in ,

Πώς να Απαλλαγείτε από Όλες τις Αράχνες στο Σπίτι σας με 1 Ευρώ

Πώς να Απαλλαγείτε από Όλες τις Αράχνες στο Σπίτι σας με 1 Ευρώ
Πώς να Απαλλαγείτε από Όλες τις Αράχνες στο Σπίτι σας με 1 Ευρώ

Οι αράχνες μπαίνουν συχνά στα σπίτια, είτε για να αναζητήσουν καταφύγιο είτε για να βρουν έντομα για να τραφούν. Είναι μικρά ζώα, από τα οποία υπάρχουν χιλιάδες είδη, κατανεμημένα σε όλο τον κόσμο. Αλλά συχνά, η διατήρηση καθαρού σπιτιού δεν είναι αρκετή για να τις αποτρέψει. Υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να απαλλαγείτε από τις αράχνες στο σπίτι σας με λιγότερο από 1 ευρώ. Το Μόνο που Χρειάζεστε Είναι ένα Φακελάκι Τσαγιού και ΔΕΝ θα Ξαναδείτε Ποντίκια ή Αράχνες στο Σπίτι σας!

Πώς να Απαλλαγείτε από Όλες τις Αράχνες στο Σπίτι σας με 1 Ευρώ

Τι προσελκύει τις αράχνες στο σπίτι

Οι αράχνες, μέρος της οικογένειας των αραχνοειδών, ζουν σε διαφορετικές τοποθεσίες και τρέφονται κυρίως με άλλα έντομα, αν και μερικές είναι χορτοφάγες. Είναι ζώα ικανά να φωλιάζουν στα πιο απροσδόκητα μέρη. Τις ελκύουν πολύ οι ρωγμές, οι πλάτες των επίπλων και οι οροφές, όπου φωλιάζουν και περιστρέφουν τους ιστούς τους.

Είναι σαφές ότι οι αράχνες έλκονται από άλλα έντομα στα σπίτια και αν έχετε φυτά εσωτερικού χώρου τους παρέχουν καταφύγιο. Τα πολύ πυκνά φυτικά είδη, όπως ο κισσός, παρέχουν μια πολύτιμη κρυψώνα για να ζήσει και να τραφεί μια αράχνη. Επιπλέον, στις αράχνες αρέσει η ζεστασιά.

Καλό θα ήταν να ελέγχετε πάντα ότι δεν υπάρχουν ιστοί αράχνης ανάμεσα στα κλαδιά των φυτών εσωτερικού χώρου. Οι αράχνες αγαπούν να σέρνονται σε μικρές ρωγμές, επομένως για να μην τις αφήσετε να μπουν στο σπίτι, πρέπει να τις κλείσετε.

Κουρκουμάς

Μια οικονομική και αποτελεσματική μέθοδος για να κρατήσετε τις αράχνες μακριά από το σπίτι είναι η χρήση κουρκουμά. Είναι ένα μπαχαρικό που χαρακτηρίζεται από πολύ έντονη οσμή που απωθεί τα έντομα. Μπορεί να τοποθετηθεί σε γλάστρες με φυτά και σε μέρη που μπορεί να φτιάχνουν του ιστούς τους.

φώτο

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε επίσης 7 Βότανα που Απωθούν Αποτελεσματικά τις Αράχνες

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 4

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

5 Αλάνθαστες Συμβουλές για να Διατηρήσετε τα Αναψυκτικά Φρέσκα και Αεριούχα

5 Αλάνθαστες Συμβουλές για να Διατηρήσετε τα Αναψυκτικά Φρέσκα και Αεριούχα

Τι Σημαίνει Όταν Συναντάτε μια Μαύρη Γάτα

Είστε προληπτικοί; Τι Σημαίνει Όταν Συναντάτε μια Μαύρη Γάτα