in , , ,

Κατερίνα Καινούργιου: Χωρίς Τρέσες, Χωρίς Προσθετικά Και Extensions. Έτσι είναι τα Φυσικά της Μαλλιά και είναι καλύτερα

Κατερίνα Καινούργιου: Χωρίς Τρέσες, Χωρίς Προσθετικά Και Extensions. Έτσι είναι τα Φυσικά της Μαλλιά και είναι καλύτερα
Κατερίνα Καινούργιου: Χωρίς Τρέσες, Χωρίς Προσθετικά Και Extensions. Έτσι είναι τα Φυσικά της Μαλλιά και είναι καλύτερα

Άλλος άνθρωπος μοιάζει η Κατερίνα Καινούργιου με τα φυσικά της μαλλιά, τα οποία τα έχει αποκαλύψει για μία φορά.

Η αλήθεια είναι πως όταν βρίσκεσαι στα φώτα της δημοσιότητας, όταν κάνεις παρουσίαση ή show σε ένα stage χρειάζεται να έχεις άρτια εμφάνιση. Αυτό το ξέρουν καλά οι Ελληνίδες celebrities, οι οποίες σε κάθε look τους προσέχουν και την τελευταία λεπτομέρεια. Και μέσα σε αυτές τις λεπτομέρειες είναι και τα μαλλιά.

Για να «γράψουν», λοιπόν, ωραία στον φακό της τηλεόρασης και για να μπορούν οι celebrities να κάνουν εντυπωσιακά χτενίσματα, είναι αναγκαίος ο όγκος. Κάτι που όλα τα κορίτσια δεν έχουν. Και είναι φυσιολογικό. Δεν μπορούμε όλοι να τα έχουμε όλα, άλλωστε.

Αυτό σημαίνει ότι celebrities, όπως η Κατερίνα Καινούργιου, η Ελένη Φουρέιρα, η Τάμτα και η Ζέτα Μακρυπούλια μάς έχουν «συνηθίσει» σε πλούσια μαλλιά και σπάνια τις βλέπουμε με τα φυσικά τους. Οι ίδιες, συνήθως, ανεβάζουν στα social media τις πιο επαγγελματικές φωτογραφίες από το stage και το τηλεοπτικό πλατό. Έχει τύχει, ωστόσο, να ανεβάσουν στο Instagram και πολύ σπάνιες λήψεις όπου δείχνουν το πραγματικό τους μήκος, χωρίς κανέναν δισταγμό.

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει μεσαίου μήκους μαλλιά

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει δηλώσει πολλές φορές ότι λατρεύει το μακρύ μήκος και δεν μπορεί χωρίς αυτό. Ακόμα και το 2018 που πήρε την απόφαση να τα κόψει καρέ φαίνεται να ζορίστηκε και γρήγορα έβαλε και πάλι τις τρέσες και τα extensions.

Στην πραγματικότητα, όμως, αυτά που βλέπεις στις παραπάνω 2 φωτογραφίες είναι τα πραγματικά μαλλιά της παρουσιάστριας του ALPHA. Μαλλιά στο ύψος του στέρνου με ελαφρύ φιλάρισμα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

via tilestwra

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.2 / 5. Αξιολογήσεις: 5

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Έχεις το Πλυντήριο Μέσα στο Μπάνιο; Αυτές είναι 40 Ιδέες για το "Βολέψετε" Άψογα!

Έχεις το Πλυντήριο Μέσα στο Μπάνιο; Αυτές είναι 40 Ιδέες για το “Βολέψετε” Άψογα!

Σπιτικά Γαριδάκια με Τυρί. Δεν θα ξανά Αγοράσω Έγιναν Φανταστικά Με Απλά Υλικά Που Έχουμε Σπίτι.

Σπιτικά Γαριδάκια με Τυρί. Δεν θα ξανά Αγοράσω Έγιναν Φανταστικά Με Απλά Υλικά Που Έχουμε Σπίτι. Χωρίς Τύψεις και Συντηρητικά! [ΒΙΝΤΕΟ]