in , , , ,

Σκούρες Μασχάλες: 5 Τρόποι για να τις Λευκάνετε με Επαγγελματικό Στυλ

λεύκανση σκούρων μασχαλών,σκούρες μασχάλες,φροντίδα μασχαλών,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,
λεύκανση σκούρων μασχαλών,σκούρες μασχάλες,φροντίδα μασχαλών,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

Το δέρμα της μασχάλης είναι ευαίσθητο και μπορεί εύκολα να ερεθιστεί. Επιπλέον, σε αυτήν την περιοχή τείνει να διπλώνει πάνω του. Όλα αυτά μπορούν να προκαλέσουν υπερμελάγχρωση. Οι σκούρες μασχάλες μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε άβολα και να επηρεάσουν την αυτοπεποίθησή σας, οπότε πώς να απαλλαγείτε; Προλαμβάνοντας απαλά τον περαιτέρω ερεθισμό και σιγά σιγά θεραπεύοντας το δέρμα σας. Τρίψτε τις μασχάλες σας με ένα λεμόνι πριν το ντουζ…7 μέρες μετά το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει!

Εάν έχετε εξάνθημα στις μασχάλες, θα πρέπει να το αντιμετωπίσετε πρώτα

5 Τρόποι για να Λευκάνετε Σκούρες Μασχάλες με Επαγγελματικό Στυλ

Το εξάνθημα δεν είναι καλό σημάδι. Η ερυθρότητα, ο κνησμός, το ξεφλούδισμα και η τραχιά επιφάνεια είναι σημάδια φλεγμονής του δέρματος. Πρέπει πρώτα να αντιμετωπίσετε αυτά τα συμπτώματα πριν δοκιμάσετε οποιαδήποτε μέθοδο λεύκανσης. Μπορείτε να κάνετε έναν ενδελεχή έλεγχο με τον δερματολόγο σας για να μάθετε την αιτία του εξανθήματος σας.

Οποιεσδήποτε θεραπείες θα είναι αναποτελεσματικές μέχρι να διαγνωστεί και να ελεγχθεί η φλεγμονή. Για να μεγιστοποιήσετε το αποτέλεσμα και να ελαχιστοποιήσετε τον χρόνο που πρέπει να αφιερώσετε, δώστε προσοχή πρώτα στα δερματικά σας προβλήματα.

Βελτιστοποιήστε τη ρουτίνα ξυρίσματος

Το κλειδί για την αφαίρεση της υπερμελάγχρωσης στη μασχάλη είναι να αποφύγετε το ερεθισμένο δέρμα. Η κρέμα ξυρίσματος μπορεί να είναι ερεθιστική για το δέρμα. Αν ξυριστείτε, φροντίστε να αφήσετε την κρέμα ξυρίσματος να καθίσει στο δέρμα για 15–30 δευτερόλεπτα πριν το ξύρισμα. Θα πρέπει επίσης να αντικαθιστάτε συχνά τις λεπίδες σας, καθώς οι στομωμένες μπορεί να προκαλέσουν βλάβη στο δέρμα.

Προσοχή στη ζώνη και τα κοσμήματά σας. Εάν έχετε συχνά εξανθήματα από ορισμένα μεταλλικά αξεσουάρ, το πιθανότερο είναι ότι είστε πιθανώς αλλεργικοί στο ξυράφι σας. Η αποτρίχωση με κερί ή λέιζερ είναι καλύτερη μέθοδος σε αυτή την περίπτωση.

Δείτε ακόμη 6 Σημάδια στις Μασχάλες που Μπορούν να Φανερώσουν Προβλήματα Υγείας

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Εφαρμόστε έναν συνδυασμό ήπιων φυσικών και χημικών απολεπιστικών

Δεν θέλετε να τρίψετε τις μασχάλες σας. Η φυσική πίεση δεν μπορεί να λύσει την υπερμελάγχρωση. Μπορεί ακόμη και να επιδεινώσει την κατάστασή σας. Η χρήση ενός απαλού συνδυασμού χημικών και φυσικών απολεπιστικών είναι ένας καλύτερος τρόπος για να καθαρίσετε το δέρμα σας από τα νεκρά κύτταρα. Λιγότερη πίεση ισοδυναμεί με λιγότερο ερεθισμό, που μπορεί να αποτρέψει τις σκουρόχρωμες μασχάλες.

Επιλέξτε ένα υποαλλεργικό αποσμητικό

Τα φυσικά αποσμητικά δεν περιορίζουν την εφίδρωση. Επιπλέον, πολλά από αυτά έχουν πολύ άρωμα. Αυτά τα φυτικά αρώματα μπορούν να προκαλέσουν αλλεργίες, το οποίο είναι το τελευταίο πράγμα που θέλετε. Ένα άλλο κοινό συστατικό στα φυσικά αποσμητικά που ίσως θέλετε να αποφύγετε είναι το διττανθρακικό νάτριο.

Εάν το δέρμα της μασχάλης σας αρχίσει να σκουραίνει μετά τη χρήση ενός νέου αποσμητικού, θα πρέπει να αλλάξετε σε ένα υποαλλεργικό αντιιδρωτικό. Ένα αποσμητικό χωρίς διττανθρακικό νάτριο μπορεί επίσης να είναι μια εξαιρετική επιλογή.

Επαγγελματικές θεραπείες λέιζερ και microneedling μπορούν να βοηθήσουν

Για πιο σοβαρές περιπτώσεις, μπορείτε να λυσετε το πρόβλημα των σκούρων μασχαλών με microneedling, χημικό πίλινγκ και θεραπεία με λέιζερ χαμηλής ροής. Ωστόσο, αυτές οι μέθοδοι δεν πρέπει να δοκιμάζονται στο σπίτι. Το δέρμα της μασχάλης σας είναι πολύ λεπτό. Είναι καλύτερα να αφήσετε τους επαγγελματίες να ασχοληθούν με αυτό.

πηγή φωτογραφιών / φώτο

Δείτε επίσης Πότε Πρέπει ή Όχι να Αφαιρέσετε τις Τρίχες από το Σώμα σας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 1 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

διακόσμηση με φέτες κορμών δέντρων,ρουστίκ διακόσμηση σπιτιού,ιδέες ρουστίκ διακόσμησης,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού,

39 Ιδέες Ρουστίκ Διακόσμησης Σπιτιού με Φέτες Κορμών Δέντρων

καλύτερα χρώματα νυχιών 2023,τάσεις χρωμάτων νυχιών 2023,μανικιούρ 2023,φροντίδα νυχιών,συμβουλές για νύχια,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

Νύχια Άνοιξη 2023: Τα 8 Καλύτερα Χρώματα που θα Γοητεύσουν Οποιονδήποτε