in , ,

13 αντρικά ρούχα που μισούν οι γυναίκες και κάνουν έναν άντρα να φαίνεται κακόγουστος και φθηνά ντυμένος

13 αντρικά ρούχα που μισούν οι γυναίκες και κάνουν έναν άντρα να φαίνεται κακόγουστος και φθηνά ντυμένος
13 αντρικά ρούχα που μισούν οι γυναίκες και κάνουν έναν άντρα να φαίνεται κακόγουστος και φθηνά ντυμένος

Η ανδρική μόδα αλλάζει εξίσου γρήγορα με την γυναικεία. Αλλά οι ίδιοι οι άνδρες συχνά δεν έχουν αρκετό χρόνο για να συμβαδίσουν με αυτές τις αλλαγές.

Έχουμε συλλέξει τις μεγαλύτερες αντι-τάσεις της ανδρικής μόδας. Πρέπει να τις αποθηκεύσετε σε ένα κουτί και να μην τις ξαναφορέσετε.

Πουκάμισο με κουμπιά κάτω από λεπτό πουλόβερ

Όχι, δεν υπάρχει τίποτα λάθος στον συνδυασμό πουκαμίσου και πουλόβερ. Αφορά περισσότερο το πάχος του πουλόβερ. Ένα λεπτό υλικό επισημαίνει όλες τις πτυχές του πουκάμισου και όλες οι ραφές και τα κουμπιά είναι ορατά. Αυτό προσθέτει όγκο στο πουλόβερ και το κάνει να φαίνεται κάπως άχαρο.

Η διόρθωση:

Είναι απλό: αγοράστε ένα πιο χοντρό πουλόβερ. Ο πωλητής μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε ένα κατάλληλο πουλόβερ σε οποιοδήποτε κατάστημα ανδρικών ρούχων. Ο πιο σημαντικός κανόνας είναι να το δοκιμάσετε αμέσως με το πουκάμισο για να βεβαιωθείτε ότι φαίνονται καλά μαζί και ότι αισθάνεστε άνετα.

Κοστούμια που μοιάζουν με «κουρτίνες»

Τα οστούμια που μοιάζουν σαν να είναι φτιαγμένα από ταπισερί, κουρτίνες ή κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου μοντέρνα. Στο παρελθόν, πίστευαν ότι όσο «πιο λαμπερό» είναι το σακάκι, τόσο το καλύτερο. Το ίδιο ισχύει και για τα πουκάμισα που μπορούν να τυφλώσουν τους ανθρώπους με τη λάμψη τους. Η σύγχρονη μόδα έχει να κάνει με την απλότητα και την άνεση, οπότε τα εντυπωσιακά ρούχα στην ντουλάπα δεν  είναι προς το παρόν απαραίτητα.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

#header#

Η διόρθωση:

Εάν δεν σας αρέσουν τα μαύρα σακάκια για το γραφείο και θέλετε να φορέσετε κάτι πιο φωτεινό, δοκιμάστε κοστούμια με χρώμα, όπως ίσως σε χρώμα κρασιού ή μοβ.

Βαμβακερά μπλουζάκια με λαιμόκοψη τύπου V

Μια πολύ μεγάλη λαιμόκοψη τύπου V που κάνει τις τρίχες στο στήθος σας ορατές, δεν είναι πάντα καλαίσθητη, εκτός αν είστε ίσως ένας αστέρας ποδοσφαίρου. Λοιπόν, είμαστε ευγνώμονες που η βαθιά λαιμόκοψη στα ανδρικά μπλουζάκια είναι παρελθόν. Και δεν πρέπει ποτέ να την ξαναεπαναφέρουμε.

Η διόρθωση:

Εάν είστε ένας φρέσκος, αρρενωπός άντρας που ζεσταίνεται πολύ το καλοκαίρι, θα πρέπει πάντα να φοράτε βαμβακερά μπλουζάκια. Το φυσικό υλικό δεν θα σας ζεστάνει ποτέ και τα μπλουζάκια σε αυτό το ύφασμα φαίνονται πολύ καλύτερα από τα συνθετικά.

Στενά τζιν

Τα skinny τζιν, που κάνουν τα πάντα ορατά, δεν είναι πλέον μοντέρνα. Ήταν μια φευγαλέα μόδα. Εάν έχετε αυτά τα τζιν θα πρέπει να τα αποθηκεύσετε και να περιμένετε να επιστρέψει αυτή η τάση.

Η διόρθωση:

Επιλέξτε τζιν με λεπτή εφαρμογή που αρχίζουν να λεπταίνουν εκεί που ξεκινά το γόνατό σας και δεν είναι σφιχτά γύρω από τα πόδια.

Πλεκτά αθλητικά είδη στην πόλη

Αρχικά τα αθλητικά ρούχα είναι ρούχα για σπορ και μπορείτε να τα φοράτε στο γυμναστήριο ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, είναι φοβερή ιδέα να τα φοράτε για να περπατήσετε στην πόλη ή σε κάποια έξοδο.

Η διόρθωση:

Επιλέξτε ένα βαμβακερό παντελόνι. Αν θέλετε να διατηρήσετε το σπορ στοιχείο στην εικόνα σας, αναζητήστε σπορ κομψά στυλ στο Διαδίκτυο.

Cargo σορτς

Δεν ήταν ποτέ μοδάτα, αλλά πολλοί είναι αυτοί τα αγοράζουν και τα φορούν συχνά. Αυτά τα σορτς είναι τις περισσότερες φορές κατασκευασμένα από θορυβώδη συνθετικά υλικά και οι τεράστιες τσέπες τους κάνουν τους γοφούς σας να φαίνονται μεγαλύτεροι. Είναι ιδανικά για εργασία στο σπίτι ή για πεζοπορία, αλλά όχι για βόλτα στην πόλη.

Η διόρθωση:

Η χρήση συνθετικών υλικών το καλοκαίρι είναι εξίσου ζεστή με τη χρήση τζιν. Όταν ο καιρός είναι ζεστός, φορέστε ίσια ή πτυχωτά σορτς από φυσικά υλικά .

Δερμάτινο  παλτό με γούνα

Αυτό ισχύει ιδιαίτερα όταν μιλάμε για παλτά από δερματίνη με τεράστιο δερμάτινο κολάρο. Αυτά τα παλτά φαίνονται παλιακά και φθηνά και σας κάνουν να φαίνεστε μερικά χρόνια μεγαλύτεροι και προσθέτουν κιλά.

Η διόρθωση:

Ρίξτε μια ματιά στο κλασικό μάλλινο χειμερινό παλτό ή μπουφάν bomber με γούνα.

Χειμερινό πανωφόρι + κλασικό κοστούμι

Ο συνδυασμός των κλασικών παπουτσιών, ενός κοστουμιού και ενός σπορ χειμωνιάτικου παλτό φαίνεται γελοίος , ειδικά αν κρατάτε και ένα χαρτοφύλακα. Αυτή η εικόνα δεν σας κάνει να φαίνεστε πιο σημαντικοί, αλλά στην πραγματικότητα το αντίθετο σας κάνει να φαίνεστε γελοίοι.

Η διόρθωση:

Ανάλογα με τον καιρό, θα μπορούσατε να φορέσετε ένα κλασικό παλτό, μια καμπαρντίνα ή ένα μπουφάν. Σήμερα τα φουσκωτά τζάκετ , τα στρατιωτικά  και τα πολύ μεγάλα παλτό είναι πολύ τάση.

Δερμάτινο μπουφάν με έντονη διακόσμηση

Στρασάκια, καρφιά και πολλά φερμουάρ είναι μία από τις μεγαλύτερες αντι- τάσεις της μόδας τόσο των ανδρών όσο και γυναικών. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα δερμάτινα μπουφάν. Αυτά τα μπουφάν ήταν πολύ δημοφιλή τις προηγούμενες σεζόν και για αυτό έχουν αρχίσει να κουράζουν. Ίσως επειδή οι γυναίκες πιστεύουν ότι οι άνδρες φορούν αυτά τα μπουφάν στην προσπάθειά τους να θυμίσουν μηχανόβιους

Η διόρθωση:

Επιλέξτε ένα κανονικό δερμάτινο ή τζιν μπουφάν σε κλασικό ή διακριτικό χρώμα. Και αν θέλετε να είστε εξαιρετικά μοντέρνοι, θυμηθείτε: το 2018, η κορυφαία τάση ήταν τα λογότυπα. Αναζητήστε μπουφάν με λογότυπα διάσημων εμπορικών σημάτων. Τα μπαλώματα είναι επίσης πολύ δημοφιλή.

Ζώνες με τεράστιες αγκράφες

Αυτή είναι μια άλλη αντι-τάση που για κάποιο λόγο παραμένει ζωντανή. Οι αγκράφες, οι οποίες είναι τόσο μεγάλες που δεν μπορείτε να τις χάσετε, δεν είναι μικρότερες από το μέγεθος της γροθιάς σας και είναι εξαιρετικά λαμπερές ή διακοσμημένες με στρας, δεν είναι μόδατες και αυτή η τάση θα πρέπει να παραμείνει εκτός μόδας.

Η διόρθωση:

Ζώνη με κλασική αγκράφα χωρίς περιττές λεπτομέρειες ή διακόσμηση.

Αντίθεση παπουτσιού με κάλτσας

Ειδικά όταν οι κάλτσες είναι μαύρες και τα πάνινα παπούτσια είναι λευκά ή το αντίστροφο. Η αντίθεση των φωτεινών και των σκοτεινών αποχρώσεων φαίνεται γελοία και καταστρέφει ολόκληρη την εικόνα.

Η διόρθωση:

Όταν φοράτε πάνινα παπούτσια, επιλέξτε κοντές κάλτσες από βαμβάκι. Δεν χρειάζεται να είναι λευκές, απλώς αποφύγετε μια πολύ έντονη αντίθεση.

Ψάθινα καπέλα

Αυτά τα καπέλα ήταν δημοφιλή πριν από περίπου 7 χρόνια και η δημοτικότητά τους έχει περάσει. Εάν δεν θέλετε να πετάξετε το αγαπημένο σας καπέλο, κρατήστε το για ένα καλοκαιρινό πικνίκ κοντά στη λίμνη.

Η διόρθωση:

Τα καπελάκια του μπέιζμπολ είναι εξαιρετικά μοντέρνα τώρα. Μπορείτε να φορέσετε ένα καπέλο από φυσικά υλικά όταν ο καιρός είναι ζεστός.

Κολιέ

Τα πολύ κοντά κολιέ από ξύλο και κελύφη είναι παρελθόν. Αλλά για κάποιο λόγο, οι άντρες συνεχίζουν να τα φορούν. Ξεχάστε αυτά τα κολιέ. Το ίδιο ισχύει και για τεράστια δαχτυλίδια και τις μεγάλες χρυσές αλυσίδες.

Η διόρθωση:

Η ποικιλία στα ανδρικά κοσμήματα είναι αρκετά μεγάλη αυτή τη στιγμή: βραχιόλια, δαχτυλίδια, δερμάτινα περιδέραια. Επιλέξτε κάτι που δεν φαίνεται πολύ γυαλιστερό, διατηρήστε το απλό και ολοκληρώστε την εικόνα σας.

via enimerotiko

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 2.9 / 5. Αξιολογήσεις: 42

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Avatar

Written by toftiaxa Team

Μας αρέσει να γράφουμε για καλά νέα και Ειδήσεις από την Ελλάδα και όλον τον Κόσμο. Ψάχνουμε τις καλύτερες ιδέες διακόσμησης και ο,τι μπορεί να κάνει την καθημερινότητα μας πιο εύκολη!

DIY κατασκευές με κουτάκια αναψυκτικών,επαναχρησιμοποίηση κουτιών αναψυκτικών,ανακύκλωση κουτιών αναψυκτικών,diy διακοσμητικά

Μην τα πετάς: 25 DIY Κατασκευές με Κουτάκια Αναψυκτικών

diy καθημερινά πράγματα,diy κατασκευές,επαναχρησιμοποίηση

8 Καθημερινά Πράγματα που Δεν Χρειάζεται να Αγοράσετε Γιατί Μπορείτε να τα Φτιάξετε