Για τους ανθρώπους που μαγειρεύουν στο σπίτι, η κουζίνα πρέπει να είναι εύκολη στη χρήση για την προετοιμασία φαγητού, αλλά και ένα ευχάριστο μέρος για να περάσετε χρόνο. Ωστόσο, οι περισσότεροι άνθρωποι παλεύουν να βρουν επιπλέον χώρο για να τακτοποιήσουν τα αντικείμενά τους. Ωστόσο υπάρχουν μερικά που καταλαμβάνουν πολύτιμο χώρο και μπορούμε να τα πετάξουμε χωρίς ενοχές.
Ο κοφτής μήλου που χρησιμοποιήσατε μόνο μία φορά
Είναι δύσκολο να απαλλαγούμε από αντικείμενα που δεν εξυπηρετούν πλέον κανένα σκοπό στις κουζίνες μας. Για να το κάνετε πιο εύκολο, ξεκινήστε απλώς πετώντας εργαλεία κουζίνας μίας χρήσης που γνωρίζετε ότι δεν χρησιμοποιείτε. Αυτό ισχύει για τον κοφτή μήλου, κοφτή αβοκάντο ή οποιοδήποτε άλλο αξεσουάρ που δεν έχετε χρησιμοποιήσει για μήνες. Ένα μαχαίρι σεφ υψηλής ποιότητας κάνει πολλά από τα εργαλεία κοπής που μπορεί να αποθηκεύετε ξεπερασμένα.
Τα πιάτα που δεν θα φτάσετε ποτέ
Οι περισσότεροι θα οργανώσουν ένα δείπνο άντε δυο, εκτός της περιόδου των εορτών διακοπών. Αλλά διατηρούμε δεκάδες πιάτα, ποτήρια κρασιού και μπολ μέσα στα ντουλάπια μας. Ρεαλιστικά, χρησιμοποιούμε τα ίδια πιάτα ξανά και ξανά. Ο περιορισμός του αριθμού των πιάτων βοηθά στη διατήρηση μιας καθαρής κουζίνας.
Τα κουτάλια μεζούρες
Τα κουτάλια μεζούρες καταλήγουν πάντα να πέφτουν από το κρίκο στη μέση του μαγειρέματος και της μέτρησης, ή ενώ πλένονται στο νεροχύτη. Αντικαταστήστε με ένα σετ από ανοξείδωτο ατσάλι επαγγελματικής ποιότητας και πετάξτε το πλαστικό.
πηγή φωτογραφιών