in , , , , ,

Χωρίς να μπεις στο Δοκιμαστήριο: 10 Κόλπα οτι τα Ρούχα θα σας Κάνουν Χωρίς Καν να τα Δοκιμάσετε

μέτρηση μεγέθους ρούχων,κόλπα για ρούχα,συμβουλές για ρούχα,χρήσιμα,ρούχα,
10 Κόλπα οτι τα Ρούχα θα σας Κάνουν Χωρίς Καν να τα Δοκιμάσετε

Για πολλούς η αγορά ρούχων είναι ευχαρίστηση. Θέλετε να δείχνετε καλύτεροι και να έχετε ωραία ρούχα στις ντουλάπες σας. Ωστόσο, υπάρχουν περιπτώσεις στις οποίες, για κάποιο λόγο, δεν μπορείτε να δοκιμάσετε τα ρούχα για να δείτε αν σας κάνουν. Ευτυχώς υπάρχουν μερικά κόλπα για να βεβαιωθείτε ότι επιλέγετε το σωστό μέγεθος ρούχων εξοικονομώντας παράλληλα χρόνο και χρήμα. 14 Κανόνες Ντυσίματος που Πρέπει να Γνωρίζουν Όλοι

Μέτρηση μέσης παντελονιού.

10 Κόλπα οτι τα Ρούχα θα σας Κάνουν Χωρίς Καν να τα Δοκιμάσετε

Ένα από τα πιο συχνά προβλήματα όταν αγοράζετε παντελόνια είναι να ξέρετε αν σας ταιριάζουν καλά στο επίπεδο της μέσης, ειδικά αν έχετε μεγάλους γοφούς. Ένας εύκολος τρόπος για να λύσουμε αυτό το πρόβλημα είναι να συγκρίνετε τη μέση του παντελονιού με το μήκος του πήχη σας. Σφίξτε μια γροθιά και βάλτε τον πήχη σας μέσα στη μέση του παντελονιού. Αν ταιριάζουν, αυτό είναι το μέγεθός σας,

Έλεγχος αν σας ταιριάζει το skinny τζιν.

Ένα άλλο σημείο που συχνά μας προκαλεί αμφιβολίες είναι να ξέρετε αν το πόδι σας θα χωρέσει στο μπατζάκι ενός skinny τζιν. Ο καλύτερος τρόπος για να το επιβεβαιώσετε, εκτός από το να το δοκιμάσετε, είναι να βάλετε τη γροθιά του χεριού σας. Αν περάσει χωρίς πρόβλημα, θα χωρέσουν και τα πόδια σας.

Μέτρηση μεγέθους παπουτσιού.

Αν και η δοκιμή παπουτσιών είναι συνήθως απλούστερη, μπορείτε να μετρήσετε τη σόλα του παπουτσιού με τον πήχη σας. Αν ταιριάζουν, να είστε σίγουροι ότι θα περπατήσετε άνετα.

Μέτρηση μεγέθους κάλτσας.

Ένα άλλο χρήσιμο κόλπο είναι να μάθετε πώς να μετράτε τις κάλτσες. Αυτό είναι συνήθως το είδος ένδυσης που δεν μπορείτε να δοκιμάσετε σε πολλά καταστήματα. Για να επιλύσετε το πρόβλημα, τυλίξτε την κάλτσα γύρω από τη γροθιά σας. Εάν η φτέρνα και το δάχτυλο αγγίζουν χωρίς τέντωμα, αυτό είναι το μέγεθός σας.

Μέτρηση μήκους παντελονιού.

Ένα εύκολο κόλπο για να μάθετε αν το μήκος ενός παντελονιού είναι κατάλληλο για το σώμα σας. Απλώς πάρτε το ρούχο και τεντώστε το ανάποδα. Εάν το καβάλο σταματάει ακριβώς κάτω από το πηγούνι σας, αυτό είναι το σωστό μήκος.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη Το ιδανικό τζιν για κάθε γυναίκα άνω των 40 και άλλες 7 τάσεις της μόδας που θα κυριαρχήσουν

Μέτρηση μήκους στα μπατζάκια του παντελονιού.

Υπάρχει επίσης ένας άλλος τρόπος για να μετρήσετε συγκεκριμένα τα μπατζάκια του παντελονιού. Διπλώστε τα, βάλτε το δίπλωμα κάτω από το πηγούνι και τεντώστε τα μπατζάκια μέχρι τον καρπό. Εάν το παντελόνι έχει τη σωστό μήκος, δεν πρέπει να ξεπερνά το χέρι σας.

Μέτρηση του πλάτους των γοφών του παντελονιού.

Το να έχετε ένα παντελόνι που ταιριάζει σωστά στο επίπεδο των γοφών είναι μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις όταν αγοράζετε ρούχα, ακόμα και όταν μπορείτε να τα δοκιμάσετε. Ένα απλό κόλπο μπορεί να το αλλάξει αυτό. Πάρτε το πιο φαρδύ σημείο και μετρήστε το με τους ώμους σας. Όσο μικρότερη είναι η διαφορά μεταξύ των δύο αποστάσεων, τόσο καλύτερα θα σας ταιριάζει.

Μέτρηση του πλάτους μιας μπλούζας.

Υπάρχει επίσης ένα εξαιρετικό κόλπο για να μετρήσετε το πλάτος μιας μπλούζας για να διασφαλίσετε ότι ταιριάζει στον σωματότυπό σας. Είναι απλό: απλά διπλώστε στο ύψος της μασχάλης και μετρήστε από μασχάλη σε μασχάλη. Μπορείτε επίσης να κάνετε το ίδιο με τις ραφές των ώμων και να μετρήσετε σε αυτό το μέρος του σώματός σας.

Μέτρηση μέσης παντελονιού.

Ένα άλλο κόλπο που λειτουργεί αρκετά καλά είναι να χρησιμοποιήσετε το λαιμό σας για να υπολογίσετε το πλάτος της μέσης σε ένα παντελόνι. Τυλίξτε τη ζώνη γύρω από το λαιμό σας. Εάν και τα δύο άκρα ταιριάζουν τέλεια, πιθανότατα δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα να το φορέσετε.

Μέτρηση τσάντας.

Τέλος, πρέπει επίσης να ξέρετε πώς να μετράτε τις τσάντες ώστε να εναρμονίζονται με τις διαστάσεις του σώματός σας. Διαφορετικά, μπορεί να είναι πολύ μικρές ή πολύ μεγάλες. Το κόλπο είναι να τις μετρήσετε σε σχέση με το χέρι και τον πήχη σας σε σχήμα L. Στην ιδανική περίπτωση, η τσάντα δεν πρέπει να υπερβαίνει καμία από τις δύο μετρήσεις.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 10 Κανόνες για τα Παπούτσια που Πιθανόν να Έχετε Παραβιάσει Ακούσια

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 3.9 / 5. Αξιολογήσεις: 7

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Πεθαίνει η Ορχιδέα σου: Πως να Σώσεις Ετοιμοθάνατες Ορχιδέες

Πεθαίνει η Ορχιδέα σου: Πως να Σώσεις Ετοιμοθάνατες Ορχιδέες

DIY καθαριστικό μπάνιου,καθαρισμός μπάνιου,συμβουλές καθαρισμού,χρήσιμα,

Καθαριστικό Μπάνιου με Μόνο 3 Υλικά και λίγα χρήματα