in , , , , ,

Φθινοπωρινοί Διακοσμητικοί Δίσκοι Για Όλο Το Σπίτι Για Να Υποδεχτείτε Αυτή την Εποχή

Φθινοπωρινοί Διακοσμητικοί Δίσκοι Για Όλο Το Σπίτι Για Να Υποδεχτείτε Αυτή την Εποχή
Φθινοπωρινοί Διακοσμητικοί Δίσκοι Για Όλο Το Σπίτι Για Να Υποδεχτείτε Αυτή την Εποχή

Οι διακοσμητικοί δίσκοι αποτελούν πλέον ένα από τα αντικείμενα που θα βρεις σχεδόν σε κάθε σπίτι. Εξάλλου, ταιριάζουν τέλεια σε κάθε δωμάτιο, από το σαλόνι και το coffee table μέχρι ακόμα και το μπάνιο! Βέβαια, για να προσδίδει ο δίσκος σου στο decor του χώρου είναι καλό να συμβαδίζει με την εποχή. Μιας λοιπόν που το φθινόπωρο έχει σχεδόν φτάσει, υπάρχουν μερικοί φθινοπωρινοί διακοσμητικοί δίσκοι που θα σου δείξουμε και που θα αναβαθμίσουν απευθείας τη διακόσμηση οποιουδήποτε δωματίου!

Θέλεις η διακόσμηση που έχεις επιλέξει να αντανακλά την εποχή που διανύουμε με διακριτικότητα; Τότε ένα από τα διακοσμητικά που πρέπει να βάλεις στο κλίμα είναι σίγουρα οι διακοσμητικοί δίσκοι. Μάλιστα, για να το πετύχεις δε θα χρειαστείς πολλά. Μερικοί φθινοπωρινοί διακοσμητικοί δίσκοι για όλο το σπίτι που θα δεις παρακάτω θα σε βοηθήσουν να ομορφύνεις το χώρο σου το φετινό φθινόπωρο!

Εκπληκτικές Φθινοπωρινές Κατασκευές ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ και εύκολες!

Πώς να διακοσμήσεις ένα διακοσμητικό δίσκο το φθινόπωρο!

Διακοσμητικός δίσκος σε πορτοκαλί αποχρώσεις

πορτοκαλί βάζα δίσκος
δίσκος τραπεζάκι κολοκύθες

Το πορτοκαλί είναι αναμφίβολα το χρώμα του φθινοπώρου. Κάτι λοιπόν που θα σε βοηθήσει να κάνεις το δίσκο σου πιο φθινοπωρινό είναι να τον διακοσμήσεις σε πορτοκαλί αποχρώσεις. Για παράδειγμα, ένα ή περισσότερα πορτοκαλί βάζα, πορτοκαλί λουλούδια ή πορτοκαλί διακοσμητικά είναι ότι πρέπει. Εξάλλου, πρόκειται για ένα χρώμα που θα κάνει το χώρο να δείχνει cozy, πράγμα που συνήθως επιζητούμε το φθινόπωρο.

Φθινοπωρινός δίσκος με αποξηραμένα λουλούδια

δίσκος βάζο αποξηραμένο φυτό
δίσκος κολοκύθες βάζο φθινοπωρινοί διακοσμητικοί δίσκοι

Ενώ τα φρέσκα λουλούδια είναι ένα στοιχείο που πάντα αναβαθμίζει τη διακόσμηση ενός δωματίου, το φθινόπωρο τα αποξηραμένα λουλούδια είναι πιο επίκαιρα. Και φυσικά είναι πιο εύκολα καθώς μπορούν να διατηρούνται για πολύ καιρό, οπότε δε χρειάζονται ανανέωση. Μπορείς λοιπόν να τοποθετήσεις μέσα στο δίσκο σου ένα βάζο και μέσα σε αυτό να διακοσμήσεις μερικά αποξηραμένα φυτά. Ορισμένες όμορφες ιδέες είναι το ρούσκους, τα bunny tails, το pampas grass, τα στάχια ή ότι άλλο αρέσει σε εσένα.

Rustic φθινοπωρινός δίσκος

ρουστίκ δίσκος φύλλα
δίσκος κορμός

Ενώ υπάρχουν άπειρες επιλογές σε στυλ ή υλικό δίσκου που μπορείς να διαλέξεις, μια πολύ ταιριαστή επιλογή στην εποχή του φθινοπώρου είναι ένας rustic ξύλινος διακοσμητικός δίσκος, ο οποίος δε θα χρειάζεται πολλά για να αναδειχθεί. Μπορείς λοιπόν να διαλέξεις έναν απλό δίσκο από ακατέργαστο ξύλο ή κάποιον που να έχει σχέδιο κορμού και να ακουμπήσεις επάνω του τα υπόλοιπα διακοσμητικά. Ένας τέτοιος δίσκος είναι από μόνος του statement!

Φθινοπωρινός δίσκος με επίπεδα

φθινοπωρινός δίσκος δύο επίπεδα
ψηλός δίσκος φθινόπωρο

Μια πρακτική επιλογή σε δίσκο είναι ένας με διάφορα επίπεδα. Μάλιστα, τέτοιους δίσκους συναντάμε συνήθως στην κουζίνα, όπου η ανάγκη να χωρέσουμε πολλά πράγματα είναι μεγάλη. Αν λοιπόν έχεις έναν δίσκο με επίπεδα στην κουζίνα μπορείς να τον μετατρέψεις σε φθινοπωρινό διακοσμώντας τον με φθινοπωρινά σκεύη που ίσως έχεις, όπως κούπες ή δοχεία. Εμπλούτισε τη διακόσμηση με μερικά αποξηραμένα λουλούδια ή διάσπαρτα στάχια και φύλλα δέντρων για έξτρα decor.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δες επίσης: 5 Όμορφοι τρόποι να διακοσμήσεις την κουζίνα το φθινόπωρο

Διακοσμητικός δίσκος με κεριά και κολοκύθες

μωβ λουλούδι κολοκύθα κερί φθινοπωρινοί διακοσμητικοί δίσκοι
δίσκος κολοκύθα κερί

Οι κολοκύθες είναι σίγουρα σήμερα κατατεθέν του φθινοπώρου, γι’ αυτό και χρησιμοποιούνται πολύ στη φθινοπωρινή διακόσμηση. Για να κάνεις λοιπόν το δίσκο σου φθινοπωρινό μερικές κολοκύθες είναι απαραίτητες! Αυτές μπορεί να είναι είτε αληθινές, είτε ακόμα και ψεύτικες διακοσμητικές που σίγουρα θα βρεις στην αγορά. Για να ολοκληρώσεις το φθινοπωρινό αποτέλεσμα του δίσκου πρόσθεσε μερικά κεριά που θα βοηθήσουν να δημιουργήσεις μια ζεστή ατμόσφαιρα στο σπίτι.

via exypnes-idees

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 2

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Γκρίζα Μαλλιά Και Φλούδα Πατάτας: Αυτό το Μαύρο Νερό Θα Τα Εξαφανίσει Για Πάντα

Γκρίζα Μαλλιά Και Φλούδα Πατάτας: Αυτό το Μαύρο Νερό Θα Τα Εξαφανίσει Για Πάντα

διακόσμηση με καλάθια,ιδέες διακόσμησης με καλάθια,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης,αποθήκευση με καλάθια,οργάνωση με καλάθια,διακόσμηση,

Φθινόπωρο 2023: Βάλε Τα Καλάθια Στην Διακόσμηση Σου – 87 Ιδέες Διακόσμησης και Αποθήκευσης με Καλάθια