Ο Τρόπος που Κοιμάστε Λέει Πολλά για την Προσωπικότητά σας

Ο τρόπος που κοιμάστε, αν και φαινομενικά επιλέγεται υποσυνείδητα, έχει σημασία. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, μπορεί να σας πει πολλά για το τι είδους άτομο είστε όταν είστε ξύπνιοι. Κατά μέσο όρο, ξοδεύουμε το ένα τρίτο της ζωής μας στον ύπνο, οπότε ίσως δεν είναι τόσο περίεργο να συνειδητοποιήσουμε πόσα κοινά σημεία έχει η στάση ύπνου με την προσωπικότητά μας. Τι Φανερώνουν τα Εσώρουχά σας για την Προσωπικότητά σας

Στρατιώτης

Ο Τρόπος που Κοιμάστε Λέει Πολλά για την Προσωπικότητά σας

Η στάση «στρατιώτης» δεν είναι τυχαία. Το άτομο κοιμάται με τα χέρια τεντωμένα κατά μήκος του σώματος. Οι άνθρωποι που κοιμούνται έτσι είναι δυνατοί, προτιμούν τη σιωπή και μισούν την ακαταστασία. Είναι καλά οργανωμένοι και αντιμετωπίζουν τους πάντες πολύ σοβαρά. Σημαίνει επίσης ότι έχουν υψηλές προσδοκίες όσον αφορά τους άλλους ανθρώπους. Τείνουν επίσης να ροχαλίζουν.

Κορμός δέντρου

Αυτή είναι μια από τις πιο κοινές θέσεις ύπνου – στο πλάι με τα χέρια και τα πόδια να ακουμπούν κατά μήκος του σώματος. Αν και φαίνεται σαν άκαμπτο κορμό δέντρου, δεν έχει καμία σχέση με τα χαρακτηριστικά της προσωπικότητας του ατόμου. Οι άνθρωποι που κοιμούνται έτσι είναι συνήθως κοινωνικοί και ευδιάθετοι. Καθώς τους αρέσει να μιλούν με διάφορους ανθρώπους, απολαμβάνουν να κάνουν παρέα με μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων.

Αλεξιπτωτιστής

Οι άνθρωποι που προτιμούν αυτή τη στάση κοιμούνται με το στομάχι τους με το κεφάλι τους να ακουμπά στο πλάι και τα χέρια στο μαξιλάρι. Μπορούν να περιγραφούν ως ελεύθερα πνεύματα που αγαπούν να έχουν τον έλεγχο των πάντων. Τους αρέσει να ρισκάρουν και είναι εκπληκτικά επιρρεπείς στην κριτική.

Δείτε ακόμη Το σχήμα των δακτύλων σας έχει να πει πολλά για την προσωπικότητά σας. Ποιον από τους τρεις τύπους έχετε;

Related Post

Μούμια

Μια μούμια κοιμάται στο πλάι, με τα χέρια τεντωμένα ευθεία. Οι επιστήμονες ανακάλυψαν ότι αυτή είναι η θέση των ανοιχτών ανθρώπων. Και πάλι, μπορεί επίσης να είναι κυνικοί και καχύποπτοι. Είναι επίσης αργοί και η λήψη μιας απόφασης είναι μια πραγματικά χρονοβόρα διαδικασία στην περίπτωσή τους. Επιπλέον, είναι πραγματικά πεισματάρηδες.

Αστερίας

Οι άνθρωποι που κοιμούνται σαν αστερίες θα έχουν τα χέρια τους πάνω από το κεφάλι τους και τα πόδια τους τεντωμένα. Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι πολύ πιστοί και εκτιμούν πραγματικά τη φιλία. Είναι καλοί ακροατές και απολαμβάνουν να βοηθούν τους άλλους να λύσουν τα προβλήματά τους. Μπορείτε πάντα να βασίζεστε σε έναν αστερία!

Εμβρυϊκή θέση

Είναι μια από τις πιο κοινές στάσεις ύπνου σύμφωνα με το handimania. Στατιστικά, το 41% των ανθρώπων κοιμάται έτσι. Αν και μπορεί να φαίνονται σκληροί, είναι απλώς μια ψευδαίσθηση. Στην πραγματικότητα είναι ντροπαλοί και ευαίσθητοι. Τείνουν επίσης να μεγαλοποιούν τα προβλήματα και να ανησυχούν άσκοπα.

Δείτε επίσης Δείτε ΤΙ λέει το σχήμα της μύτης σας για την Προσωπικότητά σας.

Ακολουθήστε το Toftiaxa.gr στο Google News και πατήστε το αστεράκι για να μπουμε στα αγαπημένα σας και να τα μαθαίνετε όλα πρώτοι!
Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Recent Posts

5 Πράγματα που Δεν Πρέπει Ποτέ να Κάνετε με το Οξυζενέ

Οι χρήσεις του υπεροξείδιου του υδρογόνου, κοινώς οξυζενέ, σε όλο το σπίτι είναι ποικίλες και… Read More

1 Ιουλίου, 2024

23 Φυτά που δεν Χρειάζονται τα Τσόφλια Αυγών

Είστε μανιώδης κηπουρός που θέλετε να προσφέρετε στα φυτά σας την καλύτερη δυνατή φροντίδα; Ενώ… Read More

1 Ιουλίου, 2024

6 Τρόποι για να Προστατέψετε το Κατοικίδιό σας στον Καύσωνα

Οι καύσωνες του καλοκαιριού κάνουν τη ζωή δύσκολη όχι μόνο για τους ανθρώπους αλλά και… Read More

1 Ιουλίου, 2024

Πόσο γρήγορα θερμαίνεται ένα αυτοκίνητο το καλοκαίρι όταν μείνει στον ήλιο

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το εσωτερικό του αυτοκινήτου μας μπορεί να θερμανθεί ακόμη και… Read More

1 Ιουλίου, 2024

Μπαγιάτικο Ψωμί: Το κόλπο με το βραστό νερό για να μαλακώσεις ξερό ψωμί και να το ξαναφάς

Έχετε ένα μπαγιάτικο ψωμί και θεωρείτε ότι είναι καλό μόνο για τα πουλιά; Ξανασκεφτείτε το!… Read More

1 Ιουλίου, 2024

Το Μυστικό για Λαμπερό Δέρμα με Κολλαγόνο και Παντζάρια

Εάν θέλετε να βελτιώσετε την εμφάνιση και την υγεία του δέρματός σας, σκεφτείτε να προσθέσετε… Read More

1 Ιουλίου, 2024

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα