Σε εστιατόριο της Ιταλίας στην πόλη CastelFranco Venet, σερβίρουν το περίφημο πιάτο “Aria Fritta” δηλαδή “αέρας τηγανητός”.
Δείτε επίσης: 10 πολύ περιέργα φαγητά… για τολμηρούς της γεύσης!
Παρασκευάζεται από ταπιόκα, η οποία πρώτα βράζεται, έπειτα ψήνεται και στο τέλος τηγανίζεται σε καυτό λάδι.
Αφού στραγγιστεί, γεμίζεται με όζον, κάτι που δίνει την αίσθηση της δροσιάς και του καθαρού αέρα.
Σερβίρεται σε μια φωλιά από μαλλί της γριάς με μυρωδικά και μπλε αλάτι για να θυμίζει ουρανό.
Δείτε το σχετικό βίντεο
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Ακολούθησε το Toftiaxa.gr στο facebook
Ακολουθήσε το Toftiaxa.gr στο Google News
Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!