in ,

Μην πλένετε όλα τα ρούχα στους ίδιους βαθμούς στο πλυντήριο ρούχων

Πολλοί Άνθρωποι Κάνουν Αυτό το Τεράστιο Λάθος με το Πλυντήριο Ρούχων
Πολλοί Άνθρωποι Κάνουν Αυτό το Τεράστιο Λάθος με το Πλυντήριο Ρούχων

Υπάρχει ένα τεράστιο λάθος που κάνουν πολλοί άνθρωποι κατά τον προγραμματισμό του πλυντηρίου ρούχων που κινδυνεύει να το καταστρέψει ανεπανόρθωτα. Θέλετε να μάθετε τι είναι; Γιατί Να Βάλεις Ένα Σφουγγάρι Στο Πλυντήριο: 6 Κόλπα για το Πλυντήριο Ρούχων που θα Αλλάξουν το Καθημερινό Πλύσιμο

Πολλοί Άνθρωποι Κάνουν Αυτό το Τεράστιο Λάθος με το Πλυντήριο Ρούχων

Για να πλένετε σωστά τα ρούχα, δεν αρκεί να τα χωρίζετε ανά χρώμα και τύπο υφάσματος. Είναι κρίσιμο να ρυθμίσετε το σωστό πρόγραμμα και τη σωστή θερμοκρασία. Δεν μπορούν να πλυθούν όλα τα ρούχα στην ίδια θερμοκρασία, ορισμένα απαιτούν υψηλότερες θερμοκρασίες για να γίνουν τέλεια καθαρά ενώ άλλα απαιτούν πλύσιμο σε χαμηλές θερμοκρασίες για αποφυγή ζημιάς.

Για να μάθετε ποια είναι η σωστή θερμοκρασία και αν το ρούχο είναι κατάλληλο για πλύσιμο στο πλυντήριο, απλά διαβάστε την ετικέτα του. Ωστόσο, χρειάζεται μόνο να γνωρίζετε μερικούς απλούς κανόνες για να καταλάβετε σε ποια θερμοκρασία πρέπει να πλένετε τα ρούχα σας, ακόμη και χωρίς να διαβάσετε την ετικέτα.

Τα βρώμικα ρούχα δεν πρέπει να αφήνονται στο καλάθι των άπλυτων για πολύ καιρό, καθώς είναι γεμάτα βακτήρια. Για την αποτελεσματική εξάλειψή τους, είναι απαραίτητο να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία πλύσης από 40 έως 60 βαθμούς. Η θερμοκρασία αλλάζει ανάλογα με τα ρούχα, για παράδειγμα τα σεντόνια πλένονται στους 60 βαθμούς αν είναι λευκά λινά ή βαμβακερά, αλλά αν είναι χρωματιστά δεν πρέπει να ξεπερνά τους 40 βαθμούς.

Τα λευκά ρούχα μπορούν να πλυθούν στους 30, 40 ή 60 βαθμούς. Αν δεν είναι υπερβολικά βρώμικα, στους 30 έως 40 βαθμούς. Οι βαμβακερές πετσέτες και τα σεντόνια πλένονται γενικά στους 60 βαθμούς εάν είναι πολύ βρώμικα. Όσο για τα σκούρα ρούχα, δεν πρέπει ποτέ να τα πλένετε σε θερμοκρασία πάνω από 30 βαθμούς, διαφορετικά μπορεί να αποχρωματιστούν.

Εάν, ωστόσο, αναρωτιέστε πώς να πλένετε τα εσώρουχα, δεν πρέπει ποτέ να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία πάνω από 40 βαθμούς για να μην τα καταστρέψετε. Τοποθετείτε πάντα τα σουτιέν με μπανέλα ή δαντέλα σε ειδική σακούλα ρούχων κατά το πλύσιμο, για να μην καταστραφούν.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης Γνωρίζατε ότι Οποιοδήποτε Πλυντήριο Μπορεί να Στεγνώσει τα Ρούχα;

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Γιατί τα Παντρεμένα Ζευγάρια Σταμάτησαν να Κοιμούνται Χωριστά

Γιατί τα Παντρεμένα Ζευγάρια Σταμάτησαν να Κοιμούνται Χωριστά

Συνταγή για τα πιο αφράτα Τσουρέκια με Ίνες Χωρίς Μίξερ από επαγγελματία Σεφ

Συνταγή για τα πιο αφράτα Τσουρέκια με Ίνες Χωρίς Μίξερ από επαγγελματία Σεφ