in , , , ,

Ο Σπύρος Σούλης μας “Διδάσκει” πώς να Στρώσουμε το Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι το 2023 Χωρίς να Ξοδέψουμε Πολλά Χρήματα

Ο Σπύρος Σούλης μας "Διδάσκει" πώς να Στρώσουμε το Χριστουγεννιάτικο Τραπέζι το 2023 Χωρίς να Ξοδέψουμε Πολλά Χρήματα

Ετοιμάστε τραπέζι για φίλους, οικογένεια και καλό φαγητό για τα Χριστούγεννα και απολαύστε τις ημέρες των γιορτών με στιλ. 

Αν υπάρχει μια μέρα το χρόνο που πρέπει να φτιάξουμε ένα όμορφο τραπέζι τότε αυτή είναι η ημέρα των Χριστουγέννων. Είναι όλα μέρος της παράδοσης και η αλήθεια είναι πως το άγχος για να δημιουργήσετε το τέλειο τραπέζι μεγαλώνει όσο περνάνε οι μέρες. Γι’ αυτό είναι ο Σπύρος εδώ, για να σας δώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να οργανώσετε το πιο όμορφο τραπέζι. 

Τα πιο γιορτινά τραπέζια είναι εδώ!

Δείτε βήμα – βήμα πώς θα στρώσετε και θα διακοσμήσετε τα πιο όμορφα τραπέζια για αυτές τις γιορτές και θα εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας, χωρίς να χαλάσετε μια περιουσία! Μοναδικές ιδέες και συμβουλές, εντυπωσιακές αλλά πολύ οικονομικές προτάσεις, για τα πιο “λαμπερά” τραπέζια που είχατε ποτέ. Σε αυτό το βίντεο ο Σπύρος σας δείχνει δύο διαφορετικούς στολισμούς στα απόλυτα γιορτινά χρώματα, το κόκκινο και το χρυσό. Κρατήστε σημειώσεις γιατί αυτά τα τραπέζια δεν θα τα έχετε ξαναδεί! (Η μαγειρική μένει σε εσάς… 🤣)

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Έχετε Λεκέδες Ιδρώτα στα Ρούχα σας; Μην τα Βάζετε στο Στεγνωτήριο

Έχετε Λεκέδες Ιδρώτα στα Ρούχα σας; Μην τα Βάζετε στο Στεγνωτήριο

Χαρτί Υγείας Βρεγμένο με Ξύδι: Λύνει το Μεγαλύτερο Πρόβλημα του Μπάνιου

Χαρτί Υγείας Βρεγμένο με Ξύδι: Λύνει το Μεγαλύτερο Πρόβλημα του Μπάνιου