in , , , ,

Παλιά Πράγματα Μέσα στο Σπίτι: 7 Νέοι Τρόποι να τα Διακοσμήσετε – Μην τα πετάς

Παλιά Πράγματα Μέσα στο Σπίτι: 7 Νέοι Τρόποι να τα Διακοσμήσετε - Μην τα πετάς
Παλιά Πράγματα Μέσα στο Σπίτι: 7 Νέοι Τρόποι να τα Διακοσμήσετε - Μην τα πετάς

Πώς να διακοσμήσουμε παλιά πράγματα και έπιπλα μέσα στο σπίτι μας. Δεν πετάμε τίποτα από τα παλιά μας πράγματα-απλά μαθαίνουμε να τα στολίζουμε αλλιώς!

Πείτε το περίεργο προαίσθημα, αλλά είμαστε βέβαιοι ότι την επόμενη φορά που θα προσπαθήσετε να αδειάσετε την αποθήκη σας ή απλά βρεθείτε στην πλατεία Αβυσσηνίας ή σε κάποιο παλιατζίδικο μπορεί να σταθείτε πολύ τυχεροί!

Πώς το ξέρουμε; Πολύ απλά γιατί οι ξεχασμένες και αχρησιμοποίητες καρέκλες, οι ξύλινες σκάλες και τα παλιομοδίτικα χαλιά είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεται το διαμέρισμά σας για να ξανανιώσει.

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε πώς τα παλιά πράγματα, αναμνηστικά και αντικείμενα θα φέρουν φρέσκια πνοή στη διακόσμηση του σπιτιού σας! Με την ευκαιρία διάβασε 15 Ιδέες να Μετατρέψετε Παλιά Έπιπλα σε καινούργια! Από σκουπίδια σε θησαυρούς!

Διακόσμηση με παλιά πράγματα και έπιπλα

Παλιές μεταλλικές θήκες για χαρτοπετσέτες Μετατρέψτε τις παλιές μεταλλικές θήκες για χαρτοπετσέτες σε ένα όμορφο συλλέκτη… της αλληλογραφίας σας.

Ο κενός χώρος τους είναι ιδανικός για να τον γεμίζετε με τους λογαριασμούς, τα σημειώματα, τη λίστα για το σούπερ μάρκετ αλλά και γράμματα και προσκλήσεις.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Παλιά σκάλα Μεταμορφώσετε την παλιά σκάλα σας σε αυτοσχέδια παπουτσοθήκη. Κι αν από παπουτσοθήκες είστε κομπλέ, μπορείτε να την αξιοποιήσετε ως βιβλιοθήκη, ράφι για τις πετσέτες σας ακόμα και ως «άτυπο» μπαρ και σύνθετο.

Παλιά χαλιά και ριχτάρια Δεν ξέρετε τι να κάνετε με τα παλιά χαλιά και ριχτάρια σας; Κρεμάστε τα από τους τοίχους σας. Διάβασε επίσης Πώς να φτιάξουμε χαλιά απο ρετάλια μοκέτας! – Οδηγός + Ιδέες!

Η ταπισερί, άλλωστε, επιστρέφει δυναμικά στη διακόσμηση και τα σπίτια μας και εσείς δε χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία για να αποκτήσετε κάποιο καινούριας κοπής κομμάτι.

Τσαγιέρα Βάλτε (μόνιμα) την τσαγιέρα στο σαλόνι σας. Δε θα σας ζητήσουμε να σερβίρετε πάντα τσάι στους καλεσμένους σας, αλλά η τσαγιέρα σας μπορεί να μετατραπεί σε ένα πανέμορφο, ιδιαίτερο και ξεχωριστό βάζο!

Παλιά βιβλιοθήκη Δεν ξέρετε τι να κάνετε με τη παλιά βιβλιοθήκη σας; Μετατρέψτε την σε ένα σούπερ στιλάτο και διαφορετικό μπαρ γεμίζοντας τα ράφια της με μπουκάλια, ποτήρια και σέικερ.

Παλιές καρέκλες Αντικαταστήσατε τις καρέκλες της κουζίνας και της τραπεζαρίας σας; Δεν είναι ανάγκη να τις δώσετε όλες στον παλιατζή;

Κρατήστε (τουλάχιστον) δύο και μετατρέψτε τις σε εντυπωσιακά και πρωτότυπα κομοδίνα για το υπνοδωμάτιό σας. Με την ευκαιρία διάβασε και αυτό: 15 χρήσιμες, δημιουργικές και ανακυκλώσιμες ιδέες για τις παλιές καρέκλες!

Ξύλινη σιδερώστρα Ο κύκλος ζωή της ξύλινης σιδερώστρας σας δεν τελειώνει όταν νιώθετε ότι το βερνίκι της ξεφτίζει. Αν θέλετε να την αντικαταστήστε με μια καινούρια, όμως, δεν έχετε παρά να την βάψετε και να την μετατρέψετε σε ένα υπέροχο τραπεζάκι για τη βεράντα σας!

via

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 4.1 / 5. Αξιολογήσεις: 9

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa.gr

Αγάπη και πάθος για δημιουργία με απλά και καθημερινά υλικά. Ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση υλικών. Αγαπημένη, η διακόσμηση και οι λύσεις για μικρούς χώρους καθώς και οι πρακτικές και νόστιμες συνταγές

5 Συνήθειες που Είναι Πραγματικά Επιβλαβείς για την Υγεία

5 Συνήθειες που Είναι Πραγματικά Επιβλαβείς για την Υγεία

διακόσμηση καθιστικού με φυτά,ιδέες διακόσμησης καθιστικού,διακόσμηση καθιστικού,διακόσμηση,

Φυτά Εσωτερικού Χώρου: 20 Ιδέες Διακόσμησης Καθιστικού για να τα εντάξετε στην διακόσμησή σας