in , ,

DIY Κοντίσιονερ με Δεντρολίβανο για να Αποτρέψετε την Τριχόπτωση

DIY κοντίσιονερ με δεντρολίβανο,σπιτικό κοντίσιονερ,τριχόπτωση,γκρίζα μαλλιά,φροντίδα μαλλιών,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,
DIY Κοντίσιονερ με Δεντρολίβανο για να Αποτρέψετε την Τριχόπτωση

Η τριχόπτωση είναι ένα από τα προβλήματα που ανησυχούν περισσότερο τόσο τους άνδρες όσο και τις γυναίκες, ειδικά όταν τα μαλλιά είναι πολύ λεπτά γκρίζα. Η χρήση βαφών μπορεί να βλάψει περαιτέρω τα μαλλιά και να τα αποδυναμώσει, επιταχύνοντας την τριχόπτωση. Αναζωογονήστε τα Ταλαιπωρημένα Μαλλιά σας με Σκόνη Ζελατίνης

DIY Κοντίσιονερ με Δεντρολίβανο για να Αποτρέψετε την Τριχόπτωση

Κάθε μέρα χάνουμε 50 με 100 τρίχες ως μέρος του κύκλου ζωής τους. Ωστόσο, ορισμένοι παράγοντες μπορούν να αποδυναμώσουν τα τριχοθυλάκια σε τέτοιο βαθμό που ολόκληρες τούφες πέφτουν κάθε φορά που λουζόμαστε.

Παράγοντες όπως το άγχος, οι διατροφικές ελλείψεις, οι ορμονικές αλλαγές, οι ασθένειες όπως η αναιμία ή οι διαταραχές του θυρεοειδούς και η κατάχρηση χημικών ουσιών μπορούν να επιταχύνουν περαιτέρω την τριχόπτωση.

Αν και υπάρχουν πολλά εμπορικά προϊόντα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο για να σταματήσουν την τριχόπτωση όσο και για να καλύψουν τα γκρίζα μαλλιά, τα περισσότερα από αυτά περιέχουν ενώσεις όπως θειικά άλατα, parabens, βαζελίνη και παραφίνες που αφυδατώνουν και καταστρέφουν τα μαλλιά.

Δείτε ακόμη Χάνεις τα μαλλιά σου; Πείτε Αντίο στην Τριχόπτωση με 1 Σπιτικό Συστατικό

Μια εξαιρετική επιλογή για όμορφα μαλλιά είναι η χρήση προϊόντων που βασίζονται σε φυσικά συστατικά όπως το δεντρολίβανο, το οποίο όχι μόνο δυναμώνει το τριχωτό της κεφαλής, αλλά προάγει επίσης τη μελάγχρωση των μαλλιών για να αποτρέψει τα γκρίζα μαλλιά, ρυθμίζει το σμήγμα και δίνει λάμψη στις φυτικές ίνες.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Θα χρειαστείτε:

5 κλωναράκια φρέσκο δεντρολίβανο
μισό λίτρο νερό
μισό λίτρο μηλόξυδο
7 σταγόνες αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου
10 κουταλιές της σούπας κοντίσιονερ χωρίς θειικά και paraben

Οδηγίες:

Πλένετε και βράζετε το δεντρολίβανο σε νερό για τουλάχιστον 40 λεπτά. Στη συνέχεια, στραγγίστε και αφήστε το όλη τη νύχτα.

Την επόμενη μέρα, προσθέστε το μηλόξυδο, το αιθέριο έλαιο και το κοντίσιονερ και ανακατέψτε καλά για να αποφύγετε τους σβόλους και να ενσωματωθούν τα υλικά.

Ρίξτε το διάλυμα σε ένα καθαρό μπουκάλι. Το φυσικό κοντίσιονερ δεντρολίβανου είναι έτοιμο για χρήση.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το χρησιμοποιήσετε αμέσως μετά το λούσιμο των μαλλιών σας. Απλώστε το σε όλα τα μαλλιά, μέχρι τις άκρες, και αφήστε το για 5 λεπτά πριν ξεπλύνετε καλά με χλιαρό νερό και φορμάρετε ως συνήθως.

Χρησιμοποιήστε το κοντίσιονερ με βάση το δεντρολίβανο τουλάχιστον κάθε τρεις ημέρες.

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης Μέθυσε… τα μαλλιά σου: Αν Θέλετε Απαλά, Μεταξένια και Λαμπερά Μαλλιά Λουστείτε με ένα Κουτάκι Μπύρας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 1 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

λεμόνι στις τρίχες σκούπας,συμβουλές καθαρισμού,καθαρισμός,χρήσιμα,

Στύψτε Λεμόνι στις Τρίχες της Σκούπας: Αποτέλεσμα που Δεν Φαντάζεστε

2 Απλά Κόλπα για να Ακονίσετε ένα Ξυράφι και να το Διατηρήσετε Περισσότερο

2 Απλά Κόλπα για να Ακονίσετε ένα Ξυράφι και να το Διατηρήσετε Περισσότερο