in , , ,

Πως να Ξεπαγώσετε το Κρέας για να Γίνει Μαλακό και Φρέσκο σε Λίγα Λεπτά

Πως να Ξεπαγώσετε το Κρέας για να Γίνει Μαλακό και Φρέσκο σε Λίγα Λεπτά
Πως να Ξεπαγώσετε το Κρέας για να Γίνει Μαλακό και Φρέσκο σε Λίγα Λεπτά

Η προσθήκη λίγων σταγόνων από αυτό το μείγμα θα σας βοηθήσει να ξεπαγώσετε το κρέας γρήγορα. Ταυτόχρονα, το κρέας διατηρεί επίσης το φυσικό του χρώμα, γεύση και θρεπτικά συστατικά. Ξεχνάς Να Μουλιάσεις Τα Φασόλια και τα Ρεβύθια; Το Απόλυτο Και Έξυπνο Κόλπο Με Την Κατάψυξη Που Θα Σου Λύσει Τα Χέρια

Πως να Ξεπαγώσετε το Κρέας για να Γίνει Μαλακό και Φρέσκο σε Λίγα Λεπτά

Πολλές νοικοκυρές έχουν τη συνήθεια να καταψύχουν κρέας για να μην χρειάζεται να πάνε πολλές φορές στην αγορά. Όταν μαγειρεύουν, οι περισσότεροι θα το ξεπαγώσουν χρησιμοποιώντας φούρνο μικροκυμάτων ή βυθίζοντάς το σε νερό. Ωστόσο, το μούλιασμα σε νερό θα κάνει το κρέας να μειώσει τη γεύση του ενώ οι φούρνοι μικροκυμάτων δεν είναι διαθέσιμοι σε κάθε σπίτι.

Ευτυχώς, υπάρχει ένας πολύ γρήγορος και τέλειος τρόπος για να ξεπαγώσετε όσο σκληρό κι αν είναι το κρέας σας. Πρέπει απλώς να ρίξετε μερικές σταγόνες από αυτό και θα ξεπαγώσει σε 3 λεπτά. Δείτε πώς να το κάνετε:

  • Γεμίστε μια κατσαρόλα με νερό στο μέγεθος που ταιριάζει στο κομμάτι του κατεψυγμένου κρέατος.
  • Προσθέστε μερικές σταγόνες λευκό ξύδι και ένα κουταλάκι του γλυκού αλάτι στο νερό.
  • Ανακατέψτε μέχρι να διαλυθεί το αλάτι και το ξύδι στο νερό.
  • Ρίξτε το κρέας στο διάλυμα.

Δείτε ακόμη Προσοχή: Το λάθος που κάνετε όταν ξεπαγώνετε το κοτόπουλο

Σημείωση: μην βάζετε το κρέας στο νερό στην αρχή, θα ξεθωριάσει το κρέας. Περιμένετε να διαλυθεί το αλάτι και το ξύδι πριν το προσθέσετε.

Πολλοί άνθρωποι ανησυχούν ότι η προσθήκη ξιδιού στο νερό για να μουλιάσει το κρέας θα το κάνει να μυρίζει άσχημα και θα επηρεάσει τη γεύση του. Ωστόσο, το λευκό ξύδι όχι μόνο δεν μειώνει τη γεύση του αλλά το κάνει και πιο φρέσκο.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ο κύριος σκοπός της προσθήκης λευκού ξιδιού είναι να επιταχυνθεί η απόψυξη του κατεψυγμένου κρέατος. Το λευκό ξύδι περιέχει πολύ οξικό οξύ, που μειώνει το σημείο πήξης του νερού και παίζει καταλυτικό ρόλο στην ταχεία απόψυξη. Η απόψυξη του κρέατος με λευκό ξύδι διαρκεί μόνο 3-5 λεπτά και δεν χρειάζεται χρόνος για να ψηθεί.

Εν τω μεταξύ, εάν προσθέσετε αλάτι, θα βοηθήσει στη μείωση των βακτηρίων και θα λειτουργήσει επίσης ως καταλύτης για να κάνει το κρέας να ξεπαγώσει πιο γρήγορα.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Με Αυτό το Κόλπο το Κρέας σας θα Είναι Πάντα Ζουμερό και Τρυφερό

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.2 / 5. Αξιολογήσεις: 128

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Ψήνονται τα Αυγά στη Φριτέζα Αέρος (Air Fryer);

Ψήνονται τα Αυγά στη Φριτέζα Αέρος (Air Fryer);

κόκκινο κρεμμύδι και ύπνος,αντιμετώπιση αϋπνίας,συμβουλές υγείας,υγεία,

Δυσκολεύεστε να Κοιμηθείτε; Δοκιμάστε το Κόκκινο Κρεμμύδι