in , ,

Εύκολο DIY Τόνερ Πατάτας για να Εχετε το πιο Καθαρό Δέρμα

DIY τόνερ πατάτας,σπιτικό τόνερ για καθαρό δέρμα,φροντίδα δέρματος,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,
Εύκολο DIY Τόνερ Πατάτας για να Εχετε το πιο Καθαρό Δέρμα

Οι πατάτες δεν είναι μόνο ένα δημοφιλές συστατικό για νόστιμα πιάτα, αλλά έχουν επίσης τη χρήση περιποίησης ομορφιάς για τις γυναίκες. Εάν αντιμετωπίζετε κάποιο δερματικό πρόβλημα όπως ακμή ή μαύρα στίγματα, μπορείτε να φτιάξετε εύκολα DIY τόνερ πατάτας για πιο καθαρό, όμορφο και πιο υγιές δέρμα. Πατάτα για Πρόσωπο και Δέρμα: Οφέλη και πώς να τη Χρησιμοποιήσετε

Εύκολο DIY Τόνερ Πατάτας για να Εχετε το πιο Καθαρό Δέρμα

Τα οφέλη της πατάτας

Οι πατάτες ή ακόμα και ο χυμός πατάτας μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία του δέρματός σας:

  • Δίνει λάμψη στο δέρμα: Οι πατάτες περιέχουν μια εξαιρετική πηγή θρεπτικών συστατικών με μέταλλα, τα οποία προάγουν την υγεία του δέρματος. Οι καθαριστικές, λευκαντικές και ενυδατικές ιδιότητες της πατάτας βοηθούν επίσης το δέρμα σας να γίνει πιο λαμπερό και λείο.
  • Μειώνει την ακμή: Ένα άλλο πλεονέκτημα της πατάτας είναι η ικανότητά της να αντιμετωπίζει την ακμή. Η ικανότητα ελέγχου της λιπαρότητας βοηθά στην καταπράυνση των κηλίδων ακμής και σκοτώνει τα βακτήρια στο δέρμα.
  • Μείωση των μαύρων κηλίδων: Με τις φυσικές τους απαλυντικές ιδιότητες, οι πατάτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τη μείωση των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια και την αφαίρεση μαύρων κηλίδων στο δέρμα, όπως μέλασμα, φακίδες κ.λπ. Η φλούδα και ο χυμός τους περιέχουν κατεχολάση, ένα ένζυμο που έχει εξαιρετικό δέρμα απαλυντικές ιδιότητες που βοηθούν στην απομάκρυνση των κηλίδων και στη διόρθωση του ανομοιόμορφου τόνου του δέρματος.
  • Αφαιρέστε τις ρυτίδες: Οι πατάτες είναι εξαιρετικές στο να απομακρύνουν τα σημάδια γήρανσης και το ξηρό δέρμα. Ο χυμός πατάτας έχει έως και 70% βιταμίνη C, η οποία είναι πολύ ευεργετικός για την ενυδάτωση και την προώθηση της σύσφιξης του δέρματος. Τα αντιοξειδωτικά που υπάρχουν στις πατάτες καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες στο σώμα και τις εμποδίζουν να προκαλέσουν βλάβη στα στρώματα του δέρματος. Ως αποτέλεσμα, θα μειώσει τα συμπτώματα της πρόωρης γήρανσης όπως ρυτίδες, μαύρα στίγματα, κηλίδες ηλικίας κ.λπ.

Δείτε ακόμη Πώς θα καλύψετε τις γκρίζες τρίχες με φυσικό τρόπο – με χυμό πατάτας και το φυσικό χρωστικό της.

Πως να φτιάξετε το τόνερ πατάτας

Συστατικά:

1 μικρή πατάτα
Μερικές σταγόνες χυμό λεμονιού
1 κουταλάκι του γλυκού τζελ αλόης
Ροδόνερο
Μπουκάλι σπρέι

Διαδικασία:

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Καθαρίστε, τρίψτε και πολτοποιήστε την πατάτα. Στη συνέχεια, έβγαλε το υγρό του.
Στη συνέχεια, προσθέστε 4-5 κουταλιές της σούπας ροδόνερο, ένα κουταλάκι του γλυκού τζελ αλόης βέρα, μερικές σταγόνες χυμό λεμονιού και το χυμό πατάτας σε ένα μικρό γυάλινο δοχείο.
Το τόνερ είναι έτοιμο αφού αναμειχθούν καλά όλα τα συστατικά. Μεταφέρετε το υγρό σε ένα φρέσκο, άδειο μπουκάλι ψεκασμού. Πριν χρησιμοποιήσετε το μπουκάλι, ανακινήστε το καλά.
Χρησιμοποιήστε το τόνερ πατάτας τακτικά για να μειώσετε τα μαύρα στίγματα και τις κηλίδες, ψεκάζοντάς το στο πρόσωπό σας δύο έως τρεις φορές την ημέρα.

Σημείωση: Εφόσον δεν είναι δυνατή η αποθήκευση του φρεσκοφτιαγμένου τόνερ πατάτας, πρέπει να το φτιάχνετε κάθε μέρα.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Εύκολο DIY Τόνερ Πατάτας για να Εχετε το πιο Καθαρό Δέρμα

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.3 / 5. Αξιολογήσεις: 6

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

25 Ιδέες Χριστουγεννιάτικης Διακόσμησης Boho

DIY Χριστουγεννιάτικο Στεφάνι με Φωτάκια