in , ,

Αυτό το Σπιτικό Τεστ Εγκυμοσύνης Θα σας Δώσει Απαντήσεις στη Στιγμή!

Ένα γρήγορο DIY τεστ εγκυμοσύνης που βάζει τέλος στις… ανησυχίες σας.

Έχετε καθυστέρηση, νιώθετε κάποιες ζαλάδες και το στήθος σας είναι πρησμένο. Κάπως έτσι οι μέρες σας περνούν και η αγωνία σας κορυφώνεται. Το αποτέλεσμα; Παίρνετε τη γενναία απόφαση να κάνετε το τεστ—ναι, ναι, εννοούμε εκείνο στο οποίο τα αποτελέσματα είναι αρνητικά ή θετικά και σχετίζονται με την επίσκεψη του πελαργού- για να πάρετε απαντήσεις.

Τι γίνεται όμως αν εσείς θέλετε άμεσα αποδείξεις και ονόματα χωρίς να χρειαστεί να καταφύγετε στο κοντινότερο φαρμακείο και να ξοδευτείτε; Εμείς σας παρουσιάζουμε ένα αρκετά αποτελεσματικό σπιτικό τεστ εγκυμοσύνης που θα σας δώσει άμεσα τις πρώτες απαντήσεις στο ερώτημά σας.

To μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανατρέξετε στην κουζίνα σας για λίγη ζάχαρη. Ρίξτε σε ένα δοχείο 2-3 κ.σ. ζάχαρη και έπειτα προσθέστε σε αυτό ένα δείγμα των ούρων σας. Στη συνεχεια, περιμένετε για λίγα λεπτά. Αν η ζάχαρη διαλυθεί όταν έρθει σε επαφή με το υγρό, τότε το τεστ είναι αρνητικό. Αντίθετα, αν η ζάχαρη αρχίσει να σχηματίζει σβόλους, τότε το αποτέλεσμα είναι θετικό.

Η ζάχαρη έχει μαντικές ιδιότητες… σε ό,τι αφορά την εγκυμοσύνη!
Σε γενικές γραμμές, είναι προτιμότερο να κάνετε το τεστ το πρωί μιας και τότε τα ούρα έχουν μεγαλύτερη συγκέντρωση της ορμόνης hCG (ανθρώπινη χοριακή γοναδοτροπίνη) η οποία εμφανίζεται στα ούρα και το αίμα μόνο σε περίπτωση εγκυμοσύνης.
Tip Αν το τεστ βγει αρνητικό και η καθυστέρηση συνεχίζεται, έπειτα από 2-3 ημέρες μπορείτε να κάνετε τεστ επιβεβαίωσης.
Σημειώστε ότι είναι καλύτερο να κάνετε το τεστ το πρωί.
Προσοχή! Σε καμιά περίπτωση αυτό το σπιτικό diy τεστ εγκυμοσύνης δε μπορεί να ανταγωνιστεί σε εγκυρότητα τα τεστ εγκυμοσύνης που κυκλοφορούν στην αγορά ή την εξέταση αίματος που διεξάγει ο γιατρός. Σε κάθε περίπτωση, λοιπόν, συνίσταται να καταφύγετε και σε αυτά για να πάρετε σίγουρες απαντήσεις.

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Πώς να βγάλετε το σφηνωμένο δαχτυλίδι απο το χέρι σας με ένα λαστιχάκι!

Denim μαλλιά! Το νέο Trend!