11 Μυστικά που η Βιομηχανία Ομορφιάς Δεν Θέλει να Γνωρίζετε

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς οι διασημότητες δείχνουν πάντα εκπληκτικές παρά την ηλικία ή τα προβλήματά τους; Εχουν μερικα μυστικα που η βιομηχανία ομορφιάς δεν θέλει να γνωρίζετε. Ωστόσο, οι βασικές αρχές της αποτελεσματικής φροντίδας του δέρματος είναι απλές και διαθέσιμες σε οποιονδήποτε. Μακιγιάζ μετά τα 50: Μακιγιέρ διάσημων γυναικών αποκαλύπτει μυστικά ομορφιάς για να φαίνεστε 10 χρόνια νεότερη

Μην υποτιμάτε τα οφέλη του αντηλιακού.

© DEPOSITPHOTOS

Όμορφο και υγιές δέρμα δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς την τακτική χρήση αντηλιακού. Η Mamie McDonald, ειδικός στα καλλυντικά που συνεργάστηκε με τη Madonna, λέει ότι οποιαδήποτε άλλη προσπάθεια κάνετε θα είναι μάταιη αν παραμελήσετε αυτόν τον κανόνα. Ένας άλλος διάσημος κοσμετολόγος, ο Dr. Lancer, συμβουλεύει τη χρήση κρέμας με SPF όχι μικρότερο από 30, που εφαρμόζεται ξανά κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Μην στεγνώνετε υπερβολικά το δέρμα σας εάν υπάρχει φλεγμονή.

© DEPOSITPHOTOS

Οι περισσότερες κρέμες κατά των κηλίδων περιέχουν υπεροξείδιο του βενζοϋλίου που ξηραίνει το δέρμα, επιδεινώνει τη φλεγμονή και αυξάνει την παραγωγή σμήγματος. Το οινόπνευμα δρα παρόμοια, οπότε δεν θα απαλλαγείτε από αυτές. Ο Δρ Harold Lancer συνιστά να στρέψετε την προσοχή σας στην απολέπιση με σαλικυλικό ή γαλακτικό οξύ και σε μάσκες καθαρισμού με άργιλο.

Μην ξεχνάτε ποτέ το λαιμό σας.

© DEPOSITPHOTOS

Ο λαιμός είναι ένα μέρος του σώματος μιας γυναίκας που φανερώνει σχεδόν αμέσως την ηλικία της. Επομένως είναι πολύ σημαντικό να τον φροντίζετε σωστά. Το δέρμα εδώ είναι λεπτό και χρειάζεται φροντίδα τόσο λεπτή όσο το πρόσωπό σας.

Τρίψτε ένα παγάκι στο δέρμα σας.

© DEPOSITPHOTOS

Τρίψτε το πρόσωπό σας με ένα παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα για να αποτρέψετε τη θαμπή επιδερμίδα. Αυτό το απλό κόλπο διεγείρει την κυκλοφορία και το δέρμα σας αρχίζει να λάμπει.

Αποθηκεύστε σωστά τα αξεσουάρ ομορφιάς σας.

© DEPOSITPHOTOS

Μην αποθηκεύετε τα προϊόντα ομορφιάς σας στο μπάνιο, επειδή ο ζεστός και υγρός αέρας τα κάνει να λήγουν πιο γρήγορα. Οι κρέμες προσώπου και άλλα αξεσουάρ ομορφιάς που δεν χρησιμοποιείτε συχνά πρέπει να φυλάσσονται στο ψυγείο.

Δείτε ακόμη 9 Μυστικά Ομορφιάς για Άψογο Δέρμα

Related Post

Διατηρήστε ό,τι αγγίζει το δέρμα σας καθαρό.

© DEPOSITPHOTOS

Δεν πρέπει ποτέ να αγγίζετε το πρόσωπό σας με βρώμικα χέρια. Αλλάξτε τις μαξιλαροθήκες τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα εάν έχετε ξηρό ή κανονικό τύπο δέρματος ή μία φορά κάθε τρεις ημέρες εάν το δέρμα σας είναι λιπαρό. Καθαρίζετε την οθόνη του κινητού σας κατά καιρούς.

Μην χρησιμοποιείτε scrub και σφουγγάρια προσώπου, ειδικά αν είστε επιρρεπείς στην ακμή.

© DEPOSITPHOTOS

Μην χρησιμοποιείτε ποτέ λειαντικά προϊόντα περιποίησης δέρματος (τριβές, σφουγγάρια, βούρτσες) εάν έχετε ακμή: αυτό οδηγεί μόνο σε σοβαρότερη φλεγμονή. Κάθε τύπος δέρματος χρειάζεται λεπτό καθαρισμό χωρίς σαπούνι και για να μειώσετε το κοκκίνισμα και τη φλεγμονή, εφαρμόστε μια πάστα με νερό και ασπιρίνη στα σημεία.

Το μασάζ προσώπου θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από τους κύκλους κάτω από τα μάτια σας.

© DEPOSITPHOTOS

Κάντε λεμφικό μασάζ κατά των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια. Η διαδικασία διεγείρει τη ροή της λέμφου, το δέρμα μαλακώνει και οι «σακούλες» εξαφανίζονται. Επιπλέον, μπορείτε να το κάνετε ακόμη και στο σπίτι.

Φροντίστε τα χέρια σας.

© DEPOSITPHOTOS

Τα χέρια απαιτούν τόση φροντίδα όσο και ο λαιμός γιατί το δέρμα εκεί είναι λεπτό και ευαίσθητο. Δοκιμάστε να κάνετε τις δουλειές σας με γάντια και ενυδατώνετε τακτικά το δέρμα σας με κρέμα. Μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε αντιγηραντικές κρέμες στα χέρια αλλά και στο πρόσωπό σας. Και μην ξεχνάτε το αντηλιακό!

Καθαρίστε καλά το δέρμα σας.

© DEPOSITPHOTOS

Δεν πρέπει ποτέ να πηγαίνετε για ύπνο με μακιγιάζ. Αν το κάνετε αυτό, θα καταλήξετε με φραγμένους πόρους και φλεγμονές. Όσο απλό κι αν ακούγεται, πολλοί εξακολουθούν να παραμελούν αυτή τη συμβουλή.

Βγάλτε πάντα το σουτιέν σας πριν πάτε για ύπνο.

brightside

Ένα σουτιέν, ειδικά ένα σφιχτό ή με μπανέλες, περιορίζει την κυκλοφορία του αίματος οδηγώντας σε προβλήματα υγείας. Επιπλέον, προκαλεί ερεθισμό του δέρματος, ανησυχία λόγω ενόχλησης και σκουρόχρωμο δέρμα κάτω από τις τιράντες και τη μπανέλα.

Δείτε επίσης 14 πολύτιμα μυστικά ομορφιάς που δεν ξέρατε μέχρι σήμερα!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Recent Posts

50 Υπέροχες Ιδέες Διακόσμησης Μικρής Βεράντας

Εάν έχετε μια πολύ μικρή βεράντα ή απλώς μια είσοδο, θα πρέπει να τη διακοσμήσετε… Read More

8 Μαΐου, 2024

Σιδέρωμα Κουρτίνας: 7 έξυπνα κόλπα για να μην παιδεύεστε με τις ώρες

Το σιδέρωμα κουρτινών είναι μια πολύ χρονοβόρα και βαρετή εργασία. Ωστόσο, με μικρά έξυπνα κόλπα… Read More

8 Μαΐου, 2024

50 Ράφια από Παλέτες που Μπορείτε να Φτιάξετε Μόνοι σας

Τα ελεύθερα και επιτοίχια ράφια από παλέτες είναι μια εξαιρετική λύση για κάθε ρουστίκ ή… Read More

6 Μαΐου, 2024

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το περσινό αντηλιακό;

Μας αρέσει ο ζεστός καιρός το καλοκαίρι - ή ακόμα και την άνοιξη όταν είμαστε… Read More

6 Μαΐου, 2024

48 Ιδέες Πολύχρωμης Διακόσμησης Τραπεζαρίας

Το φωτεινό χρώμα δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, ειδικά αν είστε λάτρης των χρωμάτων… Read More

30 Απριλίου, 2024

45 Τραπέζια από Παλέτες για Εσωτερικούς και Εξωτερικούς Χώρους

Οι παλέτες είναι τέλειες για την κατασκευή επίπλων. Το κύριο πλεονέκτημα των τραπεζιών παλέτας είναι… Read More

30 Απριλίου, 2024

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies.

Περισσότερα