in , , ,

52 Ιδέες για Τοίχους Γκαλερί από το Δάπεδο Μέχρι την Οροφή

τοίχοι γκαλερί από το δάπεδο μέχρι την οροφή,ιδέες για τοίχους γκαλερί,διακόσμηση σπιτιού,ιδεές διακόσμησης,διακόσμηση,
52 Ιδέες για Τοίχους Γκαλερί από το Δάπεδο Μέχρι την Οροφή

Οι τοίχοι γκαλερί είναι πλέον η μόδα στη διακόσμηση του σπιτιού, αλλά η κατασκευή ενός από το δάπεδο μέχρι την οροφή είναι μεγάλη υπόθεση. Πρέπει να συλλέξετε μια ποικιλία από εκτυπώσεις, έργα τέχνης και ίσως ακόμη και πρωτότυπες φωτογραφίες που ρέουν όμορφα όλα μαζί και ενσωματώνονται με το αισθητική του δωματίου, του σπιτιού και του προσωπικού σας στυλ. 42 Τοίχοι Γκαλερί σε Χωριάτικο Στυλ

Κατασκευή από το επίπεδο των ματιών

Επιλέξτε ένα κεντρικό σημείο εστίασης και δημιουργήστε από εκεί. Αντί να δημιουργήσετε τον τοίχο σε πιο ακτινωτό σχέδιο, σκεφτείτε να δημιουργήσετε πάνω και κάτω σε κάθετες ομάδες.

52 Ιδέες για Τοίχους Γκαλερί από το Δάπεδο Μέχρι την Οροφή

Δεν χρειάζεται να τα κάνετε όλα ταυτόχρονα

Δεν χρειάζεται να συλλέξετε κάθε έργο τέχνης που θέλετε να κρεμάσετε στον τοίχο γκαλερί. Χτίστε σε ομάδες λίγων πλαισίων φροντίζοντας να ισορροπήσετε αυτές τις ομάδες σε χρώμα και μέγεθος. Είναι ένας εύκολος τρόπος να φτιάξετε σταδιακά έναν τοίχο που αγαπάτε.

Μπορείτε να μετακινήσετε τα κάδρα

Τα κρεμασμένα κάδρα δεν είναι μόνιμα — παρόλο που μερικές φορές το νιώθετε. Έχετε την ελευθερία να τα μετακινήσετε προς τα κάτω εάν βρείτε άλλα κομμάτια που αγαπάτε περισσότερο και να τα αναδιατάξετε. Σκεφτείτε τον τοίχο της γκαλερί από το δάπεδο μέχρι την οροφή ως μια περιστρεφόμενη ή εξελισσόμενη οθόνη αντί για μια γκαλερί που δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ ξανά.

Δείτε ακόμη 47 Διαχρονικοί Ασπρόμαυροι Τοίχοι Γκαλερί

Βάλτε τα λιγότερα αγαπημένα σας στο κάτω μέρος

Αυτό που κρέμεται στο ύψος των ματιών θα δειχτεί πιθανότατα πρώτο και περισσότερο. Διαλέξτε κομμάτια που θέλετε να είναι στο επίκεντρο της προσοχής για να τα κρεμάσετε στο ύψος των ματιών και χρησιμοποιήστε το χαμηλό χώρο είτε για εκτυπώσεις που μπορεί να σημαίνουν λίγο λιγότερο για εσάς ή χρησιμοποιήστε το ως χώρο για μεγαλύτερα κομμάτια για να εξισορροπήσετε τα μικρότερα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Μην παραμελείτε τα μικρά πράγματα

Μπορεί να νομίζετε ότι τα μεγαλύτερα κομμάτια που χρησιμεύουν ως το επίκεντρο του τοίχου σας είναι τα καλύτερα, αλλά κάνετε λάθος. Τα μικρότερα πλαίσια όχι μόνο προσθέτουν ισορροπία, χωροταξικά, αλλά μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για να γεφυρώσουν τα κενά μεταξύ των μεγαλύτερων κομματιών και των κάθετων συλλογών, εάν επιλέξετε να φτιάξετε τον τοίχο σας με αυτήν τη μέθοδο). Παρόλο που συχνά αποκαλούμε τα μικρότερα κομμάτια πληρωτικά, παίζουν πραγματικά σημαντικό ρόλο στην κατασκευή του τέλειου τοίχου γκαλερί.

Επιλέξτε τον τοίχο που θα φτιάξετε τη γκαλερί

Μην αισθάνεστε ότι πρέπει να γεμίσετε τον μεγαλύτερο τοίχο του σπιτιού σας. Αντ’ αυτού, επιλέξτε έναν μικρότερο χώρο που ίσως δεν χωράει τίποτα άλλο εκτός από μερικά μικρά κάδρα ή ακόμα και έναν χώρο που δεν έχει μεγάλη επισκεψιμότητα. Οι σκάλες και ο άδειος χώρος ανάμεσα σε δύο πόρτες ή παράθυρα είναι τα τέλεια παραδείγματα.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 35 Ιδέες για Γωνιακούς Τοίχους Γκαλερί

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

φύλλα κάρυ και ανάπτυξη μαλλιών,ανάπτυξη μαλλιών,φροντίδα μαλλιών,συμβουλές ομορφιάς,ομορφιά,

Φύλλα Κάρυ: Ανακαλύψτε τα Οφέλη των Φύλλων Κάρυ στην Ανάπτυξη των Μαλλιών

Φθινοπωρινή Διακόσμηση: 23 Εύκολες και Οικονομικές Ιδέες για να μην χαλάσετε μια περιουσία

Φθινοπωρινή Διακόσμηση: 23 Εύκολες και Οικονομικές Ιδέες για να μην χαλάσετε μια περιουσία