in ,

Η Χειροτέχνικα επιστρέφει αναβαθμισμένη και με διευρυμένο περιεχόμενο στις 17, 18 και 19 Μαρτίου 2023

Η Χειροτέχνικα επιστρέφει αναβαθμισμένη και με διευρυμένο περιεχόμενο στις 17, 18 και 19 Μαρτίου 2023
Η Χειροτέχνικα επιστρέφει αναβαθμισμένη και με διευρυμένο περιεχόμενο στις 17, 18 και 19 Μαρτίου 2023

Η Χειροτέχνικα είναι η μεγαλύτερη Έκθεση/Festival Χειροτεχνίας & Do-It-Yourself στην Ελλάδα, μια πραγματική Δημιουργική Γιορτή για τους λάτρεις του χειροποίητου, ιδιώτες και επαγγελματίες.

Με ένα σύνολο από

100.000 Επισκέπτες,

500 Εκθέτες και Χορηγούς,

16 Διοργανώσεις (σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο Κρήτης και Βόλο),

η Χειροτέχνικα, από την πρώτη της Διοργάνωση (το 2011) είναι το πιο Επιδραστικό Event για τον χώρο της Χειροτεχνίας και του Do-It-Yourself (DIY), παρουσιάζοντας, αλλά και αναπτύσσοντας, τον δημιουργικό πλούτο και την ποιότητα ενός κλάδου που είναι τόσο παραδοσιακός, όσο και καινοτόμος, και με ενδιαφέρον που συνεχώς αυξάνει.  

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Μπορεί η πανδημία να έπληξε “στην καρδιά” τον κλάδο των εκθέσεων και κάθε είδους εκδηλώσεων με φυσική παρουσία (και αυτό προφανώς ισχύει και για τη Χειροτέχνικα), ωστόσο, είναι εντυπωσιακή η ένταση και η “δίψα” με την οποία το κοινό φαίνεται να περιμένει την επόμενη διοργάνωση της Έκθεσης! Ήδη από το φθινόπωρο που μας πέρασε (όταν έγιναν γνωστές οι προθέσεις για επαναλειτουργία της Χειροτέχνικα), πληθαίνουν διαρκώς οι επικοινωνίες, οι ερωτήσεις και το ενδιαφέρον για το πότε θα διεξαχθεί η επόμενη εκδήλωση. 

Αναλύοντας ψυχραιμότερα τα δεδομένα βέβαια, το φαινόμενο που περιγράφουμε εξηγείται πλήρως: εκτός από το γεγονός ότι προφανώς η Χειροτέχνικα έχει το δικό της πιστό κοινό από τις προηγούμενες εκδηλώσεις της, έχει παρατηρηθεί ότι το διάστημα της πανδημίας δημιούργησε ένα νέο κοινό “handmade lovers”! Αυτό το κοινό έχει ανάγκη να μάθει νέα πράγματα και νέες τεχνικές, να γνωρίσει νέα υλικά, να επεκτείνει τις γνώσεις που ήδη έχει, ή απλώς να προμηθευτεί όσα χρειάζεται για να εξασκήσει και να αναπτύξει τα δημιουργικά χόμπι του.

Έτσι λοιπόν, η Χειροτέχνικα, ανταποκρινόμενη πλήρως σ’ αυτή τη (νέα ως έναν βαθμό) πραγματικότητα, σχεδιάζει τη λειτουργία της 2 φορές το χρόνο: μία πριν το Πάσχα και μία πριν τα Χριστούγεννα, συνδυάζοντας έτσι τις διοργανώσεις της με χρονικά σημεία- ορόσημα για τους απανταχού της ελληνικής επικράτειας χειροτέχνες!

Η πρώτη Διοργάνωση του 2023 θα διεξαχθεί το διάστημα 17, 18 και 19 Μαρτίου 2023, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, έναν χώρο απόλυτα συμβατό με τις ανάγκες της Έκθεσης, πολύ κοντά στο κέντρο της Αθήνας, και με βασικό χαρακτηριστικό την άνετη προσβασιμότητα (4 λεπτά με τα πόδια από τον Σταθμό του Μετρό “Ανθούπολη”).

Πρόκειται για ένα τριήμερο πραγματικής Δημιουργικής Γιορτής γύρω από τις Χειροτεχνίες, τα Δημιουργικά Χόμπυ και το DIY, που θα περιλαμβάνει Εμπορική Έκθεση με τα πιο σύγχρονα υλικά και εργαλεία, craft rooms με ζωντανά σεμινάρια και μαθήματα, παρουσιάσεις τεχνικών από κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου, αλλά και διάφορες Φεστιβαλικές Εκδηλώσεις που θα συμβάλλουν στη δημιουργία εορταστικού περιβάλλοντος- όπως αξίζει στο περιεχόμενο της εκδήλωσης!

Αν είστε:

  • Επαγγελματίες του χώρου της χειροτεχνίας που θέλετε να αγοράσετε χονδρική, να έλθετε σε επαφή με νέους εν δυνάμει Προμηθευτές, αλλά και να ενημερωθείτε για τις Νέες Τάσεις,
  • Ερασιτέχνες Χειροτέχνες που επιθυμείτε να κάνετε αγορές και να παρακολουθήσετε εκπαιδευτικά σεμινάρια,
  • Κάποιος ή κάποια, ανεξαρτήτως ηλικίας, που ισχύει για σας αυτό που λέμε “πιάνουν τα χέρια σας” και σας ενδιαφέρει να αναπτύξετε τις ικανότητές σας στο να δημιουργείτε ή να επισκευάζετε διάφορα αντικείμενα, μόνοι σας,

σας περιμένουμε, το τριήμερο 17, 18 και 19 Μαρτίου 2023, για να γιορτάσουμε μαζί!

Μπορείς να αγοράσεις το εισιτήριό σου

  • on line μέσω Viva → https://bit.ly/3GDLUjp
  • στην είσοδο της Έκθεσης τις μέρες και ώρες λειτουργίας

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 5 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

καθαρισμός παπουτσιών,πλύσιμο παπουτσιών στο πλυντήριο,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,

6 Βήματα για να Καθαρίσετε Βρώμικα Παπούτσια στο Πλυντήριο με τον Σωστό Τρόπο

νερό από φλούδες μπανάνας,ανάπτυξη φυτών,συμβούλες κηπουρικής,χρήσιμα,

Πως το Νερό από Φλούδες Μπανάνας Μπορεί να Επιταχύνει την Ανάπτυξη των Φυτών