Ανακαίνιση μπάνιου 45ετίας με κόστος ΚΑΤΩ από 100 ευρώ – Βίντεο με τα βήματα και τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν

Το μέλος της ομάδας μας Dimitris Vamvakas σε ένα βίντεο που μοιράστηκε μαζί μας, μας παρουσιάζει πώς μπορεί κάποιος με κόστος λιγότερο από 100 ευρώ να ανακαινίσει το μπάνιο του βάφοντας τα πλακάκια αλλά και να επιδιορθώσει μικροζημιές και σπασίματα.

Η αλήθεια είναι ότι πολλά σπιτιά στην Ελλάδα έχουν μπάνια παλιά που χρήζουν ανακαίνισης αλλά σε πολλές περίπτωσεις το κόστος είναι απαγορευτικό οπότε το αφήνουμε “για κάποια άλλη φορά”.

Με προσωπική εργασία και με λίγα πράγματα μπορεί ένα μπάνιο να φρεσκαριστεί και να δείξει πιο σύγχρονο. Με ένα απλό βάψιμο στα πλακάκια παραδείγματος χάριν.

Ο Δημήτρης και η Βίκυ δημιουργούν χειροποίητα αντικείμενα κυρίως από ξύλο, νήμα και ύφασμα. Στο κανάλι τους μπορείτε να παρακολουθήσετε κατασκευές βήμα βήμα, διάφορα μαστορέματα, συζητήσεις για σχετικά θέματα, αξιολόγηση εξοπλισμού, υλικών και πολλά άλλα.

Related Post

Χαραστηριστικά αναφέρουν για την ανακαίνιση του μπάνιου “Θέλοντας να βελτιώσουμε την κατάσταση του μπάνιου οι πρώτες κινήσεις ήταν να αλλάξουμε λεκάνη, έπιπλο μπάνιου και καθρέπτη. Τρία πράγματα τα οποία θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε και σε πιθανή ανακαίνιση στο μέλλον. Δεν μπορούμε να επενδύσουμε κάτι παραπάνω στο υπάρχον μπάνιο, διότι οι σωληνώσεις είναι απρόβλεπτες και δεν ξέρουμε ανά πάσα στιγμή τι μπορεί να προκύψει.

Διάβασε επίσης: Πώς να βάψεις τους αρμούς από τα πλακάκια σε 5 απλά βήματα!

Έτσι η πιο προσιτή λύση είναι το βάψιμο που θα δείξω και στο βίντεο που ακολουθεί. Το κόστος υλικών είναι στα 65 ευρώ για τα πλακάκια και το αποτέλεσμα ήταν καλύτερο από όσο περίμενα. Αυτό μου επέτρεψε να στοκάρω και να κολλήσω τα σπασμένα πλακάκια και να γίνει το μπάνιο σαν καινούργιο. Το καλό είναι ότι με το χρώμα που περισσεύει μπορούμε να διορθώνουμε πιθανές φθορές.

Ο κατασκευαστής δηλώνει ότι μετά την ανάδευση με το σκληρυντικό χάνει τις ιδιότητες της αντοχής του μετά από 10 μέρες. Δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα όμως στο να καλύψουμε μικροχτυπήματα. Η μυρωδιά των χρωμάτων δεν είναι έντονη, αρκεί να αερίζεται καλά ο χώρος.

Από εκεί και πέρα θέλει προσοχή με το καθάρισμα για ένα διάστημα 20 ημερών σύμφωνα με τον κατασκευαστή και αυτό περισσότερο για τα απορρυπαντικά. Δεν είμαι ούτε υδραυλικός, ούτε μπογιατζής, ούτε υποστηρίζω το προϊόν. Είναι το 2ο μπάνιο που βάφω και στο 1ο ενημερώνω στην περιγραφή και τα σχόλια για την αντοχή του σε βάθος χρόνου από υγρασίες κλπ.

Δείτε παρακάτω το βίντεο για την ανακαίνιση του μπάνιου και ίσως σας εμπνεύσει να κάνετε και εσείς την δική σας αλλαγή.

Θες να μαθαίνεις περισσότερα ή να στέλνεις τις δικές σου δημιουργίες ή μαστορέματα; Κάνε Τώρα Δωρεάν εγγραφή στην ομάδα του Toftiaxa και πέρασε δημιουργικά τον χρόνο σου.

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Share
Δημοσιεύθηκε από τον
toftiaxa.gr

Recent Posts

Πώς να Καθαρίσετε μια Ακρυλική Μπανιέρα Χωρίς Τρίψιμο και Χημικές Ουσίες

Οι ακρυλικές μπανιέρες είναι πολύ δημοφιλείς. Είναι πιο ελαφριές από τις εμαγιέ και διατηρούνται πιο… Read More

29 Απριλίου, 2024

Γιατί Πρέπει να Βάλετε Οδοντόκρεμα στο Καζανάκι της Τουαλέτας

Πολλοί άνθρωποι αναζητούν απλά κόλπα για να κάνουν το καθάρισμα να μην διαρκεί ώρες. Φυσικά,… Read More

29 Απριλίου, 2024

Σαγιονάρες από καουτσούκ, δέρμα ή ύφασμα: Πώς να τις καθαρίσετε για να φαίνονται πάλι σαν καινούριες

Οι σαγιονάρες είναι το αξεσουάρ του καλοκαιριού. Είναι σημαντικό να τις καθαρίζετε καλά για να… Read More

29 Απριλίου, 2024

6 Δημοφιλή Κόλπα Μαγειρικής που Είναι απλά Μύθοι και δεν είναι απαραίτητο να χάνετε χρόνο

Λόγω του γεγονότος ότι το Διαδίκτυο έχει γίνει πηγή γνώσης, αναζητούμε κόλπα μαγειρικής, σε ιστότοπους.… Read More

29 Απριλίου, 2024

47 Ιδέες Gaming Γραφείου για Αγόρια

Η δημιουργία μοναδικών χώρων είναι δύσκολη γιατί πρέπει δώσετε στυλ, λειτουργικότητα και προσωπικότητα. Αν είστε… Read More

29 Απριλίου, 2024

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα