in , ,

Τα μυστικά της κουζίνας των μοναχών του Αγίου Όρους

Τα μυστικά της κουζίνας των μοναχών του Αγίου Όρους
Τα μυστικά της κουζίνας των μοναχών του Αγίου Όρους

Μικρά κόλπα, πρακτικές παλιές και υλικά που κάνουν τα αγιορείτικα φαγητά ξεχωριστά

Τα άγια σκορδοκρέµµυδα

Αν σε ένα φαγητό συνηθίζουµε να βάζουµε 1 – 2 κρεµµύδια, οι µοναχοί βάζουν τουλάχιστον 3 – 4. Αυτή η «υπερβολή» δίνει γλύκα στο φαγητό και το βοηθά να µελώσει. Ο µοναχός Επιφάνιος είναι κατηγορηµατικός όσον αφορά το κόψιµο του κρεµµυδιού: «Πρέπει να το κόψεις ψιλό, αλλά µε το µαχαίρι. Είναι λάθος να το περνάς στον τρίφτη ή στο µπλέντερ, γιατί ταλαιπωρείται, γίνεται σαν λάσπη». Διαβάστε όλο το άρθρο στο syntagesgiaolous

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.7 / 5. Αξιολογήσεις: 6

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

Τέλος οι τρύπες στα ρούχα: Έτσι θα τα κάνεις σαν καινούργια, χωρίς να τα πας στη μοδίστρα

Τέλος οι τρύπες στα ρούχα: Έτσι θα τα κάνεις σαν καινούργια, χωρίς να τα πας στη μοδίστρα με την τεχνική kaketsugi

DIY χριστουγεννιάτικα δέντρα κήπου,για τον κήπο,διακόσμηση κήπου,ιδέες διακόσμησης κήπου,Χριστούγεννα,γιορτές,

16 DIY Παράξενα Χριστουγεννιάτικα Δέντρα Κήπου για να Εντυπωσιάσετε