(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Cookies ΤΑΨΙΟΥ με γέμιση Μερέντας και Σοκολάτας
Υλικά
120 γρ. βούτυρο, κομμένο σε κομμάτια, μαλακό σε θερμοκρασία δωματίου
120 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική (μισή κούπα)
2 αυγά
2 βανίλιες
250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (1-1/2 κούπες)
1 κοφτό κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
100 γρ. σταγόνες κουβερτούρας ή σοκολάτα κουβερτούρα κομμένη σε πολύ μικρά κομματάκια η τρούφα
150 γρ. μερεντα
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς
Σε ένα μπολ τοποθετείτε το βούτυρο και τη ζάχαρη και τα χτυπάτε με το μίξερ μέχρι να ομογενοποιηθούν. Προσθέτετε τα αυγά και το εκχύλισμα βανίλιας και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να ενσωματωθούν και να αφρατέψει καλά το μείγμα.
Αναμιγνύετε το αλεύρι με το μπέικιν και τα προσθέτετε στο μπολ σταδιακά, λίγη ποσότητα τη φορά, χτυπώντας καλά κάθε φορά μέχρι να ενσωματώνεται πλήρως.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Καλή επιτυχία!