in , , ,

Σκόρδο Και Λεμόνι: Η Αρχαία Κινέζικη Μέθοδος και οι Κατσαρίδες θα Εξαφανιστούν για Πάντα

Σκόρδο Και Λεμόνι: Η Αρχαία Κινέζικη Μέθοδος και οι Κατσαρίδες θα Εξαφανιστούν για Πάντα
Σκόρδο Και Λεμόνι: Η Αρχαία Κινέζικη Μέθοδος και οι Κατσαρίδες θα Εξαφανιστούν για Πάντα

Ψάχνετε τον καλύτερο τρόπο για να απαλλαγείτε από τις κατσαρίδες στο σπίτι σας; Γιατί να μην δοκιμάσετε αυτήν την αρχαία κινέζικη μέθοδο με πολύ απλά συστατικά; Φαίνεται να είναι πολύ αποτελεσματική στο να κρατά αυτά τα παράσιτα μακριά από το σπίτι χωρίς να τα σκοτώνει. Πως να Απαλλαγείτε από τις Κατσαρίδες με το Φιδάκι για τα Κουνούπια

Χάρη σε Αυτή την Αρχαία Κινέζικη Μέθοδο, οι Κατσαρίδες θα Εξαφανιστούν για Πάντα!

Γιατί αρέσει στις κατσαρίδες να μπαίνουν στα σπίτια

Οι κατσαρίδες μπαίνουν στα σπίτια αναζητώντας τροφή και υγρά. Τους αρέσει να διασπούν την οργανική ύλη και τα απόβλητα τροφίμων. Έτσι, αν παραμελήσετε τον καθαρισμό στην κουζίνα, ειδικά στα ντουλάπια, μπορεί να καταλήξετε σε προσβολή από κατσαρίδες σε χρόνο μηδέν.

Ρωγμές και ίχνη σε τοίχους, δάπεδα ή κουφώματα παραθύρων επιτρέπουν επίσης στις κατσαρίδες να εισέλθουν στα σπίτια. Αυτά τα έντομα είναι πολύ δραστήρια και μπορούν να περάσουν κρυφά από τα μικρότερα ανοίγματα. Είναι επίσης σημαντικό να θυμάστε ότι στις κατσαρίδες αρέσει η υγρασία και το σκοτάδι.

Δείτε ακόμη Κατσαρίδες στο Σπίτι: Γιατί Είναι Λάθος να τις Πατάτε

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι κατσαρίδες είναι ανθεκτικά έντομα που μπορούν να ανεχθούν διάφορες συνθήκες διαβίωσης. Επομένως, πρέπει να λαμβάνονται προληπτικά μέτρα για την αποφυγή πιθανής προσβολής. Μεταξύ των πιο σημαντικών είναι η σωστή αποθήκευση των τροφίμων, ο τακτικός καθαρισμός των επιφανειών και η κάλυψη ρωγμών.

Αν θέλετε να διώξετε τις κατσαρίδες από το σπίτι σας, μπορείτε να ετοιμάσετε αυτήν την κινέζικη μέθοδο στο σπίτι με λεμόνι, σκόρδο και μετουσιωμένη αλκοόλη.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ξεκινήστε κόβοντας το λεμόνι σε λεπτές φέτες και ξεφλουδίζοντας τις σκελίδες σκόρδου.

Σε ένα γυάλινο δοχείο με αεροστεγές καπάκι, τοποθετήστε τις φέτες λεμονιού με τις σκελίδες σκόρδου. Στη συνέχεια ρίξτε τη μετουσιωμένη αλκοόλη για να καλυφθούν όλα τα υλικά.

Κλείστε καλά το δοχείο και αφήστε το σε δροσερό, σκοτεινό μέρος για μια εβδομάδα.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το εφαρμόσετε σε συγκεκριμένες γωνιές που συχνάζουν οι κατσαρίδες, ρωγμές ή άλλες διαδρομές που χρησιμοποιούν οι κατσαρίδες για να μπουν στο σπίτι.

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης Κατσαρίδες Τέλος με Οδοντόκρεμα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY μόνωση,DIY κατασκευές,μόνωση στέγης,συμβουλές για το σπίτι,χρήσιμα,

Αυτοσχέδια Μόνωση για να Προστατεύσετε τη Στέγη σας από τη Βροχή

Πώς να Καθαρίσετε το Μπάνιο σε Χρόνο Μηδέν με ένα Κομμάτι Αγγούρι

Πώς να Καθαρίσετε το Μπάνιο σε Χρόνο Μηδέν με ένα Κομμάτι Αγγούρι