Κατηγορίες: Ομορφιάσυμβουλές

10 Συνηθισμένα Λάθη Μακιγιάζ που σας Δείχνουν Μεγαλύτερες

Το μακιγιάζ μπορεί να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας αναδεικνύοντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά του προσώπου σας . Όμως, έχετε παρατηρήσει ποτέ ότι μερικές φορές μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε μεγαλύτερες; Υπάρχουν 10 συνηθισμένα λάθη μακιγιάζ που μπορούν να προσθέσουν χρόνια στην εμφάνισή σας! 10 Απλοί Κανόνες για να Φαίνεστε Όμορφες Χωρίς Μακιγιάζ

Εφαρμόζετε πάρα πολύ concealer

10 Συνηθισμένα Λάθη Μακιγιάζ που σας Δείχνουν Μεγαλύτερες

Στην επιθυμία σας να δημιουργήσετε ένα τέλειο ματ αποτέλεσμα, κάνετε το λάθος να βάλετε πολύ concealer. Εάν επιλέξετε το λάθος χρώμα και βάλετε ένα πολύ παχύ στρώμα, θα καταλήξετε να τονίσετε τις ρυτίδες σας και να κάνετε το πρόσωπό σας να φαίνεται γερασμένο. Για να αποφευχθεί αυτό, επαγγελματίες μακιγιέρ συνιστούν να αποφεύγετε τα μέικ-απ σε πούδρα. Αντίθετα, επιλέξτε υγρά που περιέχουν σωματίδια. Θα κάνουν το δέρμα σας να φαίνεται υγιές και φυσικό χωρίς να το υπερφορτώνουν.

Υπερβολική χρήση μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες

Η χρήση μάσκαρα στις κάτω βλεφαρίδες για να τονίσετε τις άκρες των ματιών μπορεί να δώσει στο βλέμμα σας επιπλέον εκφραστικότητα. Από την άλλη, το να βάλετε πολύ μάσκαρα στις βλεφαρίδες θα στρέψει την προσοχή στις ρυτίδες γύρω από τα μάτια. Όσο μικρές κι αν είναι αυτές οι ρυτίδες – η παχιά μάσκαρα θα τις κάνει να ξεχωρίζουν!

Επιλογή λάθος τόνου κραγιόν

Το κραγιόν μπορεί να κάνει θαύματα στην εμφάνιση σας! Εάν τα χείλη σας είναι φυσικά στενά, θα πρέπει να αποφύγετε τη χρήση κραγιόν σε σκούρο τόνο. Τα σκούρα χρώματα είναι πιθανό να κάνουν τα χείλη σας να φαίνονται ακόμη πιο λεπτά.

Εάν θέλετε τα χείλη σας να φαίνονται πιο γεμάτα, το κραγιόν μπορεί επίσης να σας βοηθήσει. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τραβήξετε υπερβολικά τη φυσική γραμμή των χειλιών σας!

Εφαρμογή σκούρων σκιών ματιών με λάθος τρόπο

Προσέξτε να μην εφαρμόσετε σκιές σε όλη την περιοχή του βλεφάρου – αυτό θα σας κάνει να φαίνεστε εμφανώς μεγαλύτερες! Το σωστό είναι να ταμπονάρετε μόνο τις εξωτερικές γωνίες των ματιών σας.

Υπερβολική χρήση eyeliner στο κάτω βλέφαρο

Η εφαρμογή σκούρου eyeliner στο κάτω βλέφαρο κάνει τα μάτια σας να φαίνονται στενά. Για να εξουδετερώσετε το αποτέλεσμα, χρησιμοποιήστε ένα ανοιχτό μολύβι μακιγιάζ.

Δείτε ακόμη Μακιγιάζ μετά τα 50: Μακιγιέρ διάσημων γυναικών αποκαλύπτει μυστικά ομορφιάς για να φαίνεστε 10 χρόνια νεότερη

Related Post

Εφαρμογή ρουζ στα μήλα των μάγουλων σας

Πείτε αντίο στα σκούρα και έντονα χρώματα! Ήρθε η ώρα να στρέψετε την προσοχή σας σε πιο ανοιχτούς τόνους, όπως το απαλό ροζ ή το ροδακινί. Φρόντισε να απλώσετε ρουζ στο πάνω μέρος των μάγουλων. Το να τονίσετε τα μήλα των μάγουλων σας μπορεί να ήταν καλή ιδέα όταν ήσασταν νεότερες, αλλά καθώς μεγαλώνετε, πρέπει να προσαρμοστείτε στις αλλαγές που περνά το δέρμα σας. Αντί να προσπαθήσετε να τονίσετε την κεντρική ζώνη, δοκιμάστε να ταμπονάρετε το ρουζ στα πάνω ζυγωματικά, όχι πολύ κοντά στην περιοχή της μύτης. Η χρήση απαλών και φυσικών τόνων θα κάνει το πρόσωπό σας να φαίνεται νεότερο και θα του δώσει μια ρομαντική λάμψη.

Τονίζετε υπερβολικά τα φρύδια σας

Η χρήση έντονων σκούρων χρωμάτων για να μεγεθύνετε και να τονίσετε τα φρύδια σας μπορεί να κάνει το πρόσωπό σας να φαίνεται απεριποίητο και φθαρμένο από την ηλικία. Θα ήταν πιο σοφό να χρησιμοποιήσετε χρώματα ένα τόνο πιο ανοιχτό από το φυσικό χρώμα των φρυδιών σας.

Παραμέληση χρήσης διορθωτικού κονσίλερ

Οι μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια αποτελούν πρόβλημα για πολλούς ανθρώπους. Καθώς μεγαλώνετε, γίνονται πιο έντονοι. Η χρήση κονσίλερ μόνο θα επιδεινώσει το πρόβλημα. Από την άλλη, η εφαρμογή διορθωτικού κονσίλερ θα κάνει θαύματα! Προσπαθήστε να το εφαρμόσετε μόνο σε σκούρες περιοχές και απλώστε το όσο πιο αραιό γίνεται.

Δεν σκιάζετε τις γραμμές των χειλιών σας

Η χρήση μολυβιού για τα χείλη είναι απαραίτητη για επιτυχημένο μακιγιάζ. Σας επιτρέπει να κάνετε το περίγραμμα του στόματος πιο καθορισμένο και ελκυστικό. Ωστόσο, θα πρέπει να είστε πολύ προσεκτικές στην προσπάθεια να κάνετε τα χείλη σας να φαίνονται μεγαλύτερα τραβώντας τα φυσικά όρια των χειλιών. Να σκιάζετε πάντα προς την κατεύθυνση του κέντρου των χειλιών – διαφορετικά, κινδυνεύετε να καταλήξετε με ορατό «μουστάκι»!

Εφαρμόζετε πολύ πυκνή πούδρα στο πρόσωπό σας

Η πούδρα είναι καλή για τη διόρθωση των ελαττωμάτων του δέρματος μόνο όταν εφαρμόζεται σε μικρές ποσότητες. Αν χρησιμοποιηθεί πολύ, γίνεται πρόβλημα! Αποφύγετε να βάλετε πούδρα στην περιοχή γύρω από τα μάτια καθώς θα τονίσει μόνο τις ρυτίδες και θα κάνει το δέρμα σας να φαίνεται ξηρό.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης 11 Λάθη Μακιγιάζ που σας Δείχνουν Ατημέλητες

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Share
Δημοσιεύθηκε από τον
Jim Taylor

Recent Posts

Πώς να Διακοσμήσετε με τα Κύματα του Ωκεανού έναν Τοίχο

Τα κύματα του ωκεανού ζωγραφισμένα σε έναν τοίχο θα μπορούσαν να δημιουργήσουν μια ποικιλία διακοσμήσεων… Read More

21 Μαΐου, 2024

Ένα Έξυπνο Κόλπο για να Κερδίζετε Πάντα στο Πέτρα, Ψαλίδι, Χαρτί!

Ποια τακτική είναι καλύτερη να χρησιμοποιήσετε στο πέτρα, ψαλίδι, χαρτί για να κερδίζετε συνεχώς; Όπως… Read More

20 Μαΐου, 2024

11 Τρόφιμα που Όλοι Έχουμε Καταναλώσει με Λάθος Τρόπο

Δίνουμε πολύ μεγαλύτερη προσοχή στο τι καταλήγει στα τραπέζια μας αυτές τις μέρες. Η ποιότητα… Read More

20 Μαΐου, 2024

Πως να Οργανώσετε Εύκολα Τα ρούχα σας Σύμφωνα με τη Μαρί Κοντό

Οργανώσετε τα ρούχα σας χρησιμοποιώντας τη Μέθοδο KonMari, ώστε να στέκονται όρθια για να εξοικονομήσετε… Read More

20 Μαΐου, 2024

Διώξε την Ανασφάλεια: 12 Πράγματα που μια Γυναίκα Δεν Πρέπει να Νιώθει άσχημα μεγαλώνοντας

Παρά το γεγονός ότι στις μέρες μας οι γυναίκες ενθαρρύνονται να αποδέχονται τον εαυτό τους… Read More

20 Μαΐου, 2024

Ανακαλύψτε τα Νυχτερινά Θαύματα του Καροτέλαιου για την Ευεξία σας

Το καροτέλαιο, που προέρχεται από τους πλούσιους σε θρεπτικά συστατικά σπόρους των καρότων, συχνά θεωρείται… Read More

20 Μαΐου, 2024

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα