in , , , ,

Ρίξτε 1 Ποτήρι Νερό μια Φορά το Μήνα στο Καλοριφέρ: Εγγυημένη Οικονομία – Αφαιρεί Βρωμιά, Σκόνη και Λίπος

Ρίξτε 1 Ποτήρι Νερό μια Φορά το Μήνα στο Καλοριφέρ: Εγγυημένη Οικονομία - Αφαιρεί Βρωμιά, Σκόνη και Λίπος
Ρίξτε 1 Ποτήρι Νερό μια Φορά το Μήνα στο Καλοριφέρ: Εγγυημένη Οικονομία - Αφαιρεί Βρωμιά, Σκόνη και Λίπος

Με την έλευση των χειμερινών μηνών, τα καλοριφέρ αρχίζουν να ανάβουν για να μας προστατεύουν από το κρύο. Ωστόσο, πολλές φορές μπορεί να συμβεί μετά από μήνες μη χρήσης κάτι να πάει στραβά και να χρειαστεί αμέσως για να ελέγξετε τι εμποδίζει την κανονική και σωστή λειτουργία των καλοριφέρ. Ένα από τα κύρια προβλήματα που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο την κανονική λειτουργία των καλοριφέρ είναι η βρωμιά. Γιατί Πρέπει να Βαζετε Πάντα Φύλλα Δάφνης στο Καλοριφέρ σας

Ρίξτε 1 Ποτήρι Νερό μια Φορά το Μήνα στο Καλοριφέρ: Εγγυημένη Οικονομία

Γιατί να ρίξετε νερό στο καλοριφέρ

Το καλοριφέρ συσσωρεύει βρωμιά μεταξύ σκόνης και λίπους. Επιπλέον, εάν το τελευταίο είναι βουλωμένο, το καλοριφέρ δεν θα λειτουργήσει σωστά επειδή δεν εκπέμπει την κατάλληλη ποσότητα θερμότητας.

Δείτε ακόμη Δεν το ξέρει κανείς: Το τέλειο κόλπο με το πιστολάκι και το καλοριφέρ για μεγάλη οικονομία στη θέρμανση

Επίσης ένα χαλασμένο καλοριφέρ μπορεί να προκαλέσει πονόλαιμο ή αναπνευστικά προβλήματα. Για το λόγο αυτό, ο καθαρισμός των καλοριφέρ είναι σημαντικός αλλά πολλές φορές μπορεί να είναι πολύ περίπλοκος γιατί κάποια σημεία είναι πραγματικά δύσκολα προσβάσιμα.

Ευτυχώς, μπορείτε να καθαρίσετε σωστά τα καλοριφέρ με μια απλή κανάτα με νερό. Αλλά πρώτα απ’ όλα, θα πρέπει να σκουπίσετε το εξωτερικό με ένα πανί.

Μετά πρέπει να τοποθετήσετε μια λεκάνη κάτω από το καλοριφέρ για να μαζέψει το νερό που θα στραγγίσει και να ετοιμάσετε μερικά παλιά κουρέλια σε περίπτωση που υπάρχει νερό στο πάτωμα. Να θυμάστε πριν ξεκινήσετε ότι τα καλοριφέρ πρέπει να είναι κρύα και κλειστά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Στη συνέχεια ετοιμάστε μια κανάτα με ζεστό νερό στην οποία θα διαλύσετε μερικές νιφάδες σαπουνιού Μασσαλίας . Μόλις το μείγμα είναι έτοιμο, ρίξτε το πριν κρυώσει το νερό σε κάθε φέτα του καλοριφέρ.

Το ζεστό νερό θα αφαιρέσει όλο το λίπος και τη βρωμιά και όλο το βρώμικο νερό θα πέσει στη λεκάνη που τοποθετήσατε νωρίτερα. Στη συνέχεια, σκουπίστε με ένα πανί και το καλοριφέρ θα είναι εντελώς καθαρό. Θα πρέπει να κάνετε αυτό το είδος καθαρισμού τουλάχιστον μία φορά το μήνα.

*Το άρθρο είναι καθαρά πληροφοριακού χαρακτήρα. Εαν κάτι δεν το έχετε δοκιμάσει ξανά καλό είναι να συμβουλευτείτε και τον ειδικό που σας έχει κάνει εγκατάσταση.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Αλουμινόχαρτο στο καλοριφέρ: Το πιο έξυπνο και απλό κόλπο για ζέστη και εξοικονόμηση χρημάτων και ενέργειας – ΒΙΝΤΕΟ

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

μήλο στο φούρνο,δυσοσμία φούρνου,καθαρισμός φούρνου,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,κόλπα,

Εξαφανίστε τις Άσχημες Οσμές στο Φούρνο με Ένα Μήλο

Γρουσουζιά Στο Σπίτι

Γρουσουζιά Στο Σπίτι: Τα Αθάνατα Κόλπα της Ελληνίδας Γιαγιάς για να Φύγει Η Αρνητική Ενέργεια