in , ,

Γρατσουνιές σε ξύλο, ανοξείδωτο, πλαστικό, γυαλί: Με αυτά τα υλικά που έχεις στο σπίτι θα τις αφαιρέσετε από Παντού

Γρατσουνιές σε ξύλο, ανοξείδωτο, πλαστικό, γυαλί: Με αυτά τα υλικά που έχεις στο σπίτι θα τις αφαιρέσετε από Παντού
Γρατσουνιές σε ξύλο, ανοξείδωτο, πλαστικό, γυαλί: Με αυτά τα υλικά που έχεις στο σπίτι θα τις αφαιρέσετε από Παντού

Χωρίς αμφιβολία, οι γρατσουνιές καταστρέφουν οποιαδήποτε επιφάνεια, είτε είναι ξύλο, γυαλί, δέρμα, πλαστικό, ανοξείδωτο ατσάλι κ.λπ. Το ερώτημα είναι πώς να εξαλείψετε ή να κρύψετε αυτά τα ελαττώματα που επηρεάζουν την εμφάνιση των επίπλων ή οτιδήποτε άλλο. Αν είναι κάτι επιφανειακό, ίσως το επιδιορθώσετε με ένα ελαφρύ τρίψιμο και βάψιμο. Δυστυχώς, δεν είναι πάντα τόσο εύκολα. Πως να Αφαιρέσετε τις Γρατσουνιές στην Οθόνη του Τηλεφώνου σας με Οδοντόκρεμα

Πώς να Αφαιρέσετε τις Γρατσουνιές από Οποιαδήποτε Επιφάνεια

Αφαιρέστε γρατσουνιές από γυάλινες επιφάνειες

Οδοντόκρεμα

Αρχικά, πρέπει να επιλέξετε μια απλή οδοντόκρεμα χωρίς να είναι λευκαντική. Απλά βάλτε λίγη σε ένα βαμβάκι και απλώστε την στην επιφάνεια με γρατσουνιές, κάνοντας κυκλικές κινήσεις. Τελειώστε αφαιρώντας το περιττό νερό.

Φυτικό λάδι

Βρέξτε με λίγο φυτικό λάδι ένα καθαρό πανί ή πανί μικροϊνών και τρίψτε τη γδαρμένη επιφάνεια για λίγα δευτερόλεπτα με κυκλικές κινήσεις.

Βαζελίνη

Όπως το φυτικό λάδι, έτσι και με τη βαζελίνη μπορείτε να την εφαρμόσετε με τον ίδιο τρόπο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε υγρή ή πάστα βαζελίνη.

Δείτε ακόμη Πως να Καθαρίσετε Περιττώματα Πουλιών από το Αυτοκίνητο Χωρίς να Αφήσετε Γρατσουνιές

Μαγειρική σόδα

Απλώς ανακατέψτε λίγη μαγειρική σόδα με νερό και σχηματίστε μια πάστα. Στη συνέχεια εφαρμόστε την στις γρατσουνιές και απλώστε με ένα καθαρό πανί. Σκουπίστε την περίσσεια με ένα καθαρό πανί ή υγρό πανί, αφαιρώντας τα πάντα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Αφαιρέστε γρατσουνιές από ξύλινες επιφάνειες

Καρύδι

Αυτό το κόλπο είναι απλό και μόνο χρησιμοποιώντας μισό καρύδι για να τρίψετε την γρατσουνιά.

Όταν η γρατζουνιά γίνει σκούρα με το ίδιο χρώμα με το καρύδι, παίρνετε μια χαρτοπετσέτα και το καθαρίζετε. Τέλος, βάψτε με το διάφανο βερνίκι νυχιών.

Μαγιονέζα

Αν και φαίνεται περίεργο, η μαγιονέζα μπορεί να διορθώσει μια επιφανειακή ρωγμή στο ξύλο, απλά πρέπει να την εφαρμόσετε με ένα κομμάτι βαμβάκι.

Θα την αφήσετε για περίπου 3 μέρες να δράσει και μετά με ένα ελαφρώς βρεγμένο πανί σκουπίστε την περίσσεια. Το ξύλο θα διασταλεί και θα κλείσει τη ρωγμή ή τη σχισμή.

Γρατσουνιές σε επιφάνειες από ανοξείδωτο χάλυβα

Αργανέλαιο

Το έλαιο αργκάν βοηθάει πολύ σε αυτού του είδους τις γρατσουνιές σε ανοξείδωτο ατσάλι, το ίδιο που χρησιμοποιείτε για τα μαλλιά. Απλώς υγραίνοντας ένα βαμβάκι στο λάδι και απλώνοντάς το στη γδαρμένη επιφάνεια, το κατανέμετε ομοιόμορφα.

Γρατσουνιές σε πλαστικές επιφάνειες

Πιστολάκι μαλλιών

Με αυτό το κόλπο η ιδέα είναι να εφαρμόσετε θερμότητα για να εξαφανιστεί η επιφανειακή γρατσουνιά. Για να το πετύχετε αυτό θα πρέπει να θέσετε σε λειτουργία το πιστολάκι και να το βάλετε στην ελάχιστη ισχύ. Θα είναι αρκετό να του δώσετε θερμότητα προς την κατεύθυνση της γρατσουνιάς. Αφήστε για λίγα δευτερόλεπτα και ζεστάνετε ξανά αλλά αυξάνοντας την ισχύ.

Μετά αφήστε το να κρυώσει για περίπου 15 λεπτά και γυαλίστε.

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης Πως να Επιδιορθώσετε Γρατζουνιές σε Δερμάτινα Έπιπλα με ένα ΜΟΝΟ ΥΛΙΚΟ!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Στεγνό Καθάρισμα στο Σπίτι: Πώς γίνεται για ρούχα πάντα τέλεια

Στεγνό Καθάρισμα στο Σπίτι: Πώς γίνεται για ρούχα πάντα τέλεια

ξεπερασμένες τάσεις διακόσμησης κουζίνας,διακόσμηση κουζίνας,συμβουλές διακόσμησης,διακόσμηση,

12 Δημοφιλείς Τάσεις Διακόσμησης Κουζίνα Που θα Εξαφανιστούν το 2024 Σύμφωνα με τους Διακοσμητές