Γνωρίζετε ότι τα ξερά ρεβίθια πρέπει να μουλιάσουν για τουλάχιστον 12 ώρες. Όμως υπάρχει ένα έξυπνο κόλπο για να μαλακώσουν πολύ πιο γρήγορα. Το Μυστικό των Σεφ: Μαγειρική Σόδα στη Σάλτσα Ντομάτας
1 σακουλάκι ρεβίθια
Νερό
Φούρνο μικροκυμάτων
πηγή φωτογραφίας
Δείτε επίσης Κάθε Φορά που Βράζετε Πατάτες, Προσθέστε Λίγο Ξύδι – Ένα Κόλπο Μαγειρικής Που Έχει Προταθεί Από Αρκετούς Σεφ
Οι πρώτες βοήθειες όταν δεν υπάρχει κουτί πρώτων βοηθειών μπορεί να είναι μια πρόκληση. Αλλά… Read More
Σε όλους αρέσει μια πινελιά πρασίνου σε οποιοδήποτε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο όπως η βεράντα.… Read More
Υπάρχει ένα απλό κόλπο ώστε τα φυτά σας να μεγαλώσουν γρήγορα. Για να το κάνετε… Read More
Οι χώροι που παραβλέπονται, όπως οι γωνίες, είναι χώροι που απλώς περιμένουν να γίνουν τα… Read More
Οι φράουλες αρέσουν σε όλους. Υπάρχει μια έξυπνη μέθοδος που θα σας επιτρέψει να τις… Read More
Είναι συχνό φαινόμενο τα καμένα λίπη στις κατσαρόλες, όπως και οι καμένοι πάτοι εξωτερικά. Ίσως… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα