in ,

Μήπως ήρθε η ώρα να σταματήσεις αυτά τα 20 Πράγματα που σε κάνουν να μοιάζεις μεγαλύτερη από την ηλικία που έχεις

Πολλές φορές εμείς οι γυναίκες κάνουμε λάθη που μας προσθέτουν χρόνια. Παρακάτω θα δείτε 20 πραγματάκια που μπορείτε να αποφύγετε.

  1. Μια τσάντα που ταιριάζει με τα παπούτσια και τα κοσμήματα είναι εξαιρετικά ξεπερασμένα σήμερα
  2. Μην ζωγραφίζετε ελιές επάνω στο προσώπο σας.
  3. Αποφύγετε την ημέρα να φοράτε πολυτελή υφάσματα όπως βελούδο ,σατέν ,δαντέλα και lurex.
  4. Για να αποφύγετε να φαίνεστε μεγαλύτεροι από την ηλικία σας, χρησιμοποιήστε οποιουσδήποτε ανοιχτούς και ροζ-ροδακινί τόνους – ανανεώνουν τέλεια την επιδερμίδα σας.
  5. Μην φοβάστε τα μαύρα ρούχα. Είναι μύθος ότι μαυρο γερνάει. Μπορείτε να σπάσετε το μαύρο με ένα φουλάρι
  6. Αποφύγετε αθλητικά ρούχα και παλτά τύπου ρόμπας που κ΄ρυβουν την σιλουέτα.
  7. Αποφύγετε τα έντονα neon χρώματα που ήταν δημοφιλή στα 80s.
  8. Επιλέξτε το σωστό μήκος. Οι περισσότερες γυναίκες φορούν μια φούστα ακριβώς κάτω από το γόνατο, που δείχνει ρα πόδια λεπτά. Επίσης αδυνατίζουν τα μακρόστενα ίσια παντελόνια και τα jumpers με λαιμόκοψη V. Αν μπορείτε συνδυάστε πάνω και κάτω στο ίδιο χρώμα.
  9. Όλοι γνωρίζουν ότι τα σκούρα χρώματα μας μεγαλώνουν και, αντίθετα, τα ανοιχτά μας κάνουν να δείχνουμε νεότεροι.
  10. Μην φοράς πετράδια και ρούχα με κεντήματα.
  11. Ρούχα που είναι εκτός μόδας. Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο όταν μια γυναίκα τα ρούχα της νιότης της – λαμπερό μακιγιάζ από τη δεκαετία του ’80, ογκώδεις ώμους από τη δεκαετία του ’90 κ.λπ. Δεν είναι απαραίτητο να ακολουθείτε όλες τις τελευταίες τάσεις· αρκεί να πιάσετε τις γενικές τάσεις – μήκος φούστας, σιλουέτα, χρώματα – για να συμβαδίζετε με τη μόδα και να φαίνεστε μοντέρνα ταυτόχρονα.
  12. Εάν είναι δυνατόν, αποφύγετε τέτοια σετ ρούχων: φούστα + σακάκι, παντελόνι + σακάκι, ειδικά αν και το πάνω και το κάτω μέρος έχουν το ίδιο σχέδιο. Είναι κάπως αποδεκτό να πηγαίνεις στη δουλειά έτσι, αλλά όχι για βόλτα ή σεκαφέ.
  13. Προσπάθησε να τονίσεις τη μέση σου με κάθε κόστος, είτε πρόκειται για φόρεμα με λεπτή ζώνη είτε φαρδιά ζώνη φορεμένη πάνω από κοστούμι ή ακόμα και παλτό.
  14. Το έντονο μακιγιάζ, το σύνθετο styling, και το αφύσικο χρώμα μαλλιών που κάνουν οι νέοι δεν συνιστώνται.
  15. Είναι λάθος να υποθέσει κανείς ότι όσο πιο φωτεινά είναι τα χρώματα και όσο πιο σοφιστικέ είναι το χτένισμα, τόσο πιο ακαταμάχητη είσαι. Υγιή λαμπερά μαλλιά και λεπτό μακιγιάζ που τονίζει τα σημεία του του προσώπου σου είναι αυτά που θα ομορφύνουν κάθε γυναίκα, ειδικά όσες έχουν περάσει μια συγκεκριμένη ηλικία.
  16. Ρούχα που δεν αντιστοιχούν σε ηλικία και ιδιότητα. Άτυπο ντύσιμο, βολάν και φούντες, styling για τη δεκαετία του ’20 ή του ’30 δεν ταιριάζουν σε όλους και κάνουν τους άλλους να σας κοιτάξουν περίεργα.
  17. Προσπαθήστε να ταιριάξετε την εμφάνισή σας με την κοινωνική ομάδα στην οποία ανήκετε ή θα θέλατε να ανήκετε. Ένας δάσκαλος σε ένα αναγνωρισμένου κύρους πανεπιστήμιο θα πρέπει να επιλέξει το διακριτικό intellectual chic, ενώ μια ηθοποιός του θεάτρου ή του κινηματογράφου θα πρέπει να επιλέξει το bohemian chic.
  18. Επιλέξτε ανοιχτά, σέξι ψηλοτάκουνα παπούτσια. Τα καλά παπούτσια κάνουν κάθε γυναίκα ακαταμάχητη.
  19. Από όλα τα στυλ, εστιάστε στα κλασικά με μια ελαφριά πινελιά chic. Αποφύγετε τυχόν ακρότητες από το φλερτ-ρομαντικό έως το συγκλονιστικά avant-garde στυλ. Μια φυσική και αρμονική εμφάνιση ταιριάζει στις περισσότερες γυναίκες. Προσπαθήστε να βρείτε το δικό σας στυλ που να τονίζει τα δυνατά σας σημεία και κρύβει τα ελαττώματά σας – τίποτα δεν ομορφαίνει μια γυναίκα περισσότερο από την ατομικότητά της.
  20. Και το τελευταίο: Στις περιποιημένες γυναίκες που αγαπούν τον εαυτό τους και την εμφάνισή τους, κάθε ρούχο είναι καλό. Κοιτάξτε τη Σάρον Στόουν, τη Ντέμι Μουρ, τη Μαντόνα – φαίνονται τόσο εκπληκτικές που ότι και να φορέσουν είναι κούκλες.

φώτο

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.3 / 5. Αξιολογήσεις: 11

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Καμμένος Πάτος Κατσαρόλας: Ξέχνα το τρίψιμο με το σύρμα μέχρι να σου "κουλαθεί" το χέρι

Καμμένος Πάτος Κατσαρόλας: Ξέχνα το τρίψιμο με το σύρμα μέχρι να σου “κουλαθεί” το χέρι

Πόσο κακό είναι να κοιμάσαι βαμμένη με το make up σου

Πόσο κακό είναι να κοιμάσαι βαμμένη με το make up σου