in , ,

55 Εντυπωσιακοί Τοίχοι Γκαλερί από το Δάπεδο Μέχρι την Οροφή

τοίχοι γκαλερί,τοίχοι γκαλερί από δάπεδο μέχρι οροφή,διακόσμηση με τοίχους γκαλερί,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης,
55 Εντυπωσιακοί Τοίχοι Γκαλερί από το Δάπεδο Μέχρι την Οροφή

Οι τοίχοι γκαλερί είναι ένας μοντέρνος τρόπος για να πείτε την ιστορία του σπιτιού, της οικογένειάς σας, να δείξετε το ενδιαφέρον σας και αυτό που αγαπάτε συνολικά, αλλά ένας τοίχος γκαλερί από το δάπεδο μέχρι την οροφή μπορεί να αλλάξει πραγματικά το παιχνίδι στο σπίτι σας: μπορεί να μετατρέψει ακόμη και ένα μικρό άβολη γωνιά σε έναν μοναδικό χώρο. Ο σχεδιασμός του δεν είναι τόσο εύκολος, και έχουμε συγκεντρώσει μερικές εξαιρετικές συμβουλές και παραδείγματα που θα σας εμπνεύσουν να το κάνετε. 45 Τοίχοι Γκαλερί σε Σκάλες

55 Εντυπωσιακοί Τοίχοι Γκαλερί από το Δάπεδο Μέχρι την Οροφή

Γεμίστε μια άδεια γωνιά

Μην αισθάνεστε ότι πρέπει να γεμίσετε τον μεγαλύτερο τοίχο του σπιτιού σας. Αντ’ αυτού, επιλέξτε έναν μικρότερο χώρο που ίσως δεν χωράει τίποτα άλλο εκτός από μερικά μικρά κάδρα ή ακόμα και έναν χώρο που δεν έχει μεγάλη επισκεψιμότητα. Οι σκάλες και ο άδειος χώρος ανάμεσα σε δύο πόρτες ή παράθυρα είναι τα τέλεια παραδείγματα.

Δημιουργήστε τον τοίχο γκαλερί σταδιακά

Ένας τοίχος γκαλερί από το δάπεδο μέχρι την οροφή είναι ένα μεγάλο έργο και δεν χρειάζεται να το κάνετε μονομιάς. Μπορεί να μην έχετε όλα τα έργα τέχνης που πρόκειται να κρεμάσετε στον τοίχο. Ξεκινήστε σε ομάδες λίγων καδρων φροντίζοντας να ισορροπήσετε αυτές τις ομάδες σε χρώμα και μέγεθος.

Ξεκινήστε στο επίπεδο των ματιών

Επιλέξτε ένα κεντρικό σημείο εστίασης και ξεκινήστε από εκεί. Αντί να δημιουργήσετε τον τοίχο γκαλερί σας σε πιο ακτινωτό σχέδιο, σκεφτείτε να δημιουργήσετε πάνω και κάτω σε κάθετες ομάδες.

Μπορείτε να μετακινήσετε τα κάδρα

Τα κρεμασμένα κάδρα δεν είναι μόνιμα παρόλο που μερικές φορές το νιώθετε. Έχετε την ελευθερία να τα μετακινήσετε προς τα κάτω εάν βρείτε άλλα κομμάτια που αγαπάτε περισσότερο. Σκεφτείτε τον τοίχο της γκαλερί σας από το δάπεδο μέχρι την οροφή ως μια περιστρεφόμενη ή εξελισσόμενη οθόνη αντί για μια γκαλερί που δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ ξανά.

Δείτε ακόμη 42 Τοίχοι Γκαλερί σε Χωριάτικο Στυλ

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Βάλτε τα λιγότερα αγαπημένα σας στο κάτω μέρος

Αυτά που κρέμονται στο ύψος των ματιών θα φανούν πιθανότατα πρώτα και περισσότερα. Επιλέξτε αυτά που θέλετε να είναι στο επίκεντρο της προσοχής για να τα κρεμάσετε στο ύψος των ματιών και χρησιμοποιήστε τον χαμηλό χώρο για όσα σημαίνουν λίγο λιγότερο για εσάς ή χρησιμοποιήστε το ως χώρο για μεγαλύτερα κομμάτια για να εξισορροπήσετε τα μικρότερα.

Μην παραμελείτε τα μικρά πράγματα

Μπορεί να νομίζετε ότι τα μεγαλύτερα κομμάτια που χρησιμεύουν ως το επίκεντρο του τοίχου γκαλερί σας είναι τα κύρια, αλλά κάνετε λάθος. Τα μικρότερα κάδρα όχι μόνο προσθέτουν ισορροπία, αλλά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να γεφυρώσουν τα κενά μεταξύ των μεγαλύτερων κομματιών και των κάθετων συλλογών, εάν επιλέξετε να φτιάξετε τον τοίχο σας με αυτήν τη μέθοδο. Παρόλο που συχνά αποκαλούμε τα μικρότερα κομμάτια πληρωτικά, παίζουν πραγματικά σημαντικό ρόλο στην κατασκευή του τέλειου τοίχου γκαλερί.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης 38 Ιδέες για Μίνι Τοίχους Γκαλερί που Πρέπει να Δοκιμάσετε

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

παστέλ διακόσμηση τραπεζαρίας,ιδέες διακόσμησης τραπεζαρίας,διακόσμηση σπιτιού,διακόσμηση,

Διακόσμηση Τραπεζαρίας: 34 Ιδέες με Παστέλ Χρώματα

DIY απαλό λειαντικό καθαριστικό,καθαριστικό για κουζίνα,καθαριστικό για μπάνιο,συμβουλές καθαρισμού,καθαρισμός,χρήσιμα,

Σπιτικό Απαλό Λειαντικό Καθαριστικό για την Κουζίνα και το Μπάνιο