Υπάρχει κάτι χειρότερο από το να λαχταράτε ένα αβοκάντο μόνο και μόνο για να ανακαλύψετε ότι το είναι εντελώς ανώριμο; Με ένα απλό και έξυπνο κόλπο μπορείτε να μαλακώσετε ένα άγουρο αβοκάντο για να το γευτείτε αμέσως. 4 Λάθη Μαγειρικής που Καταστρέφουν το Ρύζι σας Σύμφωνα με τους Σεφ
Ξεφλουδίστε το αβοκάντο. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ένα μαντολίνο κουζίνας ή μαχαίρι και κάντε λεπτές φέτες μέχρι το κουκούτσι, περιστρέφοντας και επαναλαμβάνοντας τη διαδικασία μόλις το χτυπήσετε. Απλώστε τις φέτες σε μία στρώση σε ένα πιάτο.
Τώρα, εδώ συμβαίνει η μαγεία. Στύψτε ένα λεμόνι παντού, και στη συνέχεια πασπαλίστε γενναιόδωρα αλάτι, λίγο ελαιόλαδο και λίγο φρέσκο αλεσμένο μαύρο πιπέρι. Διατηρήστε το απλό και νόστιμο ως έχει ή προσθέστε ό,τι θέλετε για να το κάνετε ένα πλήρες γεύμα.
Αυτή η γρήγορη και εύκολη συνταγή, που αναφέρεται δεόντως ως «ανώριμο καρπάτσιο αβοκάντο», μετατρέπει το μη βρώσιμο φρούτο σας σε ένα «μαλακό και έτοιμο για κατανάλωση μέσα σε πέντε λεπτά».
@thatdudecancook You’ll never have to wait on an Avocado EVER AGAIN #avocado ♬ original sound – Sonny Hurrell
Δείτε επίσης 4 Εύκολα Κόλπα Μαγειρικής που Σώζουν
Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More
Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More
Καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει όλο και περισσότερο, τα καπέλα τζόκεϊ γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.… Read More
Ο καθαρισμός του μπάνιου σας είναι απαραίτητος για την προσωπική σας υγιεινή καθώς είναι από… Read More
Οι ακρυλικές μπανιέρες είναι πολύ δημοφιλείς. Είναι πιο ελαφριές από τις εμαγιέ και διατηρούνται πιο… Read More
Πολλοί άνθρωποι αναζητούν απλά κόλπα για να κάνουν το καθάρισμα να μην διαρκεί ώρες. Φυσικά,… Read More
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.
Περισσότερα