in , , , ,

Γρατσουνιές Και Λεκέδες στα Γυαλιά: Πώς να τα Καθαρίσετε

Γρατσουνιές Και Λεκέδες στα Γυαλιά: Πώς να τα Καθαρίσετε
Γρατσουνιές Και Λεκέδες στα Γυαλιά: Πώς να τα Καθαρίσετε

Είτε φοράτε γυαλιά μυωπίας είτε ηλίου, ξέρετε πόσο δύσκολο μπορεί να είναι να διατηρήσετε τους φακούς ανέπαφους. Με την πάροδο του χρόνου, μπορεί να εμφανιστούν γρατσουνιές, ελαφριά σημάδια ή επίμονοι λεκέδες στα γυαλιά σας. Για να αφαιρέσετε τις γρατσουνιές και τους λεκέδες από τα γυαλιά, υπάρχουν μερικά κόλπα που πρέπει να γνωρίζετε. Χαρτί Υγείας Βρεγμένο με Ξύδι: Λύνει το Μεγαλύτερο Πρόβλημα του Μπάνιου

Πώς να Καθαρίσετε Λεκέδες και Γρατσουνιές σε Γυαλιά

Γρατσουνιές Και Λεκέδες στα Γυαλιά:

Βρωμιά, σκόνη, μικρές γρατσουνιές, βαθιές ή επιφανειακές γρατσουνιές… Οι φακοί των γυαλιών σας μπορεί να γίνουν αντιαισθητικοί και ενοχλητικοί. Αυτό συμβαίνει επειδή οι λεκέδες και οι γρατσουνιές τείνουν να εμποδίζουν την όραση και να κάνουν τα γυαλιά λιγότερο λειτουργικά. Είτε πρόκειται για μια μικρή γρατσουνιά, έναν λεκέ ή μια μεγάλη γρατσουνιά, αυτές οι συμβουλές μπορούν να σας βοηθήσουν να μειώσετε τους λεκέδες και να κάνουν τα γυαλιά σας να λάμπουν.

Νερό και μαγειρική σόδα

Ανακατέψτε μια κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα με λίγο νερό για να σχηματιστεί μια πάστα. Απλώστε το στην επιφάνεια των φακών και τρίψτε απαλά με ένα απαλό πανί. Ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και στεγνώστε με ένα στεγνό πανί για να γυαλίσετε τους φακούς.

Βρεφικό σαμπουάν

Το απαλό βρεφικό σαμπουάν μπορεί να είναι μια πολύ αποτελεσματική συμβουλή ενάντια στις γρατσουνιές και τη σκόνη που καθιζάνει στα γυαλιά σας. Ρίξτε μερικές σταγόνες βρεφικού σαμπουάν σε ένα δοχείο και μετά προσθέστε ένα ποτήρι νερό. Χρησιμοποιήστε ένα πανί εμποτισμένο σε αυτό το διάλυμα για να σκουπίσετε και να γυαλίσετε τα γυαλιά σας.

Υγρό σαπούνι πιάτων και καθαριστικό τζαμιών

Για να εξαλείψετε τις μικρο-γρατσουνιές και να κάνετε τα γυαλιά σας να λάμπουν, ανακατέψτε μερικές σταγόνες σαπούνι πιάτων με καθαριστικό γυαλιού. Στη συνέχεια, εφαρμόστε το στους φακούς και τρίψτε ελαφρά με ένα σφουγγάρι. Αφήστε το να στεγνώσει στον αέρα.

Δείτε ακόμη Πως να Καθαρίσετε Εύκολα Αυτούς τους 3 Δύσκολους Λεκέδες σε Ρούχα με Γάλα

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Οδοντόκρεμα

Η οδοντόκρεμα, εκτός από τις λαμπρυντικές της ιδιότητες, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορες εργασίες στο νοικοκυριό. Για να αφαιρέσετε έναν επίμονο λεκέ, γρατσουνιές στο παρμπρίζ ή στα γυαλιά, απλώς εφαρμόστε αυτό το προϊόν στην πληγείσα επιφάνεια και αφήστε το να δράσει για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια τρίψτε με ένα βαμβακερό πανί και ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Εάν έχετε βαθιές γρατσουνιές, μπορείτε να επαναλάβετε τη διαδικασία όσο πιο συχνά γίνεται για να κρύψετε αυτές τις ατέλειες.

Νερό και σαπούνι

Το σαπουνόνερο μπορεί να σας βοηθήσει να αφαιρέσετε τις γρατσουνιές από τα γυαλιά σας και να επαναφέρετε την προηγούμενη λάμψη τους. Αναμείξτε υγρό σαπούνι με νερό και στη συνέχεια εφαρμόστε το προϊόν στους φακούς. Για βέλτιστο καθαρισμό των φακών, τρίψτε με κυκλικές κινήσεις και στη συνέχεια ξεπλύνετε με χλιαρό νερό.

Λευκό ξύδι

Το λευκό ξύδι είναι ένα ισχυρό οικολογικό καθαριστικό, πολύ αποτελεσματικό κατά των επίμονων λεκέδων. Ανακατέψτε δύο κουταλάκια του γλυκού λευκό ξύδι και ένα κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα. Τρίψτε απαλά με ένα υγρό πανί για να αφαιρέσετε τις γρατσουνιές και να γυαλίσετε με επιτυχία τους φακούς σας.

Κόκα κόλα

Για να αφαιρέσετε τα υπολείμματα βρωμιάς και να γυαλίσετε τους φακούς των γυαλιών σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κόκα κόλα. Απλώς βυθίστε τα γυαλιά σας σε ένα δοχείο με κόκα κόλα και αφήστε τα να μουλιάσουν για 10 λεπτά. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε ένα μαλακό πανί για να τρίψετε τους φακούς. Αφήστε το να στεγνώσει στον αέρα.

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης Λαμπρυντικό στο πλυντήριο πιάτων τέλος: Πώς να χρησιμοποιήσεις τα λεμόνια και να κάνεις τα πιάτα και τα ποτήρια σου να λάμπουν – Πλήρης Οδηγός

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.7 / 5. Αξιολογήσεις: 6

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Ψεκάζοντας Αυτό το Μείγμα στο Μπάνιο θα Εξαφανίσετε για Πάντα τη Δυσοσμία των Ούρων

Ψεκάζοντας Αυτό το Μείγμα στο Μπάνιο θα Εξαφανίσετε για Πάντα τη Δυσοσμία των Ούρων

Γιατί Πρέπει να Βαζετε Πάντα Φύλλα Δάφνης στο Καλοριφέρ σας

Γιατί Πρέπει να Βαζετε Πάντα Φύλλα Δάφνης στο Καλοριφέρ σας