in , , , ,

73 Ιδέες για Στούντιο Τέχνης στο Σπίτι

73 Ιδέες για Στούντιο Τέχνης στο Σπίτι
73 Ιδέες για Στούντιο Τέχνης στο Σπίτι

Εάν είστε καλλιτέχνης ή απλά αγαπάτε τη ζωγραφική, ένα στούντιο στο σπίτι ή απλώς μια γωνιά είναι ένας απαραίτητος χώρος για εσάς. Εδώ θα μπορείτε να ζωγραφίζετε και να δημιουργείτε χωρίς κανένα πρόβλημα, αφού κανείς δεν θα σας ενοχλήσει. Μπορείτε να φτιάξετε ένα στούντιο τέχνης στο σπίτι και εδώ θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Έχεις το Πλυντήριο Μέσα στο Μπάνιο; Αυτές είναι 40 Ιδέες για το “Βολέψετε” Άψογα!

73 Ιδέες για Στούντιο Τέχνης στο Σπίτι

Κάντε το λειτουργικό

Αφιερώστε λίγο χρόνο για να φανταστείτε τον ιδανικό σας χώρο. Ξεκαθαρίστε το έργο που θέλετε να δημιουργήσετε και πώς θέλετε να το δημιουργήσετε. Αφού μάθετε τις προτεραιότητές σας, μπορείτε να αναζητήσετε συγκεκριμένες λύσεις. Για παράδειγμα, εάν η ζωγραφική μεγάλων καμβάδων είναι προτεραιότητα, ένα καβαλέτο ή ένας τοίχος ζωγραφικής είναι πιθανό να είναι σημαντικός. Σκεφτείτε τον κύριο σκοπό σας και βάλτε τον σε προτεραιότητα.

Εκτιμήστε την άνεσή σας

Ο φωτισμός, η θέρμανση, η ψύξη και μια άνετη καρέκλα είναι όλοι σημαντικοί παράγοντες που θα επηρεάσουν την επιθυμία και την ικανότητά σας να δημιουργήσετε. Η επένδυση σε αυτά τα αντικείμενα θα αποδώσει με την πάροδο του χρόνου και θα σας ανταμείψει με περισσότερες χαρούμενες ώρες δημιουργίας τέχνης.

Πειραματιστείτε με τη διαμόρφωση του χώρου

Μετρήστε τον χώρο σας και δοκιμάστε τα έπιπλά σας σε διάφορες διαμορφώσεις. Σκεφτείτε το εισερχόμενο φυσικό σας φως και όλα όσα μπορούν να σας εμπνεύσουν και να σας κάνουν ευτυχισμένους κατά τη χειροτεχνία και τη ζωγραφική, και τονίστε αυτό με τη διαμόρφωση του χώρου.

Δείτε ακόμη 46 Πρακτικές Ιδέες για Ράφια Εσοχές

Γίνετε δημιουργικοί με τον χώρο αποθήκευσης

Πριν πάτε να αγοράσετε δοχεία και καλαθιά, αφιερώστε λίγο χρόνο για αναρωτηθείτε, τι ακριβώς χρειάζεστε να αποθηκεύσετε; Τότε μπορείτε να βγείτε έξω και να αναζητήσετε λύσεις αποθήκευσης. Ίσως, έχετε ήδη τα περισσότερα από αυτά στο σπίτι;

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Σκεφτείτε πού θα φυλάσσονται σε εξέλιξη και ολοκληρωμένα έργα

Έχετε σκεφτεί πού θα τοποθετήσετε τα εν εξελίξει ή τελειωμένα έργα σας; Μπορείτε να σκεφτείτε ένα σετ συρταριών και ένα ράφι που μπορεί να χωρέσει μικρότερους καμβάδες και ξύλινα πάνελ.

Κάντε το ένα φιλόξενο μέρος

Είναι ένα πράγμα να έχετε έναν λειτουργικό χώρο, αλλά χρειάζεστε επίσης ένα φιλόξενο και εμπνευσμένο περιβάλλον. Αφιερώστε χρόνο για να διακοσμήσετε τον χώρο σας. Φυτά, κεριά, έργα τέχνης και άλλα διακοσμητικά θα σας βοηθήσουν να κάνετε το στούντιο σας άνετο και προσωπικό. Μια άλλη ιδέα είναι να κόψετε ή να εκτυπώσετε εικόνες που σας εμπνέουν και να δημιουργήσετε έναν πίνακα ή έναν τοίχο έμπνευσης.

Φροντίστε τον χώρο σας

Αυτό είναι ίσως το πιο δύσκολο κομμάτι από όλα. Τα στούντιο, από τη φύση τους, είναι ακατάστατα, και αυτό είναι καλό, αν τα πράγματα γίνουν πολύ ακατάστατα, γίνεται χάος. Δείτε αν υπάρχει τρόπος να ενσωματώσετε τον καθαρισμό και την οργάνωση του στούντιο σας στη δημιουργική σας πρακτική. Μπορεί να είναι 10 λεπτά στο τέλος κάθε ζωγραφικής ή ίσως μισή ώρα το Σαββατοκύριακο.

πηγή φωτογραφιών

Δείτε επίσης 31 Ιδέες για Παράθυρα Δοκαριού

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Μυρίζει άσχημα η σφουγγαρίστρα; Το κόλπο της γιαγιάς με 2 υλικά από την κουζίνα που θα την κάνει… καινούργια

Μυρίζει άσχημα η σφουγγαρίστρα; Το κόλπο της γιαγιάς με 2 υλικά από την κουζίνα που θα την κάνει… καινούργια

22 Οικονομικές DIY Κατασκευές Κήπου με Κλαδιά

22 Οικονομικές DIY Κατασκευές Κήπου με Κλαδιά