in , ,

6 Ιδανικά Κουρέματα Ανάλογα με το Σχήμα της Μύτης σας

κουρέματα και σχήμα μύτης,κόλπα ομορφιάς,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,
6 Ιδανικά Κουρέματα Ανάλογα με το Σχήμα της Μύτης σας

Έχετε βαρεθεί να νιώθετε ότι η μύτη σας είναι το κέντρο της προσοχής όταν δοκιμάζετε ένα νέο κούρεμα; Με το σωστό κούρεμα, μπορείτε να συμπληρώσετε το σχήμα της μύτης σας και να το αναδείξετε σε όλο της το μεγαλείο. Κουρέματα για να φαίνεσαι μικρότερη – Έτσι θα κάνεις τα Μαλλιά σου για να κόψεις 5 με 10 Χρόνια!

Μακριά μύτη

6 Ιδανικά Κουρέματα Ανάλογα με το Σχήμα της Μύτης σας

Οι γυναίκες με δυνατές, μακριές μύτες επωφελούνται από τα κουρέματα που πλαισιώνουν το πρόσωπο όπως το καρέ. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να εξισορροπήσετε τα χαρακτηριστικά σας ενώ, ταυτόχρονα, να μην κρύβετε τη μύτη σας πίσω από τα μαλλιά σας. Επίσης, ένα ακατάστατο και πολυεπίπεδο καρέ μπορεί να κάνει τη μύτη σας να φαίνεται ελαφρώς μικρότερη.

Φαρδιά μύτη

Εάν έχετε φαρδιά μύτη, τότε ένα μέρος κατά μήκος του κέντρου του κεφαλιού σας θα εξισορροπήσει όμορφα τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Μια χωρίστρα θα σας βοηθήσει να τονίσετε τα χαρακτηριστικά σας.

Πλακουτσωτή μύτη

Εξετάσετε το ενδεχόμενο να κόψετε τα μαλλιά σας με κάποια επιπλέον υφή. Αυτό μπορεί να είναι με τη μορφή περισσότερων κυμάτων και μπούκλες σε πιο κοντό κόψιμο, όπως ένα pixie ή ένα καρέ. Αυτό θα επιτρέψει στη μύτη σας να λάμπει από όλες τις γωνίες της.

Δείτε ακόμη Κουρέματα για γυναίκες άνω των 50: Οχτώ στιλάτες ιδέες που ταιριάζουν σε κάθε κυρία

Μια γαμψή μύτη

Οι γαμψές μύτες μπορούν να διαμορφωθούν με έντονα κοψίματα, όπως αφέλειες. Αυτό μπορεί να εξισορροπήσει τις αναλογίες του πάνω και του κάτω μέρους του προσώπου σας, τραβώντας μέρος της προσοχής μακριά από τη μύτη σας. Είναι επίσης ένας φανταστικός τρόπος για να αναδείξετε τη μύτη σας και να την αγκαλιάσετε με στυλ.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Μια βολβώδης μύτη

Αυτός ο τύπος μύτης είναι συνήθως βαρύς στο κάτω μέρος με ένα πιο σαρκώδες μέρος στο τέλος του. Ένας ωραίος τρόπος για να διαμορφώσετε αυτόν τον τύπο μύτης είναι με ένα κοντό pixie που θα ανοίξει το πρόσωπό σας αλλά και θα ισιώσει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας, συμπεριλαμβανομένης της μύτης σας.

Μια γυριστή προς τα πάνω μύτη

Και τέλος, αν η μύτη σας είναι γυρισμένη προς τα πάνω, τότε σκεφτείτε να αποκτήσετε ένα καρέ με υφή. Αυτή η απαλή εμφάνιση δεν θα τονίσει έντονα τα χαρακτηριστικά σας και με ένα ακατάστατο πλαϊνό μέρος, θα δημιουργήσετε μια ωραία ισορροπία με τη μύτη σας.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Κοντά μαλλιά: 40 κουρέματα σε μοντέρνο στιλ που μεταμορφώνουν την εμφάνιση κάθε γυναίκας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

έπιπλα με πόδια φουρκέτα,έπιπλα,διακόσμηση σπιτιού,διακόσμηση,

Πόδια Φουρκέτα: 39 Κομψές Ιδέες για Έπιπλα

μωβ διακόσμηση σαλονιού,ιδέες μωβ διακόσμησης σαλονιού,διακόσμηση σαλονιού,ιδέες διακόσμησης,διακόσμηση,

36 Ιδέες Μωβ Διακόσμησης Σαλονιού