42 Ιδέες Μαγικής Διακόσμησης Κήπου

Τι είναι ένας μαγικός κήπος; Οι μαγικοί κήποι είναι όμορφα, ιδιότροπα τοπία γεμάτα μύθους, μυστήρια και μαγεία, δράμα και όνειρα, μυστικά, περιπέτεια και ρομαντισμό. Όταν πρόκειται για τέτοιους κήπους, περιορίζεστε μόνο από τη φαντασία σας, αλλά έχουμε συγκεντρώσει μερικές ιδέες για να σας εμπνεύσουμε. 53 Ιδέες για κήπους και αυλές: Μοντέρνα Διακόσμηση και αίσθηση πολυτέλειας στο σπίτι σας

42 Αξέχαστες Ιδέες Μαγικής Διακόσμησης Κήπου

Ποια φυτά να επιλέξετε για έναν μαγικό κήπο

Συμπεριλάβετε αμπελουργικά φυτά ή αγιόκλημα για να σκαρφαλώσουν πάνω σε ένα καφασωτό ή φράχτη. Το Hosta και οι φτέρες είναι ιδανικά για σκιερές γωνιές και δημιουργούν μια αίσθηση γαλήνης και ρομαντισμού. Φυτέψτε αγιόκλημα ή τριανταφυλλιές για να γεμίσετε τον κήπο φαντασίας σας με ένα γλυκό άρωμα. Άλλα αρωματικά φυτά είναι η πασχαλιά, η φρέζια, η νικοτιάνα, η γουιστέρια, το γιασεμί και η γαρδένια. Τα δέντρα, το διακοσμητικό γρασίδι ή τα φυτά με λοβούς σπόρων που κροταλίζουν στο αεράκι θα προσθέσουν ήχο και στον κήπο σας.

Πώς να φωτίσετε έναν μαγικό κήπο

Ο φωτισμός δημιουργεί μια μαγική, αλλόκοτη ατμόσφαιρα στον κήπο. Μια γιρλάντα από λευκά φώτα διακοπών λειτουργεί καλά σε σχεδόν κάθε μαγικό κήπο. Εάν έχετε μια λίμνη ή ένα σιντριβάνι, τοποθετήστε τα φώτα στρατηγικά εκεί που θα αντανακλούν. Επίσης, σκεφτείτε τα ηλιακά φώτα μονοπατιών ή δαυλούς tiki. Σκεφτείτε επίσης φωτιστικά σε σχήμα μανιταριού και λουλουδιών που μπορούν να τοποθετηθούν κατά μήκος των μονοπατιών και σε παρτέρια στον κήπο.

Δείτε ακόμη 34 Ιδέες Διακόσμησης Κήπου σε Στυλ Ερήμου

Related Post

Πώς να διακοσμήσετε έναν μαγικό κήπο

Μπορείτε να δώσετε ζωή σε έναν μαγικό κήπο προσθέτοντας ιδιότροπη διακόσμηση, όπως νεράιδες και καλικάντζαρους. Αλλά αν θέλετε να το ζωντανέψετε ακόμα περισσότερο, ενθαρρύνετε την άγρια ζωή να τον επισκεφτεί. Αν φυτέψετε ανθισμένα λουλούδια, μπορείτε να περιμένετε πεταλούδες, μέλισσες και κολίβρια να έρθουν τον κήπο σας. Εάν έχετε μια λίμνη, οι βάτραχοι θα είναι συχνοί επισκέπτες. Μια ταΐστρα πουλιών θα προσελκύσει ωδικά πτηνά. Ένα σιντριβάνι ή ένα λουτρό πουλιών παρέχει έναν απαλό ήχο τρεχούμενου νερού. Επιπλέον προσθέστε ψεύτικα μανιτάρια των παρτεριών καθώς φαίνονται ρεαλιστικά και δίνουν μια μαγευτική αίσθηση στον κήπο. Τελευταία αλλά εξίσου ασήμαντη ιδέα είναι οι διακοσμητικές γυάλινες μπάλες που μπορούν επίσης να ενσωματωθούν στο σχεδιασμό του κήπου για να του δώσουν μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Κουνουπιέρες Στην Αυλή Και Στον Κήπο: 30 Ιδέες Διακόσμησης Εξωτερικού Χώρου Που θα Τον Αναβαθμίσουν Και Θα Αφήσουν Έξω Τα Έντομα!

Ακολουθήστε το Toftiaxa.gr στο Google News και πατήστε το αστεράκι για να μπουμε στα αγαπημένα σας και να τα μαθαίνετε όλα πρώτοι!
Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Share
Δημοσιεύθηκε από τον
Jim Taylor

Recent Posts

Πόσες Φορές μπορεί να Τσιμπήσει ένα Κουνούπι Μέσα στην Ημέρα, πόση ώρα και για πιο λόγο τσιμπάνε μόνο τα θηλυκά;

Νομίζω δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν τον έχει τσιμπήσει ποτέ κουνούπι Είναι εξαιρετικά δύσκολο να… Read More

3 Ιουλίου, 2024

Τι συμβαίνει στον οργανισμό μας όταν πίνουμε μόνο χυμό φρούτων και όχι ολόκληρα τα φρούτα

Η κατανάλωση φρούτων είναι σημαντική για τη διατροφή μας, αλλά υπάρχει μια μεγάλη διαφορά ανάμεσα… Read More

3 Ιουλίου, 2024

Αυτά είναι τα 6 πιο σκονισμένα σημεία στο σπίτι σας που μαζεύουν “τόνους” σκόνης

Πιστεύετε ότι το σπίτι σας είναι αρκετά καθαρό; Ίσως κάνετε καλή δουλειά στο να ξεσκονίζετε… Read More

3 Ιουλίου, 2024

9 Πράγματα που Δεν Πρέπει Ποτέ να Ρίχνετε στην Αποχέτευση Σύμφωνα με τους Υδραυλικούς

Είτε καθαρίζετε την κουζίνα σας μετά από ένα γεύμα είτε τελειώνετε ένα έργο ζωγραφικής, μπορεί… Read More

3 Ιουλίου, 2024

5 Πράγματα που Δεν Πρέπει Ποτέ να Κάνετε με το Οξυζενέ

Οι χρήσεις του υπεροξείδιου του υδρογόνου, κοινώς οξυζενέ, σε όλο το σπίτι είναι ποικίλες και… Read More

1 Ιουλίου, 2024

23 Φυτά που δεν Χρειάζονται τα Τσόφλια Αυγών

Είστε μανιώδης κηπουρός που θέλετε να προσφέρετε στα φυτά σας την καλύτερη δυνατή φροντίδα; Ενώ… Read More

1 Ιουλίου, 2024

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα