in , , ,

Λαδωμένα Μαλλιά Που Σε Δείχνουν Απεριποίητη: Αυτά Είναι τα 3 Tips Για Να Είσαι Πάντα Στην Πένα”

Λαδωμένα Μαλλιά Που Σε Δείχνουν Απεριποίητη: Αυτά Είναι τα 3 Tips Για Να Είσαι Πάντα Στην Πένα"
Λαδωμένα Μαλλιά Που Σε Δείχνουν Απεριποίητη: Αυτά Είναι τα 3 Tips Για Να Είσαι Πάντα Στην Πένα"

Ακόμα κι αν μια γυναίκα είναι πολύ όμορφη, τα μαλλιά της μπορούν να την κάνουν να φαίνεται λιγότερο ελκυστική αν είναι λιπαρά.

Όταν οι ρίζες των μαλλιών μας γίνονται λιπαρές, μπορεί να κάνει τους άλλους να πιστεύουν ότι δεν φροντίζουμε τον εαυτό μας σωστά ή ακόμα χειρότερα ότι η υγιεινή μας είναι. Σε κανέναν δεν αρέσει να έχει λιπαρά μαλλιά ή να δείχνει βρώμικος και απεριποίητος.

Τα Λαδωμένα Μαλλιά φαίνονται ακόμα χειρότερα σε μια γυναίκα. Για να βεβαιωθείτε ότι τα μαλλιά σας δεν λαδώνουν κατευθείαν, πρέπει να προσέχετε να μην κάνετε πράγματα που τα κάνουν λιπαρά.

Ας ξεκαθαρίσουμε ότι δεν μιλάμε για μαλλιά που είναι συνεχώς λιπαρά – σε αυτές τις περιπτώσεις, ίσως φταίνει γονίδια και ορμονικά ζητήματα που χρειάζονται διαφορετικό είδος θεραπείας.

Συχνό Λούσιμο

Αυτό είναι ένα λάθος που πολλοί άνθρωποι κάνουν συχνά.Λούζουμε κάθε μέρα τα μαλλιά μας για να νιώθουμε όμορφα και φρέσκα

Εάν λούζετε συχνά τα μαλλιά σας, μπορεί να διαταράξει τη φυσική ισορροπία στο τριχωτό της κεφαλής σας. Όταν τα μαλλιά μας φαίνονται πολύ λιπαρά, μπορεί να πιστεύουμε ότι το λούσιμο για άλλη μια φορά θα τα κάνει λιγότερο λιπαρά και έτσι ένας φαύλος κύκλος ξεκινά.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Η λύση λοιπόν είναι να λούζετε τα μαλλιά σας δυο φορές την εβδομάδα για να παραμένουν καθαρά. Το καλοκαίρι που οι ανάγκες είναι αυξημένες και χρειαζόμαστε κάθε μέρα λούσιμο τότε μπορούμε να το κάνουμε με ένα σαμπουάν ειδικό για τις διακοπές.

Δεν Λούζεστε σωστά

Σε πολλές περιπτώσεις και ειδικά οι γρήγοροι ρυθμοί της ζωής μας απαιτούν και γρήγορο μπάνιο και λούσιμο. Το σωστό λούσιμο απαιτεί σωστό ξέβγαλμα. Τα κατάλοιπα του σαμπουάν ή της μαλακτικής κάνει τα μαλλιά μας να φαίνονται λιπαρά. Μετά το λούσιμο πρέπει τα μαλλιά να ξεβγάζονται με άφθονο νερό ανακινώντας τα μαλλιά για να φύγουν όλα τα προϊόντα περιποίησης.

Δεν Βάζετε σωστά το Λαδάκι

Τα sherum και τα λάδια ενυδατώνουν τα μαλλιά. Αν όμως δεν το εφαρμόσουμε σωστά θα έχουμε την εικόνα λιπαρών μαλλιών. Λαδάκι βάζουμε κατά μήκος της τρίχας και όχι στην ρίζα. Η ρίζα ενυδατώνεται από το τριχωτό της κεφαλής.

φώτο

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.7 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

"Μισοπεθαμένα" Φυτά Μετα Τις Διακοπές: Με Αυτόν Τον Τρόπο Θα τα Αναστήσετε Και Θα Τους Δώσετε Πάλι Ζωή

“Μισοπεθαμένα” Φυτά Μετα Τις Διακοπές: Με Αυτόν Τον Τρόπο Θα τα Αναστήσετε Και Θα Τους Δώσετε Πάλι Ζωή

Πώς Να Καθαρίσεις Ούρα και Οσμές Από Στρώματα, Έπιπλα, Χαλιά και Καναπέδες [Βίντεο]

Πώς Να Καθαρίσεις Ούρα και Οσμές Από Στρώματα, Έπιπλα, Χαλιά και Καναπέδες [Βίντεο]