in , ,

Διπλασίασε τον χώρo της ντουλάπας σου: 11 μuστικά οργάνωσης που θα σε βοηθήσουν

Διπλασίασε τον χώρo της ντουλάπας σου: 11 μuστικά οργάνωσης που θα σε βοηθήσουν
Διπλασίασε τον χώρo της ντουλάπας σου: 11 μuστικά οργάνωσης που θα σε βοηθήσουν

Η οργάνωση της ντουλάπας είναι μια πραγματική πρόκληση! Ωστόσο, με λίγη δημιουργικότητα και σχεδιασμό, μπορούμε εύκολα να διπλασιάσουμε τον χώρο στη ντουλάπα μας!

Όλοι θέλουμε μια ευρύχωρη και καλά οργανωμένη ντουλάπα, αλλά πώς μπορούμε να το επιτύχουμε όταν ο χώρος φαίνεται περιορισμένος; Ευτυχώς, υπάρχουν έξυπνοι τρόποι για να διπλασιάσεις τον χώρο της ντουλάπας σου, ακόμη και αν δεν είσαι μάστερ της οργάνωσης. Πάμε να δούμε ποιοι είναι αυτοί!

Ξεσκάρταρε τα Ρούχα σου

Οργάνωση ντουλάπας

Αρχικά, κάνε ένα καλό ξεσκαρτάρισμα των ρούχων σου και αποφάσισε τι χρειάζεσαι πραγματικά. Αποχωρίσου τα ρούχα που δεν φοράς τα τελευταία 3 χρόνια, αν δεν είναι ένα καλό επίσημο ρούχο σίγουρα δεν θα το χρειαστείς στο μέλλον. Μπορείς να τα δωρίσεις, να τα πουλήσεις ή να τα ανακυκλώσεις.

Επέλεξε τις Σωστές Κρεμάστρες για την Οργάνωση της Ντουλάπας

Οργάνωση ντουλάπας

Ότι κρεμάστρες και να επιλέξεις πρέπει να έχεις στο μυαλό σου να είναι όλες ίδιες για να γίνει πραγματικά δουλίτσα. Όμως οι λεπτές βελούδινες κρεμάστρες είναι ιδανικές για να εξοικονομήσουν χώρο, καθώς είναι λεπτότερες από τις πλαστικές ή τις ξύλινες.

Προμηθεύσου Κουτιά Οργάνωσης και Διαχωριστικά Συρταριών και Ραφιών

Οργάνωση ντουλάπας

Τα κουτιά οργάνωσης και τα διαχωριστικά συρταριών και ραφιών μπορούν να βοηθήσουν στην πιο αποτελεσματική αξιοποίηση του χώρου. Μπορούν να διατηρήσουν τα ρούχα και τα αξεσουάρ πιο οργανωμένα, εξοικονομώντας χώρο και τα κάνει εύκολα προσβάσιμα. Για ευκολότερη προσβασιμότητα επέλεξε διάφανα μικρά κουτιά ώστε να βλέπεις μέσα τι έχεις αποθηκεύσει, έτσι δεν θα ψάχνεις όλα τα κουτιά για να βρεις αυτό που ψάχνεις.

Χρησιμοποίησε Σακούλες Αποθήκευσης Κενού Αέρος

Οργάνωση ντουλάπας

Οι εκπληκτικές αυτές σακούλες μπορούν να συμπιέσουν τα ρούχα και να εξοικονομήσουν σημαντικό χώρο στην ντουλάπα, ιδιαίτερα για τα εποχιακά ρούχα που δεν χρησιμοποιούνται συχνά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αξιοποίησε το Πάτωμα της Ντουλάπας σου

Οργάνωση ντουλάπας

Αν έχεις χώρο στο πάτωμα της ντουλάπας σου, χρησιμοποίησε τον για την τοποθέτηση κουτιών ή καλαθιών αποθήκευσης για παπούτσια, τσάντες ή ότι άλλο θελήσεις.

Εκμεταλλεύσου το Ύψος της Ντουλάπας σου

Οργάνωση ντουλάπας

Αν έχεις ψηλή ντουλάπα, μην παραμελείς τον χώρο πάνω από τα ράφια. Χρησιμοποίησε κουτιά, καλάθια ή σακούλες κενού αέρος για να αποθηκεύσεις εποχιακά ρούχα ή λιγότερο χρησιμοποιούμενα αντικείμενα.

Διπλασίασε τον Χώρο Κρεμάσματος

Οργάνωση ντουλάπας

Τοποθέτησε μια έξτρα ράγα στην ντουλάπα εφόσον υπάρχει διαθέσιμος χώρος έτσι θα διπλασιάσεις τον χώρο κρεμάσματος σου. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις κρεμάστρες πολλαπλών επιπέδων για παντελόνια, φούστες ή άλλα αξεσουάρ.

Τοποθέτησε Επιπλέον Ράφια στην Ντουλάπα

Οργάνωση ντουλάπας

Μπορεί να γίνει παράλληλα ή εναλλακτικά με την ράγα κρεμάσματος. Πρόσθεσε επιπλέον ράφια στα κενά σημεία της ντουλάπα σου για να αξιοποιήσεις πλήρως τον κάθετο χώρο.

Αξιοποίησε το Πίσω μέρος της Πόρτας

Οργάνωση ντουλάπας

Αν έχεις ανοιγόμενες πόρτες στην ντουλάπα σου μπορείς εύκολα να τις χρησιμοποιήσεις και να ελευθερώσεις λίγο χώρο. Τοποθέτησε γαντζάκια, τσάντες αποθήκευσης ή οργανωτές πόρτας για να αποθηκεύσεις μαντήλια, κασκόλ, ζώνες ή άλλα μικρά αξεσουάρ. Το ίδιο μπορείς να κάνεις και στην πόρτα του δωματίου, αλλά επέλεξε πράγματα για να αποθηκεύσεις όπως τσάντες για να μην χαλάσει η αισθητική του δωματίου.

Εκμεταλλεύσου τον Χώρο Κάτω από το Κρεβάτι

Οργάνωση ντουλάπας

Αν έχεις κενό κάτω από το κρεβάτι σου, εκμεταλλεύσου τον. Χρησιμοποίησε κουτιά ή καλάθια αποθήκευσης για να αποθηκεύσεις τα εποχιακά ρούχα, παπούτσια ή ότι άλλο δεν χρησιμοποιείς συχνά.

Δίπλωσε τα Ρούχα σου σωστά

Η μέθοδος που χρησιμοποιείς για να διπλώσεις τα ρούχα σου μπορεί να έχει μεγάλη επίδραση στο πόσο χώρο καταναλώνουν. Τεχνικές διπλώματος όπως αυτή της Marie Kondo, μπορούν να βοηθήσουν στην εξοικονόμηση χώρου και στην καλύτερη οργάνωση των ρούχων σου.

Διάβασε επίσης: 19 Ακατάστατοι Ανθρωποι που Ακολούθησαν τις Συμβουλές της Marie Kondo και Οργάνωσαν τα Σπίτια τους

Ρίξε μια ματιά στα βίντεο της

Με αυτούς τους απλούς και πρακτικούς τρόπους σύμφωνα με το olagiatospiti, μπορείς εύκολα να διπλασιάσεις τον χώρο της ντουλάπας σου και να διατηρήσεις τα ρούχα και τα αξεσουάρ σου πιο οργανωμένα. Κάνε τη ζωή σου λίγο πιο προσιτή και απόλαυσε την ηρεμία που προσφέρει μια καλά οργανωμένη ντουλάπα.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΤΟΥΛΑΠΑΣ: Αυτό το Κόλπο για Κρεμασμένα Μακριά Ρούχα θα σας Λύσει τα Χέρια

ΒΙΝΤΕΟ: 27 φανταστικά κόλπα για να διπλώνετε τα ρούχα και για ΟΡΓΑΝΩΣΗ ντουλάπας!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.2 / 5. Αξιολογήσεις: 10

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

διακόσμηση με ντοπαμίνη,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης,διακόσμηση,

61 Αξιολάτρευτες Ιδέες Διακόσμησης Γεμάτες “Ντοπαμίνη”

Τι συμβαίνει στους πνεύμονές μας όταν στεγνώνουμε ρούχα μέσα στο σπίτι

Τι συμβαίνει στους πνεύμονές μας όταν στεγνώνουμε ρούχα μέσα στο σπίτι