in , , ,

7 Άγραφοι Κανόνες που Ισχύουν στα Ξενοδοχεία σε Όλο τον Κόσμο

7 Άγραφοι Κανόνες που Ισχύουν στα Ξενοδοχεία σε Όλο τον Κόσμο
7 Άγραφοι Κανόνες που Ισχύουν στα Ξενοδοχεία σε Όλο τον Κόσμο

Είτε πρόκειται για επαγγελματικό ταξίδι είτε για διακοπές, εάν μένετε σε ξενοδοχεία, έστω και περιστασιακά, θα ήταν καλύτερα να εξοικειωθείτε με μερικούς άγραφους κανόνες που πρέπει να τηρήσετε πριν κάνετε check out. Υπάλληλος Ξενοδοχείου Αποκαλύπτει Γιατί να «Κλείσετε τα Φώτα» Μόλις Μπείτε στο Δωμάτιο

Πετσέτες

genialne.pl

Να αφήνετε πάντα τις πετσέτες στο πάτωμα ή στην άκρη της μπανιέρας. Ποτέ μην τις διπλώνετε για να φαίνονται όπως τις είδατε την πρώτη μέρα. Αυτό θα μπορούσε να είναι παραπλανητικό για το προσωπικό του ξενοδοχείου. Κάποιος μπορεί να θεωρήσει ότι δεν τις χρησιμοποιήσατε ποτέ.

Το κρεβάτι

freepik.com
freepik.com

Μην στρώνετε το κρεβάτι σας. Πραγματικά δεν χρειάζεται να το κάνετε. Το προσωπικό καθαριότητας πρέπει να αλλάξει τα σεντόνια ούτως ή άλλως.

Φιλοδώρημα

flickr.com

Είναι σύνηθες να αφήνετε φιλοδώρημα για το προσωπικό καθαριότητας καθώς είναι συνήθως κακοπληρωμένο και η δουλειά του είναι σκληρή. Πρέπει να θυμάστε ότι μπορεί να υπάρχουν διάφορα άτομα που είναι υπεύθυνα για να διατηρήσουν το δωμάτιο του ξενοδοχείου σας καθαρό. Γι’ αυτό καλύτερα να τους δίνετε φιλοδώρημα σε καθημερινή βάση.

Δείτε ακόμη Τα πιο Βρώμικα Πράγματα που ΔΕΝ Πρέπει Ποτέ να Αγγίξετε σε ένα Δωμάτιο Ξενοδοχείου

Σκουπίδια

freepik.com / freepik.com

Όλα τα άδεια μπουκάλια και τα χαρτιά περιτυλίγματος θα πρέπει να καταλήγουν στον κάδο σκουπιδιών. Μην τα αφήνετε διάσπαρτα σε όλο το δωμάτιο. Εάν ο κάδος απορριμμάτων είναι πολύ μικρός, ζητήστε από το προσωπικό έναν μεγαλύτερο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Παράθυρα

wikipedia.commons

Καθώς συνήθως αδειάζετε το δωμάτιο το πρωί, συνιστάται να αφήνετε τα παράθυρα ανοιχτά. Το δωμάτιο πρέπει να αερίζεται καλά, ώστε όσο πιο γρήγορα ξεκινήσει, τόσο το καλύτερο για τους επόμενους επισκέπτες. Το προσωπικό καθαριότητας θα σας είναι επίσης ευγνώμων.

Αξεσουάρ

wikipedia.commons

Το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης, τα μαχαιροπίρουνα ή ακόμα και οι καρέκλες. Φροντίστε να τα αφήσετε στη θέση τους. Θα είναι ευκολότερο για το προσωπικό να ελέγξει αν υπάρχουν όλα.

Μη χρησιμοποιείτε πράγματα που δεν χρειάζεστε

flickr.com
flickr.com

Εάν έχετε ένα δίκλινο δωμάτιο με 2 μονά κρεβάτια, παρόλο που ταξιδεύετε μόνοι σας, μην αγγίζετε τίποτα στο άλλο κρεβάτι, καθώς μπορεί να χρεωθείτε επιπλέον.

Δείτε επίσης Πριν Κοιμηθείτε σε Δωμάτιο Ξενοδοχείου, Ελέγξετε Πρώτα Αυτά τα 3 Πράγματα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.7 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Τα πετσετάκια της Γιαγιάς: 80+ Κατασκευές - Διακοσμήσεις με ένα ...ΣΕΜΕΝ

Τα πετσετάκια της Γιαγιάς: 80+ Κατασκευές – Διακοσμήσεις με ένα …ΣΕΜΕΝ

60 "Αχτύπητα" χτενίσματα και κουρέματα για γυναίκες άνω των 40

60 “Αχτύπητα” χτενίσματα και κουρέματα για γυναίκες άνω των 40