Ποια Είναι τα 5 Λαχανικά που Πρέπει Πάντα να Μαγειρέψετε πριν τα Φάτε

Σύμφωνα με τους θαυμαστές της ωμής τροφής, τα καλά μικρόβια και οι βιταμίνες διατηρούνται καλύτερα αν δεν ζεστάνετε το φαγητό. Η θέρμανση του φαγητού λέγεται ότι σκοτώνει μερικά από αυτά τα μικρόβια και βιταμίνες. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά λαχανικά που δεν πρέπει να τρώτε ωμά. Πρέπει πάντα να τα μαγειρεύετε πριν τα φάτε. Οι Σεφ Αποκαλύπτουν τα Μεγαλύτερα Λάθη που Κάνουν οι Περισσότεροι Οταν Μαγειρεύουν Ζυμαρικά

Αυτά Είναι τα 5 Λαχανικά που Πρέπει Πάντα να Μαγειρέψετε πριν τα Φάτε

Μπρόκολο

Το μπρόκολο, τα λαχανάκια Βρυξελλών, το κουνουπίδι και άλλα μέλη της οικογένειας του λάχανου μπορούν συνήθως να καταναλωθούν ωμά. Δυστυχώς, πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να τα χωνέψουν όταν τα τρώνε ωμά. Καταλήγουν να αισθάνονται φουσκωμένοι και με αέρια εξαιτίας αυτού. Γι’ αυτό είναι καλύτερα να τα μαγειρέψετε πριν τα φάτε.

Δείτε ακόμη Γιατί να Προσθέσετε Λίγο Χυμό Λεμονιού στο Βράσιμο Αυγών

Μελιτζάνα

Οι μελιτζάνες περιέχουν σολανίνη, η οποία μπορεί να μειώσει την απορρόφηση του ασβεστίου και αυτό, με τη σειρά του, μπορεί να ερεθίσει το γαστρεντερικό σωλήνα. Μπορεί να αισθανθείτε πόνο στο στομάχι, αλλά αυτό μπορεί επίσης να οδηγήσει σε ναυτία, ζάλη, πονοκεφάλους και ακόμη και έμετο. Όταν μαγειρεύετε τη μελιτζάνα, εξουδετερώνετε τη σολανίνη και αυτό θα σας αποτρέψει από τον πόνο στο στομάχι.

Ραβέντι

Το γεγονός ότι δεν μπορείτε να φάτε το ραβέντι ωμό έχει να κάνει κυρίως με τα φύλλα, τα οποία είναι τοξικά όταν τρώγονται ωμά. Από την άλλη πλευρά, το ίδιο το ωμό ραβέντι είναι εξαιρετικά νόστιμο και επίσης πολύ υγιεινό.

Related Post

Πατάτες

Οι πατάτες είναι νόστιμες σε πολλές διαφορετικές μορφές, αλλά είναι καλύτερο να μην τις τρώτε ωμές. Οι ωμές πατάτες δεν είναι τεχνικά δηλητηριώδεις ή τοξικές, αλλά όταν είναι άγουρες και έχουν εκτεθεί στο ηλιακό φως για μεγάλο χρονικό διάστημα, μπορεί να περιέχουν επικίνδυνες ποσότητες σολανίνης. Αυτό μπορεί να προκαλέσει τα ίδια συμπτώματα με το να τρώτε ωμές μελιτζάνες.

Κόκκινα φασόλια

Εάν φάτε ένα φρέσκο, κόκκινο φασόλι, απευθείας από το φυτό, θα έχει πραγματικά αηδιαστική γεύση. Όχι μόνο αυτό, αλλά πιθανότατα θα αντιμετωπίσετε επίσης τρομερές κράμπες στο στομάχι, έμετο, διάρροια και ναυτία. Να μαγειρεύετε πάντα τα κόκκινα φασόλια και επίσης να τα αφήνετε να μουλιάσουν για πέντε ώρες πριν.

πηγή φωτογραφίας

Δείτε επίσης Με Αυτό το Κόλπο το Κρέας σας θα Είναι Πάντα Ζουμερό και Τρυφερό

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Share
Δημοσιεύθηκε από τον
Jim Taylor

Recent Posts

50 Υπέροχες Ιδέες Διακόσμησης Μικρής Βεράντας

Εάν έχετε μια πολύ μικρή βεράντα ή απλώς μια είσοδο, θα πρέπει να τη διακοσμήσετε… Read More

8 Μαΐου, 2024

Σιδέρωμα Κουρτίνας: 7 έξυπνα κόλπα για να μην παιδεύεστε με τις ώρες

Το σιδέρωμα κουρτινών είναι μια πολύ χρονοβόρα και βαρετή εργασία. Ωστόσο, με μικρά έξυπνα κόλπα… Read More

8 Μαΐου, 2024

50 Ράφια από Παλέτες που Μπορείτε να Φτιάξετε Μόνοι σας

Τα ελεύθερα και επιτοίχια ράφια από παλέτες είναι μια εξαιρετική λύση για κάθε ρουστίκ ή… Read More

6 Μαΐου, 2024

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το περσινό αντηλιακό;

Μας αρέσει ο ζεστός καιρός το καλοκαίρι - ή ακόμα και την άνοιξη όταν είμαστε… Read More

6 Μαΐου, 2024

48 Ιδέες Πολύχρωμης Διακόσμησης Τραπεζαρίας

Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More

30 Απριλίου, 2024

45 Τραπέζια από Παλέτες για Εσωτερικούς και Εξωτερικούς Χώρους

Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More

30 Απριλίου, 2024

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα