in , , , , ,

Φτιάξτε ένα Ιδιότροπο Έργο Τέχνης από Βρύα

DIY έργο τέχνης από βρύα,DIY διακοσμητικά,DIY κατασκευές,διακόσμηση σπιτιού,
DIY έργο τέχνης από βρύα,DIY διακοσμητικά,DIY κατασκευές,διακόσμηση σπιτιού,

Από μικροσκοπικά terrarium μέχρι ολόκληρους τοίχους επικαλυμμένους με βρύα, δεν υπάρχει έλλειψη έμπνευσης για όσους μαγεύονται από το ασυνήθιστο διακοσμητικό υλικό και είναι εύκολο να καταλάβουμε γιατί. Η τέχνη με βρύα προσθέτει μια στιγμιαία πρασινάδα και χρώμα σε οποιονδήποτε χώρο, ανεξάρτητα από το πώς είναι ο καιρός έξω. DIY Έργο Τέχνης από Ύφασμα

Kirsten Nunez

θα χρειαστείτε

Λειχήνα ταράνδων – Reindeer Moss
Ψεύτικα λουλούδια
Ψεύτικα παχύφυτα (προαιρετικά)
Πένσα ή ψαλίδι
Πιστόλι κόλλας
Κορνίζα
Μεγάλο πράσινο χαρτόνι

Kirsten Nunez

Προετοιμάστε το πλαίσιο

Kirsten Nunez

Αρχικά, ετοιμάστε το πλαίσιο τοποθετώντας το φύλλο χοντρού πράσινου χαρτιού. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε μια πράσινη απόχρωση, καθώς τα βρύα θα αναμειχθούν και θα κάνουν τα κενά λιγότερο αισθητά.

Για να το κάνετε αυτό, τοποθετήστε το γυαλί της κορνίζας πάνω από το χαρτί. Μαρκάρετε το γυαλί, κόψτε το χαρτί και τοποθετήστε το στην κορνίζα. Μπορείτε είτε να αντικαταστήσετε το γυαλί είτε να το αφήσετε εκτός εάν σκοπεύετε να επαναχρησιμοποιήσετε το πλαίσιο για ένα μελλοντικό έργο.

Χρησιμοποιήστε μια κορνίζα που ταιριάζει καλύτερα με την υπάρχουσα διακόσμηση του σπιτιού σας. Το μέγεθος εξαρτάται από εσάς.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη Φτιάξτε ένα Έργο Αφηρημένης Τέχνης

Κόψτε τα λουλούδια

Kirsten Nunez

Αφαιρέστε τα ψεύτικα άνθη από τους μίσχους τους. Ο πιο βολικός τρόπος για να γίνει αυτό εξαρτάται από τα λουλούδια που χρησιμοποιούνται. Ίσως μπορείτε απλά να ξεκολλήσετε τις κεφαλές των λουλουδιών, αλλά αν όχι, χρησιμοποιήστε την πένσα για να τις αφαιρέσετε. Κόψτε όσο πιο κοντά μπορείτε για να δημιουργήσετε μια επίπεδη βάση κάτω από κάθε λουλούδι. Αυτό θα κάνει πιο εύκολο να κολληθούν. Αφήστε τα λουλούδια στην άκρη.

Καλύψτε το πλαίσιο με στρώμα βρύων

Kirsten Nunez

Χρησιμοποιώντας ζεστή κόλλα, καλύψτε το εσωτερικό του πλαισίου με βρύα. Εάν χρησιμοποιείτε διάφορες αποχρώσεις του πράσινου, φροντίστε να σχεδιάσετε το χώρο κάθε χρώματος πριν κολλήσετε τα κομμάτια βρύου.

Προσθέστε λουλούδια

Kirsten Nunez

Για να ολοκληρώσετε το έργο, τακτοποιήστε τα λουλούδια σε ένα αφηρημένο σχέδιο πάνω από τα βρύα. Όταν είστε ευχαριστημένοι με το σχέδιο, κολλήστε τα λουλούδια με ζεστή κόλλα.

Εάν χρησιμοποιείτε ψεύτικα παχύφυτα, προσθέστε τα όπως θέλετε. Χρησιμοποιήσαμε μίνι ψεύτικα παχύφυτα ως κομμάτια έμφασης. Αν θέλετε μπορείτε να προσθέστε θαλασσόξυλα ή κλαδάκια.

Το έργο τέχνης τοίχου από βρύα θα δώσει σε κάθε χώρο μια γρήγορη, εύκολη και πολύχρωμη μίνι αναμόρφωση. Είστε έτοιμοι να φέρετε μια δόση φυσικής ομορφιάς σε εσωτερικούς χώρους;

πηγή

Δείτε επίσης Πως να Μετατρέψετε ένα Χαλί σε Έργο Τέχνης για τον Τοίχο

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 3

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Θησαυροί Από Άχρηστα Αντικείμενα: 18 Φανταστικές Ιδέες για να Διακοσμήσετε το σπίτι σας

Θησαυροί Από Άχρηστα Αντικείμενα: 18 Φανταστικές Ιδέες για να Διακοσμήσετε το σπίτι σας

36 DIY Ρουστίκ Πόρτες Κήπου Κατασκευασμένες με Κλαδιά

36 DIY Ρουστίκ Πόρτες Κήπου Κατασκευασμένες με Κλαδιά