in , ,

70 Ιδέες Διακόσμησης για να Προσθέσετε Χαρακτήρα στο Σπίτι σας

προσθήκη χαρακτήρα στο σπίτι,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης,διακόσμηση,
70 Ιδέες Διακόσμησης για να Προσθέσετε Χαρακτήρα στο Σπίτι σας

Τα σύγχρονα σπίτια συχνά στερούνται χαρακτήρα, ιστορίας και γοητείας και φαίνονται απρόσωπα. Για να το διορθώσετε, μπορείτε να προσθέσετε χαρακτήρα στο σπίτι σας εύκολα χρησιμοποιώντας αυτές τις απλές ιδέες διακόσμησης και το σπίτι σας θα γίνει πιο φιλόξενο και θα πει μια ιστορία. Οι Διακοσμητές Μοιράζονται 5 Πράγματα για τα Οποία Πρέπει να Ξοδέψετε και 4 για να Αγοράσετε Φθηνά για το Σπίτι

Σκούροι τοίχοι

Τα σκούρα χρώματα μπορούν να κάνουν έναν χώρο να αισθάνεται βαρύς και αποπνικτικός και τείνουν να απορροφούν το φως. Αλλά τα σκούρα χρώματα μπορούν πραγματικά να κάνουν έναν μικρό χώρο να φαίνεται μεγαλύτερος – όλα εξαρτώνται από τον τρόπο που τα χρησιμοποιείτε και είναι βέβαιο ότι θα φέρουν χαρακτήρα και ενδιαφέρον στο χώρο σας. Το κλειδί είναι, αντί να βάψετε ολόκληρο τον χώρο σε σκούρο χρώμα, να βάψετε μόνο έναν τοίχο. Έτσι μεγεθύνει οπτικά τον χώρο και δημιουργεί μια ωραία αντίθεση που μπορεί να κάνει τον υπόλοιπο χώρο να φαίνεται πιο φωτεινός συγκριτικά.

70 Ιδέες Διακόσμησης για να Προσθέσετε Χαρακτήρα στο Σπίτι σας

Επένδυση τοίχου

Από τη σύγχρονη επένδυση μέχρι τα πάνελ από σκληρό ξύλο, υπάρχει κάτι για κάθε σπίτι, ανεξάρτητα από το στυλ, την εποχή και τον προϋπολογισμό. Όχι μόνο προστατεύει τους τοίχους, αλλά η επένδυση μπορεί να βαφτεί με πιο ανθεκτικό φινίρισμα που θα είναι πιο εύκολο να καθαριστεί. Μία από τις πολλές ιδιότητές του είναι ότι η εγκατάσταση επένδυσης τοίχου δεν είναι στην πραγματικότητα τόσο ενοχλητική όσο νομίζετε, και συχνά εμπίπτει στις δυνατότητες ενός ικανού DIYer. Τα στυλ επένδυσης από MDF, τα οποία μπορούν αργότερα να βαφτούν, είναι ιδιαίτερα κοινά και εύκολα στη χρήση. Μπορούν απλά να κολληθούν σε έναν υπάρχοντα τοίχο με κόλλα και έχετε μια επένδυση τοίχου μέσα σε λίγα λεπτά.

Ένα statement έπιπλο

Ένα statement έπιπλο είναι μια ακόμα λύση, ίσως πιο εύκολη από τις δύο προηγούμενες. Μπορείτε απλώς να το ενσωματώσετε στον χώρο σας κάνοντάς το να φαίνεται συνεκτικό. Υπάρχει μια τάση για ένα μόνο vintage κομμάτι που έρχεται σε αντίθεση με τα άλλα έπιπλα, και αυτό ακριβώς χρειάζεστε. Μπορεί να είναι μια καρέκλα vintage ή αντίκα, ένα ντουλάπι για αρχεία, μια σερβάντα, ένα vintage ανάκλιντρο ή κάποιο άλλο κομμάτι που θα προσδώσει χαρακτήρα.

Δείτε ακόμη 25 Ιδέες Διακόσμησης Τοίχου με Ξύλινες Σανίδες για Ρουστίκ Ατμόσφαιρα

Τοίχοι γκαλερί

Οι τοίχοι γκαλερί είναι ένας μοντέρνος τρόπος για να προσθέσετε τέχνη σε ένα δωμάτιο εδώ και χρόνια. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να αναβαθμιστούν. Η διάταξη, η σύνθεση και η τέχνη που περιλαμβάνονται μπορούν να βοηθήσουν να γίνουν πιο μοντέρνοι. Οποιοσδήποτε τοίχος γκαλερί, είτε είναι μικρός είτε μεγάλος, θα δώσει χαρακτήρα στο χώρο σας και θα αφηγηθεί τα γούστα, το ενδιαφέρον και την ιστορία της οικογένειάς σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Υφή

Η υφή αναφέρεται στη χρήση επίπλων, υφασμάτων, αντικειμένων και φινιρισμάτων σε μια σειρά υλικών που παίζουν το ένα με το άλλο για να προσθέσουν οπτικό ενδιαφέρον και απτική παραλλαγή σε ένα χώρο. Ένα δωμάτιο χωρίς αρκετή υφή είναι επίπεδο, βαρετό, απρόσκλητο, ημιτελές. Η προσθήκη υφής μπορεί να το κάνει πιο ενδιαφέρον, φιλόξενο και ευχάριστο να το βλέπετε και να μένετε. Κάθε στοιχείο ενός δωματίου—δάπεδο, φινιρίσματα τοίχων, έπιπλα, αντικείμενα, αξεσουάρ, έργα τέχνης, πάνελ τοίχου και διακόσμηση—είναι μια ευκαιρία να ενσωματώσετε υφή. Μπορείτε να ξεκινήσετε με ένα άδειο δωμάτιο, αντιπαραθέτοντας υλικά με διαφορετικές υφές—σκληρά, μαλακά, γυαλιστερά, ματ, λεία, τραχιά κ.λπ.—καθώς φτιάχνετε το σχέδιό σας βήμα προς βήμα. Ή μπορείτε να ανανεώσετε την υπάρχουσα διακόσμηση βασίζοντας τις υφές που υπάρχουν ήδη και προσθέτοντας περισσότερες.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης Οι Καλύτερες Ιδέες Διακόσμησης Σπιτιού για τους Λάτρεις των Ταξιδιών

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

ψυχολογία χρωμάτων,χρώματα ρούχων,συμβουλές για ρούχα,ρούχα,μόδα,συμβουλές μόδας,

11 Συμβουλές Ψυχολογίας Χρωμάτων για να Έχετε το Τέλειο Ντύσιμο σε Οποιαδήποτε Περίσταση

διακόσμηση μπάνιου με φυτα,ιδέες διακόσμησης μπάνιου,διακόσμηση,διακόσμηση μπάνιου,

Φυτά Εσωτερικού Χώρου στο Μπάνιο: 20 Μοναδικές Ιδέες