Το ποπ κορν είναι αγαπημένο σνακ όχι μόνο για να παρακουληθήσεις μια ταινία αλλά και για να το μοιραστείς με την οικογένεια και τους φίλους. Και τι καλύτερο από το σπιτικό ποπ κορν.
Τι γίνεται όμως και δεν σου πετυχαίνει το ποπ κορν
Χρησιμοποιείς πολύ λάδι
Μπορεί να θέλετε νόστιμα ποπ κορν αλλά αν προσθέσετε πολύ λάδι τότε θα μουσκέψουν πολύ τα καλαμπόκια είτε δεν θα σκάσουν, είτε θα είναι πολύ λιπαρά.
Το καλαμπόκι είναι μπαγιάτικο
Υπάρχουν φορές που απλά το ποπ κορν δεν σου πετυχαίνει γιατί είναι μπαγιάτικο. Πρέπει πάντα να το φυλάτε σε σακουλάκι για να μην μπει μέσα αέρας και υγρασία.
Προσπαθείτε παραπάνω για να σκάσουν όλα
Όταν φτιάχνουμε ποπ κορν μπορεί να πέσουμε στην παγίδα να κάψουμε αυτά που ήδη έχουν σκάσει περιμένοντας να σκάσουν όλα που υπάρχουν μέσα στο σκεύος. Η αλήθεια είναι ότι δεν σκάνε όλα και δεν πρέπει να θυσιάσομε τα πολλά για τα λίγα.
Το απλό κόλπο για να σκάνε σχεδόν όλα τα ποπ κορν
Υπάρχει ένα απλό κόλπο για να σκάνε αν όχι όλα τα περισσότερα καλαμπόκια. Βάλτα σε ένα γυάλινο βάζο μέσα στο ψυγείο. Το βάζο πρέπει να είναι καλά κλεισμένο.