in , , , ,

Μην Πετάς τα παλιά Καλλυντικά: Πώς να Ζωγραφίσετε με Προϊόντα Ομορφιάς

Μην Πετάς τα παλιά Καλλυντικά: Πώς να Ζωγραφίσετε με Προϊόντα Ομορφιάς
Μην Πετάς τα παλιά Καλλυντικά: Πώς να Ζωγραφίσετε με Προϊόντα Ομορφιάς

Η ζωγραφική είναι ένας υπέροχος τρόπος να εκφραστείτε καλλιτεχνικά και να δημιουργήσετε ένα μοναδικό έργο τέχνης για να διακοσμήσετε το σπίτι σας. Αλλά τα επαγγελματικά χρώματα είναι συχνά ακριβά, για να μην αναφέρουμε επιπλέον προμήθειες όπως πινέλα, παλέτες, καθαριστικά και διαλυτικά. Η ζωγραφική με προϊόντα ομορφιάς είναι μια διασκεδαστική και οικονομική εναλλακτική για να εξερευνήσετε τη δημιουργικότητά σας. Θα εκπλαγείτε τι μπορείτε να δημιουργήσετε με όσα έχετε ήδη στο συρτάρι μακιγιάζ σας. Τεχνικές Ζωγραφικής Βήμα προς Βήμα για να Δοκιμάσετε!

Πώς να Ζωγραφίσετε με Προϊόντα Ομορφιάς

Θα χρειαστείτε

Καλλυντικά με βάση την πούδρα, όπως σκιά ματιών ή ρουζ
Μολύβια χειλιών ή eyeliner
Υγρό eyeliner ή βερνίκι νυχιών
Σπρέι μαλλιών

Επιλέξτε ένα χρώμα φόντου από ένα από τα καλλυντικά σας με βάση τη πούδρα. Τρίψτε το δείκτη ή το δάχτυλό σας στο καλλυντικό και εφαρμόστε ελαφρά στον καμβά ή το χαρτί σας με κυκλικές κινήσεις. Αυτό δημιουργεί ένα εφέ “αερογράφου”, ιδανικό για φόντο όπως γαλάζιος ουρανός με σύννεφα, ωκεανοί ή καπνισμένος νυχτερινός ουρανός.

Δείτε ακόμη Φτιάξτε έναν Πίνακα Ζωγραφικής Εύκολα και Οικονομικά

Επιλέξτε ένα χρώμα για ένα αντικείμενο που θα θέλατε να δημιουργήσετε από τα μολύβια ή τα eyeliner. Σχεδιάστε ελαφρά το αντικείμενο όπως θα κάνατε με ένα κανονικό μολύβι. Μουτζουρώστε τις γραμμές με ένα σφουγγάρι ή ένα δάχτυλο για πιο απαλή άκρη εάν θέλετε.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Επιλέξτε ένα χρώμα με το οποίο θα θέλατε να κάνετε καθορισμένες πινελιές από το υγρό eyeliner ή το βερνίκι νυχιών. Βάψτε όπως θα κάνατε με ένα συνηθισμένο πινέλο. Αυτό είναι ιδανικό για τη ζωγραφική αντικειμένων όπως γρασίδι ή πέταλα λουλουδιών.

Ψεκάστε ελαφρά το χαρτί ή τον καμβά σας με το σπρέι μαλλιών αεροζόλ. Αυτό θα σταθεροποιήσει τη ζωγραφική σας έτσι ώστε τα καλλυντικά να μην μουτζουρώνουν.

Υπόδειξη

Αγοράστε φθηνά καλλυντικά, όπως μια παλέτα φωτεινών χρωμάτων. Δεν χρειάζεται να αγοράσετε ακριβά καθώς τα φθηνα έχουν το ίδιο αποτέλεσμα και συνήθως υπάρχουν σε φωτεινότερα χρώματα που προσφέρονται καλύτερα για έντονα έργα τέχνης.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 40 υπέροχες ιδέες για βιτρώ – ζωγραφική σε γυαλί – Faux βιτρώ!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4 / 5. Αξιολογήσεις: 1

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

8 Συμβουλές Ομορφιάς που Μπορεί να Έχετε Δοκιμάσει και Είναι Βλαβερές

8 Συμβουλές Ομορφιάς που Μπορεί να Έχετε Δοκιμάσει και Είναι Βλαβερές

Οργάνωση Ντουλάπας: Πώς να Τακτοποιήσετε το Χάος

Οργάνωση Ντουλάπας: Πώς να Τακτοποιήσετε το Χάος