in , , , ,

Πώς να Καθαρίσετε το Ρετσίνι από τα Χέρια και Άλλες Επιφάνειες

καθαρισμός ρετσινιού,καθαρισμός ρετσινιού από χέρια,καθαρισμός ρετσινιού από δάπεδα,καθαρισμός ρετσινιού από χαλιά,καθαρισμός ρετσινιού από ρούχα,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,
καθαρισμός ρετσινιού,καθαρισμός ρετσινιού από χέρια,καθαρισμός ρετσινιού από δάπεδα,καθαρισμός ρετσινιού από χαλιά,καθαρισμός ρετσινιού από ρούχα,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,

Είτε σκαρφαλώνετε σε δέντρα είτε μαζεύετε κουκουνάρια, το ρετσίνι μπορεί να είναι δύσκολο να καθαριστεί. Με μερικές απλές συμβουλές μπορείτε εύκολα να καθαρίσετε το ρετσίνι από τα χέρια σας και από οποιαδήποτε επιφάνεια. Αυτό Είναι Το Μυστικό Υπερόπλο για τον Καθαρισμό Λεκέδων Μακιγιάζ από τα Ρούχα

Πώς να Καθαρίσετε το Ρετσίνι από τα Χέρια και Άλλες Επιφάνειες

Πώς να καθαρίσετε το ρετσίνι από τα χέρια σας

Ξεκινήστε πλένοντας τα χέρια σας με ζεστό νερό και σαπούνι. Αυτό θα βοηθήσει στη χαλάρωση του ρετσινιού και θα διευκολύνει την αφαίρεσή του. Εάν είναι ιδιαίτερα δύσκολο να βγει, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε λίγο μαγειρικό λάδι ή φυστικοβούτυρο.

Τρίψτε μια μικρή ποσότητα λαδιού ή φυστικοβούτυρου πάνω στο ρετσίνι και αφήστε για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα πανί ή χαρτοπετσέτα για να το σκουπίσετε. Το λάδι ή το φυστικοβούτυρο θα βοηθήσει στη διάσπαση του ρετσινιού και θα διευκολύνει την αφαίρεσή του.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε το οινόπνευμα εντριβής. Απλώς ρίξτε μια μικρή ποσότητα σε ένα πανί ή χαρτοπετσέτα και τρίψτε το στο ρετσίνι.

Εάν εξακολουθεί να παραμένει, μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε αφαιρετικό βερνικιού νυχιών. Φροντίστε να πλένετε καλά τα χέρια σας με σαπούνι και νερό μετά τη χρήση του.

Δείτε ακόμη Πώς να Καθαρίσετε Λευκά Παπούτσια με Αφρό Ξυρίσματος

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Πώς να καθαρίσετε το ρετσίνι από άλλες επιφάνειες

Από δάπεδα

Παγώστε το: Ένας τρόπος για να αφαιρέσετε το ρετσίνι από τα δάπεδα είναι να το παγώσετε με πάγο. Τοποθετήστε μερικά παγάκια σε μια πλαστική σακούλα και κρατήστε την πάνω στο ρετσίνι για λίγα λεπτά μέχρι να σκληρύνει. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε μια ξύστρα ή σπάτουλα για να αφαιρέσετε απαλά το ρετσίνι από το πάτωμα.

Χρησιμοποιήστε ξύδι: Μια άλλη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε ξύδι για να διαλύσετε το ρετσίνι. Αναμείξτε ίσα μέρη λευκό ξύδι και νερό και στη συνέχεια εφαρμόστε το διάλυμα στο ρετσίνι με ένα πανί ή σφουγγάρι. Αφήστε για λίγα λεπτά και μετά σκουπίστε με ένα καθαρό πανί.

Δοκιμάστε το φυστικοβούτυρο: Μπορεί να είναι εκπληκτικά αποτελεσματικό στην αφαίρεση του ρετσινιού από τα πατώματα. Απλώς εφαρμόστε μια μικρή ποσότητα κρεμώδους φυστικοβούτυρου, αφήστε το για λίγα λεπτά και στη συνέχεια σκουπίστε το με ένα καθαρό πανί.

Από χαλιά

Οινόπνευμα εντριβής: Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να καθαρίσετε το ρετσίνι από τα χαλιά είναι να χρησιμοποιήσετε οινόπνευμα εντριβής. Απλώστε μια μικρή ποσότητα σε ένα πανί ή σφουγγάρι και μετά ταμπονάρετε το ρετσίνι μέχρι να αρχίσει να χαλαρώνει. Μόλις μαλακώσει χρησιμοποιήστε μια ξύστρα ή σπάτουλα για να το αφαιρέσετε απαλά από το χαλί.

Χρησιμοποιήστε καθαριστικό χαλιών: Εάν το οινόπνευμα δεν βοηθά, μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε ένα καθαριστικό χαλιών για να αφαιρέσετε το ρετσίνι από τα χαλιά σας. Αναζητήστε ένα καθαριστικό που έχει σχεδιαστεί ειδικά για να αφαιρεί σκληρούς λεκέδες και ακολουθήστε προσεκτικά τις οδηγίες του κατασκευαστή.

Χρησιμοποιήστε ατμοκαθαριστή: Μια άλλη επιλογή είναι να χρησιμοποιήσετε ατμοκαθαριστή για να χαλαρώσετε και να αφαιρέσετε το ρετσίνι. Απλώς εφαρμόστε ατμό για λίγα λεπτά και μετά χρησιμοποιήστε μια ξύστρα ή σπάτουλα για να αφαιρέσετε απαλά το ρετσίνι από το χαλί.

Από ρούχα

Από ρούχα

Χρησιμοποιήστε οινόπνευμα εντριβής: Είναι επίσης αποτελεσματικό στον καθαρισμό του ρετσινιού από τα ρούχα. Απλώστε μια μικρή ποσότητα σε ένα πανί ή σφουγγάρι και μετά ταμπονάρετε το ρετσίνι μέχρι να αρχίσει να χαλαρώνει. Μόλις μαλακώσει χρησιμοποιήστε μια ξύστρα ή σπάτουλα για να το αφαιρέσετε απαλά από το ύφασμα.

Δοκιμάστε υγρό πιάτων: Μπορεί επίσης να αφαιρέσει αποτελεσματικά το ρετσίνι από τα ρούχα. Απλώστε μια μικρή ποσότητα και χρησιμοποιήστε μια οδοντόβουρτσα για να τρίψετε απαλά την λεκιασμένη περιοχή. Ξεπλύνετε με νερό και επαναλάβετε μέχρι να φύγει το ρετσίνι.

Χρησιμοποιήστε ένα προϊόν με βάση το λάδι: Εάν όλα τα άλλα αποτύχουν, μπορείτε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε ένα προϊόν με βάση το λάδι όπως μαγειρικό λάδι ή φυστικοβούτυρο για να καθαρίσετε το ρετσίνι από τα ρούχα. Απλώστε μια μικρή ποσότητα στο ρετσίνι, αφήστε για λίγα λεπτά και στη συνέχεια σκουπίστε με ένα καθαρό πανί.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Πώς να Καθαρίσετε Κόλλα στο Δέρμα σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

καρέκλα φάντασμα,έπιπλα,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης,διακόσμηση,

“Καρέκλες Φάντασμα”: 45 Διαχρονικές Ιδέες για να Ξεχωρίσει το Σπίτι σας

διακόσμηση με καρέκλες αντίκες,καρέκλες αντίκες,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης,έπιπλα,διακόσμηση,

Καρέκλες Αντίκες: 50 Ιδέες Διακόσμησης Σπιτιού