in , , , ,

Φυτά που Δεν Πρέπει να Έχετε Σπίτι σας για να Αποφύγετε την Ατυχία

φυτά κακοτυχίας,Φενγκ Σούι,συμβουλές για φυτά,χρήσιμα,
φυτά κακοτυχίας,Φενγκ Σούι,συμβουλές για φυτά,χρήσιμα,

Στο φενγκ σούι, τα φυτά χρησιμοποιούνται συχνά για να φέρουν θετική ενέργεια και καλή τύχη σε ένα χώρο. Ενώ πολλά φυτά μπορούν να προσθέσουν μια πινελιά πρασίνου και φυσικής ομορφιάς στον εσωτερικό σας χώρο, υπάρχουν ορισμένα φυτά που πρέπει να αποφύγετε να κρατήσετε σε εσωτερικούς χώρους λόγω των δυνητικά επιβλαβών επιπτώσεών τους. Ορισμένα φυτά είναι καλύτερα να τα αφήνετε σε εξωτερικούς χώρους για να αποφύγετε τη διακοπή της ροής ενέργειας και τη μεταφορά κακοτυχίας στο σπίτι σας. Επιλέγοντας φυτά που θεωρούνται τυχερά και αποφεύγοντας εκείνα που πιστεύεται ότι φέρνουν κακή τύχη ή αρνητική ενέργεια, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα αρμονικό και ισορροπημένο περιβάλλον που προάγει τη θετική ενέργεια και την ευημερία. 3 Πράγματα που Ένας Ειδικός του Φενγκ Σούι θα Πέταγε από το Σπίτι σας Άμεσα!

Μπενζαμίνη

Πηγή: anygrowsalberta

Αν και η μπενζαμίνη έχει όμορφα λευκά άνθη και όμορφα φύλλα που είναι εξαιρετικά στην αφαίρεση των σωματιδίων σκόνης στο δωμάτιο, οι επαγγελματίες του Φενγκ Σούι συμβουλεύουν να μην έχετε αυτό το φυτό σε εσωτερικούς χώρους λόγω της τάσης του να προσελκύει αρνητική ενέργεια στο σπίτι.

Νεκρά φυτά

Πηγή: landscape-solutions

Η διατήρηση νεκρών και ξεραμένων φυτών στο σπίτι μπορεί να υποδηλώνει έλλειψη αγάπης μεταξύ των μελών της οικογένειας, να προσελκύει αρνητικές ενέργειες και να επηρεάσει αρνητικά την υγεία των κατοίκων, εκτός από το ότι έρχεται σε σύγκρουση με την αισθητική των όμορφων εσωτερικών χώρων σας.

Ψεύτικα φυτά

Πηγή: cleveland

Στο Φενγκ Σούι, τα ψεύτικα φυτά γενικά δεν προτιμώνται, καθώς αποτυγχάνουν να εξυπηρετήσουν το σκοπό της διατήρησης της φυσικής ισορροπίας που μπορούν να δημιουργήσουν τα ζωντανά φυτά μέσα στο σπίτι.

Δείτε ακόμη ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ: 12 Μυστικά για να Προσελκύσετε Χρήματα και Επιτυχία

Αγκάθι του Χριστού

Πηγή: houseplantcentral

Ενώ το φυτό μπορεί να ευδοκιμήσει σε εξωτερικούς χώρους, η μεταφορά του σε εσωτερικούς χώρους μπορεί ενδεχομένως να προσελκύσει αρνητική ενέργεια και κακή τύχη. Επιπλέον, λόγω της αφθονίας του σε αγκάθια και των υψηλών επιπέδων τοξικότητας, ενέχει κίνδυνο για την ασφάλεια των παιδιών και των κατοικίδιων σας.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Ορτανσία

Πηγή: plantaddicts

Οι αρχές του Φενγκ Σούι υποδηλώνουν ότι οι ορτανσίες συμβολίζουν τη μοναξιά, καθιστώντας ακατάλληλη την ύπαρξη αυτού του φυτού σε εσωτερικούς χώρους. Παρά την αναμφισβήτητη ομορφιά του, το να έχετε ορτανσίες μέσα στο σπίτι πιστεύεται ότι μεταφέρει μια αίσθηση συναισθηματικής απόσπασης και θεωρείται κακή τύχη. Αντ’ αυτού, βάλτε κομμένα λουλούδια της σε ένα βάζο ή φυτέψετε έναν υπέροχο θάμνο ορτανσίας στον εξωτερικό σας κήπο.

Μπονσάι

Πηγή: bhg

Αυτά τα δέντρα νάνοι πιστεύεται ότι υποδηλώνουν παρεμπόδιση της επαγγελματικής ανάπτυξης και φέρνουν κακή τύχη σύμφωνα με το Φενγκ Σούι. Για το λόγο αυτό, συνιστάται να αποφύγετε την ενσωμάτωση αυτών των απολαυστικών φυτών στη διακόσμηση του εσωτερικού σας χώρου, καθώς μπορεί να διαταράξουν τη φυσική ροή της ζωής.

Ταμάρινδος

Πηγή: reddit

Σύμφωνα με τις παραδοσιακές πεποιθήσεις του Φενγκ Σούι, το φυτό ταμαρίνδου λέγεται ότι προσελκύει αρνητικές ενέργειες στο σπίτι, προκαλώντας δυνητικά ασθένειες στα μέλη της οικογένειας. Επιπλέον, το φυτό συνδέεται συχνά με το να φιλοξενεί κακά πνεύματα.

πηγή

Δείτε επίσης Φενγκ Σούι – Διώξε Την Γρουσουζιά Από Το Σπίτι: 5 Θαυματουργά Κόλπα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

κόλπα ομορφιάς,μείωση ρυτίδων,νεανική όψη,makeup artist διασημοτήτων,συμβουλές ομορφιάς,φροντίδα επιδερμίδας,

Makeup Artist Διασημοτήτων Μοιράζεται 3 Κόλπα για να Μειώσετε Γρήγορα τις Ρυτίδες για Νεανική Όψη σε Λίγες Ώρες

Οι Διακοσμητές Αποκαλύπτουν 12 Επιλογές Διακόσμησης για τις Οποίες θα Μετανιώσετε σε Λίγα Χρόνια

Οι Διακοσμητές Αποκαλύπτουν 12 Επιλογές Διακόσμησης για τις Οποίες θα Μετανιώσετε σε Λίγα Χρόνια