in , ,

42 Ιδέες για Στρογγυλούς Καθρέφτες

στρογγυλοί καθρέφτες,ιδέες για στρογγυλούς καθρέφτες,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης,διακόσμηση,
42 Ιδέες για Στρογγυλούς Καθρέφτες

Οι μεγάλοι στρογγυλοί καθρέφτες μπορούν να είναι ένα εστιακό κομμάτι σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού, προσθέτοντας έναν εκπληκτικό κομψό παράγοντα στις εισόδους, τα σαλόνια, τα μπάνια και τα υπνοδωμάτια. Το κυκλικό σχήμα κάνει τον καθρέφτη από λειτουργικό σε διακοσμητικό, με πλήθος επιλογών πλαίσιού, από κομψό έως vintage και μπρούτζινο. Εδώ είναι μερικά πλεονεκτήματα ενός μεγάλου στρογγυλού καθρέφτη στο δωμάτιό σας. 46 Μοντέρνοι Καθρέφτες που Αλλάζουν Εντελώς το Χώρο

42 Ιδέες για Στρογγυλούς Καθρέφτες

Οι καθρέφτες επεκτείνουν τον χώρο σας

Οι καθρέφτες μπορούν να διευρύνουν τη συνολική εμφάνιση οποιουδήποτε δωματίου. Θα πρέπει να τοποθετήσετε τον καθρέφτη πάνω από τα πιο σημαντικά αντικείμενα ενός δωματίου, όπως το μπουντουάρ, το τζάκι, τον καναπέ ή το κεφαλάρι. Αυτό θα εστιάσει την προσοχή στα κύρια χαρακτηριστικά του δωματίου και θα αντανακλά επίσης τον τοίχο που βρίσκεται ακριβώς απέναντι από τον καθρέφτη για να δημιουργήσει μια ψευδαίσθηση ενός μεγαλύτερου χώρου.

Εάν θέλετε να αυξήσετε τον χώρο στο δωμάτιο, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε πολλαπλούς καθρέφτες. Ωστόσο, όταν χρησιμοποιείτε πολλούς καθρέφτες, επιλέξτε μικρότερους και αποφύγετε την υπερβολική χρήση τους, καθώς δεν θα θέλατε να υπερισχύσουν του δωματίου.

Οι καθρέφτες αυξάνουν το φως

Οι καθρέφτες είναι επίσης αποτελεσματικοί στο να προσθέτουν φως σε σκοτεινές γωνίες ενός δωματίου. Βασικά, ένας καθρέφτης αντανακλά το φως και το προβάλλει στο χώρο. Τοποθετήστε τον καθρέφτη μπροστά από μια πηγή φωτός έτσι ώστε να μπορεί να αντανακλά το μέγιστο φως. Για παράδειγμα, μπορείτε να το κρεμάσετε απέναντι από ένα παράθυρο, την πόρτα ή ένα φωτιστικό. Οι καθρέφτες με στρογγυλό σχήμα είναι ιδανικοί για να δημιουργήσουν την εντύπωση μιας πηγής φωτός και αυτό δημιουργεί μεγαλύτερη οπτική ποικιλία στο χώρο.

Δείτε ακόμη 38 Λειτουργικοί και Κομψοί Καθρέφτες Μπάνιου

Οι καθρέφτες βελτιώνουν τα έπιπλα

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους στρογγυλούς καθρέφτες για να βελτιώσετε την εμφάνιση των επίπλων σας. Η προσθήκη ενός καθρέφτη στο μπροστινό μέρος στην ντουλάπα σας ή στο επάνω μέρος του μπουντουάρ θα προσθέσει φως στο δωμάτιο και θα φωτίσει τα έπιπλά σας. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε έναν μικρό καθρέφτη στο πλάι ενός ντουλαπιού ή μια βιβλιοθήκη για να βελτιώσετε τα έπιπλα. Αυτό θα κάνει το δωμάτιο πιο φωτεινό και θα αναδείξει τα έπιπλα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Οι καθρέφτες δημιουργούν ένα ελκυστικό εστιακό σημείο

Ένας καθρέφτης είναι μια εναλλακτική λύση σε έργο τέχνης τοίχου και μπορεί να δημιουργήσει ένα σημείο εστίασης σε ένα δωμάτιο. Θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε μόνο έναν για να δημιουργήσετε το εστιακό σημείο. Απλώς τοποθετήστε τον σε έναν τοίχο όπως ακριβώς θα τοποθετούσατε φωτογραφίες και πίνακες. Οι στρογγυλοί καθρέφτες έχουν λείες και καμπύλες άκρες που βοηθούν στην εστίαση σε μια συγκεκριμένη περιοχή ενός δωματίου χωρίς να υπερισχύουν των υπαρχουσών διακοσμήσεων.

Ένα άλλο δημοφιλές στυλ καθρεφτών με στρογγυλό σχήμα είναι ο καθρέφτης σε σχήμα ήλιου. Αυτοί οι καθρέφτες προσθέτουν μια κομψή και καλλιτεχνική διακόσμηση σε κάθε δωμάτιο. Δημιουργούν μια μοναδική και διακοσμητική αίσθηση στο δωμάτιο και μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε οποιονδήποτε τοίχο. Είναι επίσης ιδανικοί για να φωτίζουν έναν σκοτεινό χώρο προσθέτοντας φως.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης 37 Κομψές Ιδέες για Υπερμεγέθεις Καθρέφτες

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

διακόσμηση κουζίνας σε γκρι και λευκό,ιδέες διακόσμησης κουζίνας,διακόσμηση κουζίνας,διακόσμηση σπιτιού,διακόσμηση,

Κουζίνα σε Γκρι και Λευκό: 71 Κομψές Ιδέες Διακόσμησης Που Θα Λατρέψετε Για Το Σπίτι Σας

υπαίθρια τζάκια,κατασκευές κήπου,διακόσμηση κήπου,ιδέες διακόσμησης κήπου,

Τζάκι στον Κήπο: 30 Ιδέες για Υπαίθρια Τζάκια