Ζεστά κάστανα ψημένα στο αλάτι με κρασάκι συνοδεία για τα κρύα του χειμώνα.
Χαράζουμε τα κάστανα σε ένα μπολ με καυτό νερό τα αφήνουμε 5 λεπτά.
Σε ένα ταψί στρώνουμε χοντρό αλάτι και τα βάζουμε με σειρά.
Στην κουζίνα στους 200 βαθμούς περίπου 15 λεπτά και θα εκπλαγείτε που καθαρίζονται εύκολα άλλα και από την νοστιμιά τους.
Μια συνταγή από την ομάδα ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΗΔΕΣ και το μέλος Stavros Tsalampounis
© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Ακολούθησε το Toftiaxa.gr στο facebook
Ακολουθήσε το Toftiaxa.gr στο Google News
Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!