in , ,

Η Μυστική Συνταγή για Πλούσια και Λαμπερά Μαλλιά

μάσκα μαλλιών με ελαιόλαδο,DIY μάσκα μαλλιών,σπιτική μάσκα μαλλιών,φροντίδα μαλλιών,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,
Η Μυστική Συνταγή για Πλούσια και Λαμπερά Μαλλιά

Αυτή η δοκιμασμένη και απλή συνταγή θα σας δώσει φανταστικά αποτελέσματα. Είναι σαν μια φυσική θεραπεία κερατίνης για τα μαλλιά σας! Το Μυστικό της Φύσης για πιο Πλούσια και Σκούρα Μαλλιά

Η Μυστική Συνταγή για Πλούσια και Λαμπερά Μαλλιά

Θα εκπλαγείτε αν ανακαλύψετε ότι όλα όσα χρειάζεστε για αυτή τη συνταγή είναι πιθανώς ήδη στην κουζίνα σας. Για να ξεκινήσετε, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα ολόκληρο αυγό. Αυτή η συνταγή είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών, είτε είστε ενήλικας, είτε παιδί.

Χτυπήστε καλά το αυγό σε ένα μπολ. Στη συνέχεια, προσθέστε τέσσερις κουταλιές της σούπας γιαούρτι. Προσαρμόστε τις ποσότητες ανάλογα αν έχετε πιο κοντά ή πιο μακριά μαλλιά. Ανακατέψτε τα όλα μαζί και προσθέσετε μια κουταλιά της σούπας μέλι για επιπλέον θρέψη.

Αυτό είναι το μαγικό συστατικό: το ελαιόλαδο. Ρίξτε τέσσερις κουταλιές της σούπας στο μείγμα. Εάν έχετε άλλα θρεπτικά έλαια όπως λάδι καρύδας ή αμυγδάλου, μη διστάσετε να προσθέσετε και αυτά. Όλα κάνουν θαύματα για τα μαλλιά σας!

Δείτε ακόμη Τσάι από Δεντρολίβανο και Φασκόμηλο για Ζωντανά και Λαμπερά Μαλλιά

Μόλις αναμειχθούν όλα, θα έχετε μια μάσκα μαλλιών που είναι έτοιμη να κάνει τα θαύματά της.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Απλώστε γενναιόδωρα τη μάσκα από τις ρίζες μέχρι τις άκρες, φροντίζοντας να την κατανέμετε ομοιόμορφα σε όλα τα μαλλιά σας. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις ρίζες και στη συνέχεια απλώστε το υπόλοιπο μείγμα στις άκρες. Κάντε λίγο μασάζ στα μαλλιά σας για να βεβαιωθείτε ότι η μάσκα απορροφάται.

Αφήστε τη μάσκα για περίπου δύο ώρες πριν την ξεπλύνετε με το σαμπουάν σας. Επαναλάβετε αυτή τη μάσκα δύο φορές την εβδομάδα για καλύτερα αποτελέσματα.

Μόλις την πρώτη εβδομάδα χρήσης αυτής της συνταγής, θα αρχίσετε να βλέπετε αξιοσημείωτα αποτελέσματα! Συνεχίστε την για τρεις έως τέσσερις εβδομάδες και θα εκπλαγείτε από το τελικό αποτέλεσμα.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Το Σπιτικό Φυσικό Ελιξίριο για Πλούσια Μαλλιά

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

DIY τζελ καθαρισμού λεκάνης,καθαρισμός λεκάνης τουαλέτας,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,

Πώς να Καθαρίσετε τη Λεκάνη της Τουαλέτας με DIY Τζελ Καθαρισμού

πασχαλινά αυγά,διακόσμηση πασχαλινών αυγών,πασχαλινή διακόσμηση,ιδέες πασχαλινής διακόσμησης,Πάσχα,γιορτές,

Βάψιμο Αυγών: 52 Μοντέρνες Ιδέες Διακόσμησης Πασχαλινών Αυγών