in ,

45 Έξυπνοι Τρόποι για να Οργανώσετε μια Μικρή Αποθήκη Τροφίμων

μικρή αποθήκη τροφίμων,οργάνωση αποθήκης τροφίμων,οργάνωση κουζίνας,συμβουλές οργάνωσης,
45 Έξυπνοι Τρόποι για να Οργανώσετε μια Μικρή Αποθήκη Τροφίμων

Μια αποθήκη τροφίμων, έστω και μικρή, μπορεί εύκολα να λύσει πολλά προβλήματα στην κουζίνα σας και να την τακτοποιήσει αμέσως. Με μερικούς έξυπνους τρόπους μπορείτε να οργανώσετε μια τέτοια αποθήκη για να μεγιστοποιήσετε τον χώρο, να ελαχιστοποιήσετε την ακαταστασία και να αναβαθμίσετε την αισθητική της κουζίνας σας. 51 Έξυπνα και Πρακτικά Ντουλάπια Κάτω από τις Σκάλες

45 Έξυπνοι Τρόποι για να Οργανώσετε μια Μικρή Αποθήκη Τροφίμων

Ντουλάπια

Τα περισσότερα ντουλάπια διαθέτουν βαθιά ράφια και πολύ λίγο φως. Χρησιμοποιήστε βάθρα για να κρατήσετε όλα τα κουτάκια και τα βάζα μπαχαρικών σας σε θέα (και προσβάσιμα), ανεξάρτητα από το πόσο πίσω μπορεί να είναι. Ενσωματωμένα φώτα μπορούν να φωτίσουν ακόμη και τα πιο σκοτεινά βάθη του ντουλαπιού σας.

Τα συρόμενα ράφια είναι, χωρίς καμία αμφιβολία, η καλύτερη επένδυση που μπορείτε να κάνετε σε μια μικρή αποθήκη τροφίμων. Εάν δεν είναι μια επιλογή, χρησιμοποιήστε αφαιρούμενους κάδους για να αποθηκεύσετε τα τρόφιμα σας. Μην ξεχάσετε να επωφεληθείτε από την πόρτα του ντουλαπιού σας με σχάρες μπαχαρικών ή άλλη λύση αποθήκευσης.

Ράφια

Ακόμα και η πιο μικρή αποθήκη τροφίμων δεν θα ήταν το ίδιο χωρίς αυτά. Τα ράφια είναι εύκαμπτα, πολλαπλών χρήσεων και μπορούν να τοποθετηθούν σχεδόν οπουδήποτε.

Πάνω από όλα, κάντε τον χώρο λειτουργικό. Εάν χρειάζεστε ένα σκαμπό ή μια σκάλα για να φτάσετε στα ψηλότερα ράφια του ντουλαπιού σας, επενδύστε σε ένα που ταιριάζει στο στυλ της κουζίνας σας.

Δείτε ακόμη Παλιές Κρεμάστρες: Βρες Εδώ 18 DIY Ιδέες για να τις Επαναχρησιμοποιήσεις

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Καλάθια

Για να διατηρήσετε έναν συνεκτικό συνδυασμό χρωμάτων χρησιμοποιήστε καλάθια για να κρύψετε την αρχική συσκευασία των προϊόντων σας. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό εάν έχετε έναν ανοιχτό χώρο αποθήκευσης.

Τα καλάθια αποτελούν εξαιρετικό συνδυασμό των συρμάτινων ραφιών. Τα ράφια από σύρμα είναι οικονομικά και εύκολα στην εγκατάσταση. Ωστόσο, δεν είναι η καλύτερη λύση αποθήκευσης για μικροαντικείμενα. Τα καλάθια είναι ιδανικά για αντικείμενα που είναι δύσκολο να αποθηκευτούν, όπως σακούλες με τσιπ, μπάρες πρωτεΐνης και άλλα τρόφιμα που συσκευάζονται μεμονωμένα.

Τοποθετήστε ρηχά καλάθια στην πόρτα της αποθήκη σας για να μπαχαρικά, υλικά ζαχαροπλαστικής και κονσέρβες. Εάν χρησιμοποιείτε καλάθια που είναι σφιχτά υφασμένα και δεν είναι διαφανή, προσθέστε ετικέτες.

Συμβουλές οργάνωσης για μικρές αποθήκες τροφίμων

Θα έχετε παρόμοια δοχεία ή βάζα; Τοποθετήστε τα ανά είδος ή συνταγή. Οι ετικέτες ντουλαπιών είναι επίσης σημαντικές για οποιοδήποτε δοχείο που δεν είναι εύκολα αναγνωρίσιμο.

Τοποθετήστε μεγάλα καλάθια στο πάτωμα της αποθήκης σας για να κρατήσετε προϊόντα ή μικρές συσκευές κουζίνας. Αυτό θα κρατήσει τα πάντα οργανωμένα, ενώ ταυτόχρονα θα τα κρατήσει μακριά από βρωμιά και υγρασία.

Χρησιμοποιήστε ξανά αντικείμενα που έχετε ήδη, όπως βάζα για την αποθήκευση δημητριακών και ζυμαρικών. Τα DIY ράφια και διαχωριστικά συρταριών κατασκευασμένα από φθηνά υλικά μπορούν επίσης να βοηθήσουν στη μείωση του κόστους, διατηρώντας παράλληλα μια οργανωμένη αποθήκη τροφίμων.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Έτσι θα Οργανώσεις τα συρτάρια σου στην Κουζίνα: 25 Έξυπνες Ιδέες για να τα έχεις όλα σε τάξη και να τα βρίσκεις αμέσως

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Φύλλα Δάφνης στον Κουβά της Σφουγγαρίστρας: 5 Λόγοι για να αρχίσετε να τα χρησιμποιείτε

Φύλλα Δάφνης στον Κουβά της Σφουγγαρίστρας: 5 Λόγοι για να αρχίσετε να τα χρησιμοποιείτε

Σχολικά Ατυχήματα: Πώς προφυλάσσουμε τα παιδιά μας στο σχολείο

Σχολικά Ατυχήματα: Πώς προφυλάσσουμε τα παιδιά μας στο σχολείο