in , , , , ,

Ένα Βρεγμένο Μπουρνούζι Είναι Επικίνδυνο για την Υγεία σας

Ένα Βρεγμένο Μπουρνούζι Είναι Επικίνδυνο για την Υγεία σας
Ένα Βρεγμένο Μπουρνούζι Είναι Επικίνδυνο για την Υγεία σας

Εάν το μπουρνούζι δεν έχει απαλότητα και δεν στεγνώνει συχνά, δεν κάνει τη δουλειά του επαρκώς. Αλλά το πιο ανησυχητικό είναι ότι ένα βρεγμένο μπουρνούζι αποτελεί πραγματικό κίνδυνο για την υγεία. Τι συμβαίνει στους πνεύμονές μας όταν στεγνώνουμε ρούχα μέσα στο σπίτι

Ένα Βρεγμένο Μπουρνούζι Είναι Επικίνδυνο για την Υγεία σας

Μετά το ντους βιαζόσαστε να φορέσετε το μπουρνούζι, είτε από μικροΐνες είτε πετσετέ.

Οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν το μπουρνούζι από μικροΐνες για το λεπτο ύφασμα και την εύκολη μεταφορά του. Γι’ αυτό είναι πολύ δημοφιλές όταν ταξιδεύετε. Εεπίσης το μπουρνούζι από μικροΐνες στεγνώνει εύκολα, αλλά ο χρόνος στεγνώματος στο σώμα είναι μεγαλύτερος.

Το αντίθετο συμβαίνει με ένα πετσετέ μπουρνούζι, γιατί αν και στεγνώνει γρήγορα το σώμα, έχει μεγαλύτερο χρόνο στεγνώματος λόγω του ότι είναι ύφασμα.

Ένα βρεγμένο μπουρνούζι αντιπροσωπεύει μια πιθανή πηγή κινδύνου για το σώμα, επειδή τα μικρόβια και τα βακτήρια πολλαπλασιάζονται στο μπάνιο.

Αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχει περισσότερη υγρασία εκεί, η οποία επίσης ευνοεί την ανάπτυξη βακτηρίων. Κατά συνέπεια, μολύνουν τα μπουρνούζια και τις πετσέτες. Επομένως, μετά το ντους, είναι απαραίτητο να αφιερώσετε χρόνο για να στεγνώσετε το μπουρνούζι έξω στον αέρα πριν το βάλετε στο μπάνιο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Επιπλέον, τα μαλλιά, τα υπολείμματα προϊόντων και τα νεκρά κύτταρα του σώματος συγκεντρώνονται στα μπουρνούζια. Επομένως, είναι πολύ σημαντικό να τα πλένετε εκτός από το να τα στεγνώνετε εσωτερικά.

Όσον αφορά τη συχνότητα καθαρισμού, συνιστάται να γίνεται κάθε 7 ημέρες. Πλένετε τις πετσέτες τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα. Εάν υπάρχουν δυσάρεστες οσμές ή λεκέδες στα μπουρνούζια, θα πρέπει να πλυθούν αμέσως.

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης Γιατί ΔΕΝ Πρέπει να Φοράτε τις Παντόφλες σας Όλη Μέρα – Aπενεργοποίηση των μυών και Δύσκαμπτα Πόδια

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

64 Ιδέες για Γωνιακά Ράφια που Εξοικονομούν Χώρο

64 Ιδέες για Γωνιακά Ράφια που Εξοικονομούν Χώρο

Έπιπλα Boucle: 54 Μοντέρνες Ιδέες για Αυτά τα Άνετα Έπιπλα

Έπιπλα Boucle: 54 Μοντέρνες Ιδέες για Αυτά τα Άνετα Έπιπλα