in , , ,

10 Τάσεις DIY Διακόσμησης για το Φθινόπωρο 2021

τάσεις DIY διακόσμησης για το φθινόπωρο 2021,DIY φθινοπωρινή διακόσμηση,ιδέες φθινοπωρινής διακόσμησης,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού
τάσεις DIY διακόσμησης για το φθινόπωρο 2021,DIY φθινοπωρινή διακόσμηση,ιδέες φθινοπωρινής διακόσμησης,διακόσμηση σπιτιού,ιδέες διακόσμησης σπιτιού

Το φθινόπωρο είναι εδώ πριν το καταλάβετε, και με το δροσερό αεράκι και τα πεσμένα φύλλα μπορεί να σας έρθει η επιθυμία να αλλάξετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Με μερικές απλές αλλαγές, το σπίτι σας μπορεί να γίνει φθινοπωρινό. Χρειάζεστε έμπνευση για να ξεκινήσετε; Δείτε τις 10 δημοφιλέστερες τάσεις DIY διακόσμησης για το φθινόπωρο 2021. Ψεύτικα Ηλιοτρόπια για Φθινοπωρινή Διακόσμηση

10 Τάσεις DIY Διακόσμησης για το Φθινόπωρο 2021

Ρυθμίστε τη διάθεση με κεριά

Τα κεριά είναι ένα από τα πιο εύκολα πράγματα που μπορείτε να προσθέσετε στην τρέχουσα διακόσμησή σας για να την κάνετε ζεστή και φιλόξενη. Επιλέξτε μια διάταξη ψηλών, κωνικών κεριών στο τραπέζι του καφέ ή δημιουργήστε ένα εντυπωσιακό κεντρικό κομμάτι με επιπλέοντα κεριά. Μην ξεχάσετε να επιλέξετε ένα κλασικό φθινοπωρινό άρωμα για να προσθέσετε ακόμα μια εποχιακή πινελιά. Δεν μπορείτε ποτέ να κάνετε λάθος με τα κεριά.

Ζεστάνετε τους τοίχους σας με κρεμαστό μακραμέ

Προσθέστε μια δόση μακραμέ και θα ζεσταθεί αμέσως ο χώρος σας. Το ποικίλο πάχος και η υφή που βρίσκονται συχνά στα υφάσματα θα κάνουν το δωμάτιο έτοιμο για το φθινόπωρο.

Προσθέστε πινελιές βελούδου

Βελούδινο ύφασμα, ειδικά σε βαθύ χρώμα όπως καμένο πορτοκαλί ή σκούρο μωβ, απλώς φωνάζει φθινόπωρο. Χρησιμοποιήστε το σε μικρές πινελιές στο σπίτι σας για να μην βαρύνει πολύ η διακόσμησή σας. Αλλάξτε τα καλύμματα μαξιλαριων στον καναπέ με βελούδινα για μια γρήγορη ανανέωση ή τοποθετήστε μια χαριτωμένη χειροποίητη βελούδινη κολοκύθα στην τραπεζαρία σας. Όταν πρόκειται για αυτήν την τάση, λιγότερα είναι περισσότερα.

Δημιουργήστε οικείο φωτισμό με φαναράκια

Ένας τρόπος για να φτιάξετε τη διάθεσή σας είναι ο φωτισμός. Εάν έχετε μια συνάντηση με τους πιο κοντινούς σας φίλους, το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι τα λαμπερά φώτα να τους τυφλώνουν. Αντ’ αυτού, προσθέστε μερικά χάρτινα φανάρια. Θα προσθέσουν ζεστό φιλτραρισμένο φως στο χώρο και θα κάνουν τους φίλους σας να νιώσουν σαν στο σπίτι τους.

Υφαντά καλάθια για μια κομψή λύση αποθήκευσης

Η εποχή για το φθινοπωρινό μαραθώνιο ταινιών πλησιάζει και είναι σχεδόν καιρός να βγάλετε τις πιο ζεστές κουβέρτες από την ντουλάπα. Έχετε τις πάντα κοντά σας, αποθηκεύοντάς τις σε ένα υφαντό καλάθι κοντά στον καναπέ. Τα καλάθια, είτε μεγάλα είτε μικρά, αποτελούν επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για να βάλετε διάφορα πράγματα στα τραπέζια του καθιστικού.

Μπες στην κοινότητα! Είμαστε στο Viber Για να ενημερώνεσαι πρώτος για τα πάντα!

Δείτε ακόμη Απλές Ιδέες Φθινοπωρινής Διακόσμησης

Φέρτε τη φύση μέσα στο σπίτι

Μερικές από τις καλύτερες εμπνεύσεις για το φθινόπωρο μπορείτε να τις βρείτε ακριβώς έξω από το παράθυρό σας. Το κίτρινο, καφέ και πορτοκαλί των πεσμένων φύλλων αποτελούν την τέλεια παλέτα χρωμάτων. Επωφεληθείτε από τους σωρούς των φύλλων στο έδαφος και φέρετε κυριολεκτικά τη φύση μέσα στο σπίτι. Ράψτε μερικά φύλλα μαζί για να φτιάξετε ένα ρουστίκ ράνερ τραπεζιού δρομέας που είναι όμορφο αλλά δεν θα σας λυπήσει όταν το πετάξετε στο τέλος του φθινοπώρου.

Επιλέξτε κολοκύθες και φύλλα

Ανεξάρτητα από τη χρονιά, υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα όταν πρόκειται για φθινοπωρινές τάσεις, όπως οι κολοκύθες και τα φύλλα. Αποφασίστε αν προτιμάτε κομψές λευκές κολοκύθες, κλασικές πορτοκαλί ή μείγμα και των δύο, ξεκινήστε να τις τοποθετείτε στο σπίτι σας. Βάλτε μικρές σε ράφια βιβλιοθήκης ή στη μέση του τραπεζιού και τις μεγαλύτερες κοντά στο τζάκι ή στη βεράντα. Ανεξάρτητα από το πώς το κάνετε, η διακόσμηση του σπιτιού σας είναι έτοιμη για το φθινόπωρο.

Διακοσμήστε την εξώπορτα με ένα απλό στεφάνι

Η εξώπορτα είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν οι επισκέπτες όταν έρχονται στο σπίτι σας. Κάτι τόσο απλό όσο το να κρεμάσετε ένα στεφάνι είναι το μόνο που χρειάζεστε για να μετατρέψετε την μπροστινή είσοδο από βαρετή σε φθινοπωρινή.

Επιλέξτε μια ζεστή παλέτα χρωμάτων, όπως αποχρώσεις του πορτοκαλί

Έχοντας μια καθορισμένη παλέτα χρωμάτων θα κάνετε την επιλογή όλων των άλλων διακοσμητικών πιο εύκολη και θα δώσει στον χώρο σας μια συνεκτική εμφάνιση. Εμπνευστείτε από τη φθινοπωρινή φύση με ζεστά πορτοκάλι, κίτρινα, μουσταρδί και ανοιχτά καφέ χρώματα που έχουν τα πεσμένα φύλλα για να κάνετε το σπίτι σας να μοιάζει με μια φυσική προέκταση του εξωτερικού χώρου.

Επιλέξτε πράσινα χρώματα για ομαλή μετάβαση στη χειμωνιάτικη διακόσμηση

Εάν το πορτοκαλί και το κίτρινο δεν είναι τα αγαπημένα σας, επιλέξτε μια πιο σκούρα παλετα χρωμάτων γεμάτη με αποχρώσεις του πράσινου. Οι βαθιές αποχρώσεις του πράσινου του κυνηγού και του δάσους θα συνδυαστούν τέλεια με τη υπόλοιπη φθινοπωρινη σας διακόσμηση, αλλά επίσης θα μεταβούν απρόσκοπτα στο χειμώνα.

πηγή φωτό

Δείτε επίσης Εκπληκτικές Φθινοπωρινές Κατασκευές ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ και εύκολες!

Βαθμολόγησε το Άρθρο!

Διάλεξε αστέρια! Μας βοηθάτε να γίνουμε Καλύτεροι!

Βαθμολογία 0 / 5. Αξιολογήσεις: 0

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις ακόμα. Γίνε ο Πρώτος που θα δώσει αστέρια!

© Απαγορεύεται η αναδημοσίευση χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη ή χωρίς τοποθέτηση ενεργού link της πηγής σε εμφανές σημείο
Jim Taylor

Written by Jim Taylor

Γεια σου είμαι ο Jim Taylor, μου αρέσει να ψάχνω και να ενημερώνομαι για οτιδήποτε νέο κυκλοφορεί. Αγαπάω την τεχνολογία και το lifestyle. Αν θες να επικοινωνήσεις μαζί μου μπορείς στο mail μου

Γιατί Βάζουν πιπέρι στo πλυντήριο. Το κόλπο που σίγουρα δεν γνωρίζετε!

Γιατί Βάζουν Πιπέρι στo Πλυντήριο. Το κόλπο που σίγουρα δεν γνωρίζετε!

Μυστικά περιποίησης για αψεγάδιαστη και απαλή επιδερμίδα για γυναίκες άνω των 40 ετών

Μυστικά περιποίησης για αψεγάδιαστη και απαλή επιδερμίδα για γυναίκες άνω των 40 ετών